עבור לתוכן

מצלמת האינטרנט שלי ממשיכה לדלוק לאחר סיום שיחת וידאו בסקייפ, עד שאני סוגר את סקייפ (נפתר)

Featured Replies

פורסם

שלום:

יש לי מצלמת אינטרנט Microsoft LifeCam HD-3000, ויש בעייה שכאשר אני מסיים שיחת וידאו בסקייפ, הנורית הכחולה שלה נשארת דלוקה עד שאני סוגר את סקייפ לגמרי ומפעיל מחדש אותו.

מה יכולה להיות הבעייה?

עדכון 29/11/2016: הבעייה נפתרה ע"י הסרה והתקנה מחדש.

נערך על-ידי dor123

פורסם
  • מחבר

למה אף אחד לא עונה לי?

פורסם

מה אתה רוצה שיגידו לך?

שבSKYPE יש רכיב איתו אפשר לפרוץ למחשבים?

שכל האקר מוכשר ויחידות סייבר בעולם יכולות לצפות בך דרך המצלמות שלך?

כשראש הFBI של ארה"ב ממליץ לכסות את מצלמות הרשת כשאנחנו לא משתמשים בהם, מה עוד נשאר לומר?

אתה יודע למי שייך SKYPE?

אתה מודע לכך שהם משתפים פעולה ברמה העמוקה ביותר עם סוכנויות הביון והביטחון של ארה"ב?

שמערכות ההפעלה שלנו והדריוורים והתוכנות והשירותים שרצים במחשב מלאות בפרצות אבטחה שנוצרו במכוון כדי לאפשר לסוכנויות ביון גישה?

וזה עוד לפני פרצות האבטחה שנוצרו בטעות ומתגלות תמיד מאוחר מדי, עליהן רוכבים האקרים מוכשרים, חלקם לצורך ריגול תעשייתי, חלקם ריגול מדיני, חלקם סתם כי הם אוהבים להרגיש גדולים, חלקם לצורך סחיטה ואיומים, ואחרים מטעמי שינאה ובוז.

בקיצור כסה את המצלמות שלך כשהן לא בשימוש.

כולל אלו של הסמארטפון.

גם את המיקרופונים.

בכלל עדיף יהיה אם תקנה מראש למחשב מיקרופונים ומצלמות עם סוויץ' אנלוגי ונורת פעילות.

אין כזה דבר להיות פרנואיד בעולם הסייבר של היום.

אם כבר, אתה לא פרנואיד מספיק!!

אין פרטיות.

כולם מקליטים שיחות.

כולם מצלמים פגישות.

המציאות הפכה להיות מלאה בפרנואידים שמצלמים ומקליטים כל דבר.

כולם במעקב.

גם אם לא מחפשים אותך ספציפית, אחוז לא קטן מהאנשים כיום מקליטים לצורך הגנה עצמית ושמיעה חוזרת.

אל תסמוך על אף אחד.

גם לא על החברים שלך.

במיוחד לא על החברים שלך.

WELCOME TO 2017

נערך על-ידי Art Tatum

פורסם
  • מחבר

חיפשתי בגוגל ומצאתי דיונים אולם לא מצאתי פיתרון. חלק מהגולשים חושבים שזו בעייה עם הגרסאות האחרונות של סקייפ. גם לאחר העדכון האחרון, הבעייה ממשיכה.

פתחתי גם דיון בקהילה של סקייפ, ולא קיבלתי תשובה.

פורסם

תמתין לעדכון הבא.

פורסם

תנסה להסיר ולהתקין SKYPE מחדש

אבל תסיר עם תוכנת ההסרה REVO

נערך על-ידי crivac

פורסם
  • מחבר

Ivan: הבעייה נמשכת גם לאחר העדכון הבא.

crivac: הסרתי עם Revo והתקנתי מחדש. הבעייה נפתרה נכון לעכשיו, אולם סקייפ עושה מלא בעיות. בהתחלה באשף הגדרות הקול והוידאו, אין קול ואין תמונה בכלל, ולאחר מכן יש, אך הוא פשוט לוקח לו שעות להתחבר.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של crivac

תנסה להסיר ולהתקין skype מחדש

אבל תסיר עם תוכנת ההסרה REVO

הבעייה נפתרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים