עבור לתוכן

התקנה כפולה של חלונות במחיצות נפרדות.

Featured Replies

פורסם

ברצוני להתקין את windows98 פעמיים בשתי מחיצות נפרדות. כאשר אני מתקין את העותק השני, תוכנית התקנה מתקינה אותו על העותק הראשון, כיצד אני מתקין אותו בנפרד?

יש לי גם windows me שכאשר ניסיתי להתקין אותו בנוסף הוא הודיע לי כי אני צריך גירסת שידרוג, למרות שבכלל לא התכוונתי לשדרג. אני לא מתכוון להתקין חלונות XP או 2000 אז אל תמליצו לי עליהן.

פורסם
  • מחבר

בבקשה עזרו לי עוד הלילה, זה דחוף.

פורסם

אני אל מבין למה אתה מתכוון, אם תשאל את השאלה ברור יותר אולי אני יוכל לענות..... או מישהו אחר ;)

פורסם
  • מחבר

הנה זה במילים פשוטות יותר (אני מקווה):

הדיסק הקשיח שלי ( WD 30 GB 7200 RPM) מפוצל לשתי מחיצות, בערך שוות בגודלן. על אחת מהן התקנתי הערב חלונות 98, אני מעוניין להתקין את המערכת הנ"ל גם על המחיצה השניה. כאשר אני מנסה לעשות זאת, תוכנית ההתקנה מאפשרת לי רק להתקין את המערכת שוב, או במקום אחר, אבל אני לא חושב שהתקנה במקום אחר תיצור לי את האפשרות לעבוד עם כל מערכת בנפרד, מכיוון שלא ניתן לי האפשרות לבחור בין שידרוג לבין התקנה בנוסף.

פורסם

טוב.... אם הבנתי נכון אתה רוצה שבמחיצה אחת תהיה WIN98 ובשניה גם WIN98 אבל שיהיו שונות, נכון?

אז ככה... אתה צריך קודם כל לאתחל למחיצה אחת ולהשאיר את המחיצה השנייה "מוחבאת" כלומר, שלא תוכל לגשת אליה.

אחרי שהתקנת כאן את ה-WIN98 תהפוך את המחיצה ה"מוחבאת" למחיצה שאתה מאתחל אליה ואת זאת שהתקנת בה כבר את WIN98 למוחבאת ואז תתקין גם כאן את WIN98. כאשר התקנת בשתיהן את מערכות ההפעלה תוריד איזשהו BOOT MANAGER שיעזור לך לבחור לאיזו מערכת הפעלה אתה רוצה לאתחל כל פעם.....

זה ההסבר שלי, אולי יש שיטות יותר נוחות וקצרות... :)

ZiP

פורסם
  • מחבר

איך הופכים מחיצה למוחבאת?

ועוד משהו, עכשיו פרמטתי את המחיצה הראשית והתקנתי עליה 98 (אני עובד עליו עכשיו), האם אני חייב לפרמט מחדש ? ועל המחיצה השני יש חומרים חשובים שאסור שימחקו, האם אני יכול להתקין עליה חלונות בלי לפרמט?

פורסם
  • מחבר

איך התוכנה master boot? או LegendOS Boot Manager 0.92 ?

פורסם

להפוך למוחבאת ולא מוחבאת אפשר בעזרת:

1)FDISK- אם אתה עובד בדוס ויש לך את הקובץ הזה אז איתו אפשר.

2)PARTITION MAGIC- זוהי תוכנה מיוחדת למחיצות. אני ממליץ לך להתקין אותה בווינדוס שאתה עכשיו עובד איתו ואז לעשות מן דיסקט הצלה כזה שאיתו אתה יכול לשנות דברים גם בדוס. בנוסף לכך עם התוכנה בא גם BOOT MANAGER מה שמאוד עוזר.....

לגבי המחיקה, אתה לא חייב למחוק אלא פשוט להתקין ווינדוס 98 על המחיצה...

כמובן שעדיף לפני כל התקנה של ווינדוס לפרמט...

פורסם
  • מחבר

האם בזמן ה"החבאה" של המחיצה המידע שעליה נשמר?

פורסם

כן, אבל אף-פעם אל תבטח במחשבים... ;)

כלום לא 100%...

פורסם
  • מחבר

אם כך אני אבצע את התהליך מחר, כי אז אוכל כנראה להשיג הארדיסק נוסף ולגבות עליו את הקבצים.

פורסם

תשמע פשוט תתקין את זה על כונן אחר וזה יעבוד אני עשיתי את זה יש לי 3 ווינדוסים

שניים של 98 ואחד של האקס פי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים