עבור לתוכן

בעיה בהכנסת המעבד

Featured Replies

פורסם

חבר שלי ניקה את המחשב מאבק וכשהוא הוציא את המעבד כנראה הוא לא ידע לחבר .

המעבד P4 2.66 והלוח אם ABIT BH7 .

עכשיו :

המעבד מחובר לגוף קירור ולמאוורר ואי אפשר להפריד בניהם אז איך אני יכול לחבר לו את המעבד ?איך צריך ?

פורסם

תסביר מה בעצם קרה

מה המצב העכשווי, הלוח אם מחובר למארז בלי המעבד

המעבד בנפרד מהלוח קירור

הלוח קירור תפוס עם המאורר

או שהמעבד דבוק לגוף קירור?

פורסם

בטוח שאפר להפריד ביניהם, זו סתם המשחה הטרמית קצת תופסת אותם יחד.

להב של סכין יפני וקצת עדינות יפרידו אותם.

פורסם
  • מחבר

בטוח שאפר להפריד ביניהם, זו סתם המשחה הטרמית קצת תופסת אותם יחד.

להב של סכין יפני וקצת עדינות יפרידו אותם.

אבל איך אני ידביק אותם בחזרה ווהינה קח גם כמה תמונות :

a.jpg

b.jpg

פורסם

אם המעבד נשאר מחובר לגוף קירור

איך בדיוק המעבד יצא מהלוח אם הרי יש לו תופסן

אם המעבד יצא בלי לשחרר את התופסן (של המעבד עצמו שיושב מתחת להיטסינק) זאת אומרת שהוא בעצם נקרע מהלוח אם

זה לא בהכרח מעיד על נזק לי אישית זה קרה.. מה שקורה זה שחלק מהמשחות הטרמיות מתיבשות עם הזמן וגורמות בעצם להדבקות ממש חזקה לגוף קירור

מה שצריך לעשות זה לחמם קצת את הסינק שיגרום למשחה טיפה להיות רכה..

הוא יכול לנסות לדחוף את המעבד קצת לצדדים שיתנתק מהסינק אבל זה לא כזה מומלץ כי הוא יכול לגרום לעיקום הפינים

לגרד עם סכין זה הרי גרוע כי אז אתה תיצור שריטות על הסינק\ליבה (יותר סיכוי שעל הסינק..)

אחרי שתסיים עם הכל תוציא את המעבד אחרי שהסינק קצת יתחמם אתה צריך למצוא משהו עם הרבה אחוזי אלכוהול (70 נראה לי)

לנקות אל כל השאריות מהמעבד והסינק שישאר מהמשחה, ולמרוח חדשה בעזרת המדריך שיש באתר...

בהצלחה, וסליחה מראש אם לא כל כך הבנתי איך המצב העכשווי אתה כותב הודעות ממש לא מובן

אוקי עכשיו ראיתי ששתיכם כבר הגבתם פשוט לוקח לי שנתיייייייים לשלוח הודעה במערכת החדשה

אתה לא צריך להדביק חזרה ברגע שאתה מוציא את המעבד אתה צריך למרוח מחדש משחה טרמית אתה לא יכול לשים את הסינק ישירות על המעבד זה לא מומלץ בכלל..

מצד שני גם לחבר את המעבד על הסוקט בלי להוציא אותו מהסינק זה בלתי אפשרי..

פורסם

יודעים מה מעניין? עד עכשיו הבעיה הזאת קרתה לי רק עם מעבדי אינטל... כבר איזה 4מעבדים יצאו לי ככה דבוקים לסינק... בAMD זה בחיים לא קרה לי(ואני מתעסק יותר עם AMD...)

כנראה שפשוט סוקט 478 סובל מתקלות בבסיס :o , סתם , אבל זה מעניין , צריך לפתח את העיניין ולחשוב למה זה קורה? אולי בגלל שיש באינטל לחץ אוויר או כיסי אוויר בין הסינק למעבד ולסוקט ?

אין לדעת , בואו ננסה לענות על השאלה שלי...

פורסם
  • מחבר

כמה צריך לעלות החומר הזה ?

כמה טכנאי הגון צריך לקחת על כל העבודה ?

פורסם

Vatos לא צריך לגרד עם סכין, רק לדחוף אותו בעדינות בין הסינק למעבד בשביל להפריד. אם עדיין יש חשש לשריטות אפשר להשתמש בקיסם, שבהחלט לא מספיק חזק בשביל לשרוט את המתכות.

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם על העזרה אני יקח את זה לטכנאי הכי טוב שהוא יתעסק עם זה

פורסם

זה יכול לקרות גם במעבדי AMD ממשפחת K8. זה קורה בלי קשר לסוג המעבד או הסוקט אלא בגלל השטח הרב שמייצר ההיטסינק המובנה (IHS).

אם לא עושים אוברקלוק לא צריך יותר מדי לשבור את הראב מהמשחה הטרמית, תפריד את המעבד מההיטסינק, תחזיר אותו לסוקט (בלי לשכוח לפתוח את הידית קודם) ותחזיר את ההיטסינק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים