פורסם 2016 בנובמבר 89 שנים מתלבט בין SteelSeries Apex M500 corsair strafe סוויצ'ים אדומים. מה דעתכם? בכל מקרה תקציב 600 שקל.
פורסם 2016 בנובמבר 89 שנים ציטוט של Yevgeny Shsh מה? שזה שטות יקרה זה מה שזה אומר. לפני שתגיד אחרת, יצא לי לנסות מקלדות מכאניות וכן ההבדל מורגש אבל אני אישית לא הולך להוציא כספים כאלה גדולים על מקלדת. מקלדת שקניתי ב30 שקל עובדת לי מעולה חחח. אולי אם יהיה איזה מבצע בgearbest על מקלדת לכבוד יום הרווקים אז אשקול לקנות משהו משם.
פורסם 2016 בנובמבר 99 שנים מחבר ציטוט של MekoPelet שזה שטות יקרה זה מה שזה אומר. לפני שתגיד אחרת, יצא לי לנסות מקלדות מכאניות וכן ההבדל מורגש אבל אני אישית לא הולך להוציא כספים כאלה גדולים על מקלדת. מקלדת שקניתי ב30 שקל עובדת לי מעולה חחח. אולי אם יהיה איזה מבצע בgearbest על מקלדת לכבוד יום הרווקים אז אשקול לקנות משהו משם. הדיון הוא לא על פן הכספי
פורסם 2016 בנובמבר 99 שנים שאלת מה דעתי . אז דעתי זה שאף אחת מהמקלדות האלה לא שוות 600שקל ואפילו לא 300. אם אתה בכל זאת רוצה לך על זה אני לא יעצור אותך ,זה הכסף שלך.
פורסם 2016 בנובמבר 99 שנים מחבר מצטער , לא הבהרתי את עצמי באופן ברור. ביקשתי חוות דעת טכנית מאנשים שהתנסו עם המקלדות הללו, לא אם זה שווה את הכסף...
פורסם 2016 בנובמבר 189 שנים לי יש את הk70, והיא נראית מאוד דומה. אני אוהב אותה ממש. והיא תשאר אצלי עוד שנים רבות. קח בחשבון שהסוויצ'ים האדומים מעולים למשחקים... אבל לכתיבה הייתי מחפש את החומים או משהו כזה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.