פורסם 2016 בנובמבר 109 שנים היום בבוקר השארתי את המחשב דלוק והלכתי לעבודה, חזרתי והמחשב היה כבוי. ניסיתי להדליק אותו ולא הצלחתי. אז כיביתי את הספק מתח והדלקתי אותו וניסיתי שוב להדליק את המחשב, עכשיו כל מה שהוא עושה זה להדליק את המאווררים ל2 שניות ונכבה ומדליק את עצמו שוב ושוב נכבה ועוד פעם ועוד פעם. אין צפצופים, כשהמחשב מכובה אני מצליח להטעין ממנו מכשיר USB... I7 3770 16GB הארד דיסקים: SSD128 HDD1T HDD3T ניסיתי להעלות את המחשב גם עם ניתוק של הארד דיסק אחד כל פעם וזה לא צלח.
פורסם 2016 בנובמבר 109 שנים אולי הלך הספק כח, בגלל קצר או משהו, תביא משהו טוב של seasonic לפחות תקן ברונזה תנסה לנתק ולחבר זיכרונות , כרטיס מסך מחדש
פורסם 2016 בנובמבר 109 שנים תבדוק בביוס ! המחשב צריך להיות מוגדר לאתחל מהדיסק SSD שעליו מותקנת מערכת ההפעלה. יתכן שהוא פונה לדיסק אחר ,שאין עליו מערכת ההפעלה. בהצלחה ! מיכאל ל.
פורסם 2016 בנובמבר 109 שנים נסה עם ספק כח אחר שידוע לך שהוא תקין. נערך 2016 בנובמבר 109 שנים על-ידי Ivan
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.