עבור לתוכן

צורך בהמלצה למודם בלבד לאחר מעבר דירה ADSL

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני בתהליך מעבר דירה שכולל המון באלאגן ואין לי כמעט וזמן להבין מי נגד מי, 

אני ב- ADSL בבאנדל עם נטוויזן, 

הציוד שיש לי זה מודם אזטק 600 E נדמה לי והנתב זה 871W של סיסקו, 

בחיבור בראשוני טכנאי בזק טען שאני לא יכול להתחבר עם 40 מגה ומעלה עם הציוד הקיים ושאני צריך מודם חדש, 

עכשיו השאלה האם אני יכול להביא מודם שהוא רק מודם ושיתמוך לי בקצבים ולהשאר עם הנתב, או שעדיף לי נתב משולב חדש, 

אם כן אז אנחנו כבר קרובים מאוד לבלק פריידי, איזה ממליצים ? 

עדיפות לסיסקו כמובן, 

שימוש ביתי בלבד ++, חשוב שיהיה כבר עם פורטים של גיגה, 

תודה 

ניר

פורסם

אתה צריך מודם VDSL ואין מוצרים כאלה - יש רק נתבים המשולבים עם מודם VDSL שצריך לסרס ולהפוך למודם נטו.  אם הכוונה שלך היא בכל מקרה להשתמש בראוטר עצמאי, קנה את המשולב הזול ביותר שניתן להסבה למודם.  בארץ מדובר ב-9970 של TP-LINK או ב-G225 של D-LINK.  בחו"ל יש ה-DM200 של NETGEAR.  תעיין ברשימה הזו - http://www.netcheif.com/Articles/VDSL_Router/VDSL_Router.htm

פורסם
  • מחבר

ראיתי את הרשימה, מצויינת תודה, 

תוכל לעזור לי לגבש החלטה, עכשיו אני מעוניין להחליף למכשיר אחד ויחיד,

הדרישות הבסיסיות: 

- אמינות גבוהה!

- ווי פיי בדואל בנד

- 4 פורטים של גיגה

- אפשרות שיתוף קבצים עם חיבור USB

- חיבור WAN שני (גם למצב שבו אם אעבור תשתית לצורך העיניין)

תודה 

ניר

פורסם
  • מחבר

אגב דעתכם לגבי ה- DSL-AC56U של אסוס, 

מישהו יודע איך המיסוי על מוצרים כאלו נגיד מאי ביי ? 

פורסם

מוצר שעונה לדרישות שלך לא קיים בישראל.  כיוון שיבוא נתב מחו"ל הוא בעייתי ויש סיכוי שהוא יתפס במכס וכניסתו לארץ תעוכב או תסורב, כדאי מאוד להזמין מאתר המאפשר החזרת המוצר כבר בשלב שהוא תקוע במכס.  למיטב ידיעתי, האתר היחידי שמאפשר כזה נוהל הוא אמאזון ולכן, על מנת להקטין את הסיכון, כדאי מאוד להזמין רק דרכו.  המיסוי על נתבים מתבטא בעמ"מ בלבד (17% - אין מכס ואין מס קניה).  את הנתב הספציפי שאתה מציין אינני מכיר סאופן אישי.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה

הקניה מאמזון יקרה בהרבה מאי ביי למשל 

האם יש בדיקה שאפשר לעשות מול המכס או משרד התקשורת על מנת לוודא שאכן יכניסו אותו לארץ 

פורסם

אתה יכול לבצע בדיקה מקדמית מול משרד התקשורת אבל תתכונן לספק להם מידע מפורט על הנתב שאתה מבקש לייבא - המידע שהם יבקשו לא תמיד זמין ולא פשוט להשגה.  אתה יכול למצוא את הטופס הסטנדרטי שלהם כאן -http://www.moc.gov.il/new/documents/frequences/mexes/daled.pdf

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים