עבור לתוכן

סיפור לשעת לילה. לבעלי עצבים חזקים !

Featured Replies

פורסם

כל הכבוד על היוזמה והשכל !, אני מכיר את הקטעים האלה שעושים איזה משהו ואז פתאום משהו לא עובד או משהו משתבש ... הלב ישר נופל לתחתונים ::) ומתחילים לחשב מאיפה לעזאזל אני

ישיג כסף להחליף את החלק הזה אבל בעזרת נחישות אומץ וקצת שכל אפשר לסדר דברים שבחיים לא חשבת שתוכל לסדר

ד"א במקום לנסות לנחש מאיפה נפל החלק היתה יכול אולי לחפש תמונה באינטרנט של הכרטיס ולבדוק ביתר ודאות מאיפה החלק נפל

פורסם

היה לך המון מזל, יכולת בקלות להרוס אותו כשניסית לתקן, אבל בסוף נראה שההימור השתלם. כל הכבוד.

פורסם

אפשר לחשוב להרוס אותו .. גם ככה לא היתה לו אחריות כי זה נזק פיזי

פורסם

כל הכבוד על היוזמה והשכל !, אני מכיר את הקטעים האלה שעושים איזה משהו ואז פתאום משהו לא עובד או משהו משתבש ... הלב ישר נופל לתחתונים ::) ומתחילים לחשב מאיפה לעזאזל אני

ישיג כסף להחליף את החלק הזה אבל בעזרת נחישות אומץ וקצת שכל אפשר  לסדר דברים שבחיים לא חשבת שתוכל לסדר

ד"א במקום לנסות לנחש מאיפה נפל החלק היתה יכול אולי לחפש תמונה באינטרנט של הכרטיס ולבדוק ביתר ודאות מאיפה החלק נפל

אם מדברים כבר על הלב שנופל לתחתונים... לפני שנה הרכבתי את המחשב הזה לבד ובטעות המתח של הספק היה על האמריקאי, עכשיו לא שמתי לב לזה ואני מרכיב פעם ראשונה מחשב חדש ודיי יקר, היה לי הרבה ידע על חומרה וידעתי מה שאני עושה וגם פרקתי את המחשבים בבית שלי כמה פעמים אבל... אף פעם לא התחלתי מאפס, קיצר ההורים בחו"ל ואני פעם ראשונה עובד ככה כמו צב, בסוף אחרי הרבה זמן ומלא עבודה אני שם הכל ומחבר את המחשב לחשמל... כולי התרגשות ואז אני לוחץ על הכפתור ופתאום כל האורות בחדר נכבים והפיוז בארון חשמל קופץ, WTF?!!? ומאז המחשב לא דלק יותר באותו שבוע :\ למזלי רק הלך הספק וקבלתי אחד חדש בגלל האחריות אבל איזה פחד ועצבים זה, אתה חושב שחצי מהרכיבים נשרפו ;[

במקרה הזה אני לא יודע אם היה כבר סיכון גדול כי אם חלק יוצא לפי דעתי הכרטיס יכול לא לעבוד בכלל, לקצר את עצמו או להתחמם מאוד ולהשרף אחרי כמה זמן שהוא פועל והיה עדיף לנסות לתקן, בכל מקרה... שחקת אותה ;]

פורסם

אני לא הייתי מעודד אנשים לעשות ככה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים