עבור לתוכן

וינדוס מסרב לעלות. ואין אפשרות לפרמט

Featured Replies

פורסם

היי יש ברשותי מחשב, מחשב בן - 5.

המפרט שלו לפי מה שזכור לי זה מעבד i5 2500k  לוח- ג'יגהבייט p67ud3-b3 זכרון- corsair 2x2gb ddr3 

המחשב מגיע לשלב שהוא מעלה את הוינדוס (וינ 7) ואז מרסט את עצמו, ואז עולה שוב ומציג בפניי את הדף שהוינדוס נכשל בעליה, והאם ברצוני לתקן את הבעיה או להפעיל את וינדוס באופן נורמלי 

(launch startup repair או start windows normally)

כמובן שבבחירה על הפעל בצורה רגילה הוא מרסט את עצמו שוב, גם בבחירה של התיקון הוא אינו מצליח לתקן, ומציע לי אפשרויות מתקדמות לתיקון  ע"י שיחזור המערכת בדיקת הזיכרון וכו..

מה שמעצבן ולא ברור פה הוא שלא משנה במה אני אבחר, פשוט אחרי 2 דקות בערך המחשב מחשיך את המסך כאילו no signal ובעצם מפסיק בהתהליך השיחזור או הבדיקה, כנל גם אם אני עושה בוט דרך דיסק של וינדוס ולא דרך ההארד דיסק ומנסה לעשות פורמט גם שם המסך פשוט כובה באמצע התהליך והמאווררים עובדים על מקס ואין עם מי לדבר.

נשמע מוכר למישהו, מישהו יודע מאיפה הבעיה נגרמת?

תודה

פורסם

היי

כדאי לבדוק את הקשיח, או לחילופין לשים קשיח אחר עם מערכת הפעלה

( אפילו 10 שיותר גמישה ).

פורסם
  • מחבר

אני חושב הבעיה הזאת היא מעבר לרמת הקשיח, כי גם כשאני עושה בוט דרך הכונן דיסקים ומריץ את את התקנת הוינדוס דרך הדיסק אז המחשב פשוט משתתק והמסך מפסיק לשדר עוד לפני שאני מתחיל את ההתקנה של הוינדוס על הקשיח 

פורסם

הייתה לי בעיה דומה לשלך עם מחשב חדש לגמרי ובסוף התגלה שהמעבד שלי היה פגום, החלפתי ועכשיו הכל עובד

פורסם

זה מתרסט כי יש מסך כחול או כי הספק כח מתכבה או כי המעבד מתחמם יותר מידי בגלל חוסר במשחה טרמית או מאוורר תקול

או הגדרה שהשתנתה בביוס לגבי המוד של הsata

לרוב זה מסך כחול , והמחשב מוגדר לעשות ריסטרט אוטומטי,

ובכך מונע ממך לראות מה הבעיה

יש אופציה בתפריט לעשות ביטול חד פעמים 

disable automatic restart 

ואז תצלם את המסך שנראה פה את ה stop error  / bug check code

לעוד מידע,

אם זה עולה בsafe mode ואתה מצליח להוציא crushdump אז גם טוב , נוכל לנתח אותו

עדיף שתעשה את זה קודם , כי אחרת זה יכול להיות כל כך הרבה סוגים של בעיות  , שאי אפשר לדעת מה מהם זה הבעיה האמיתית

כי הרבה דברים יכולים לגרום לסימפטום הזה

תמיד אפשר לעבור ללינוקס: ואפילו לעלות אותו מlive cd בלי התקנה,

kali פעם נקרא backtrack

fedora

centos

ubuntu

פורסם
  • מחבר

טוב עשיתי בדיקה קטנה.. כנראה שזה בגלל התחממות יתר של המעבד.

הוא טיפס ב5 דקות מ 45 מעלות ל 60 מעלות ואז הפסיק לשדר למסך- כביכול no signal.

אני מאמין שאם הייתי משאיר אותו דולק עוד אז הוא היה מרסט את עצמו.

אמרח משחה חדשה ואקנה גוף קירור ואעקוב אחרי זה

פורסם

אני ממליץ על משחה:

Noctua NT-H1

או

Arctic MX-4

הכי טובות , יש בKSP אייבורי

פורסם

מעבד ב-60 מעלות לא צריך להכבות, אבל אם זה במנוחה אז הייתי שוקל להחליף משחה טרמית.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

פורסם

נכון , בדרך כלל הבעיה היא כשזה מעל 100 מעלות

תבדוק עם hwmonitor

אולי זה בכלל הטמפרטורה ב GPU

פורסם
  • מחבר

עדכון מצב- יש פה בעיה אחרת, מרחתי משחה חדשה, הטמפרטורה של המעבד אכן ירדה, והתייצבה על 45 מעלות בשיא אחרי 5 דקות מעקב בביוס. אתם שואלים למה רק 5 דקות? כי בול אחרי 5 דקות וחצי המסך ניכבה (כביכול nosignal) והמאוורים של ה GPU התחילו לעבוד חזק יותר ולא יכולתי להעיר אותו מלבד ריסט ע"י בקונטרול-אלט-דיליט. משמע- אני לא רואה בעיה במעבד או מדויק יותר בעיית התחממות במעמד שגורמת לזה.

דבר נוסף החלטתי לנסות לבצע שוב שיחזור של וינדוס לנקודת זמן מוקדמת, באורח פלא זה הפעם כן הצליח, אך כשוינדוס בא לעלות מחדש שוב היה מסך כחול לשבריר שנייה וריסט את עצמו שוב.

נערך על-ידי haviv822

פורסם
  • מחבר

עדכון- זה המסך הכחול שמתקבל אחרי שביטלתי את הריסט האוטומטי:

איך ממשיכים מפה?

20161111_004324.jpg

פורסם

תהפוך בביוס את ההגדרה העכשוית של ה SATA .  אם זה מוגדר אצלך  IDE הגדר לו AHCI    או ההפך.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Ivan

תהפוך בביוס את ההגדרה העכשוית של ה SATA .  אם זה מוגדר אצלך  IDE הגדר לו AHCI    או ההפך.

אלוף!!! תודה רבה

פורסם

בכיף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים