עבור לתוכן

בעיה בהתקנת וינדוס 7

Featured Replies

פורסם

שלום וברכה 

קניתי מחשב חדש לוח אם Asus h110m-a 

בהתחלה הusb לא עלה בכלל עד שמצאתי איזה הדרכה באינטרנט לכבות את האבטחה של ה boot בביוס ועוד משהו עם קובץ ההתקנה , ביצעתי את כל הפעולות , מערכת ההתקנה עלתה ואז נתקלתי בהודעה הזאת שבתמונה . אשמח ממש לעזרה בנושא 

תודה רבה 

20161101_100508.jpg

פורסם
  • מחבר

בוקר אור  .

קודם כל תודה רבה על העזרה !

כשאני מנסה להיכנס לתיקיות בדיסק תמיכה המצורף לפי מה שרשום במדריך המחשב פשוט קופא , האם יש לכך סיבה ואיך אפשר לטפל בזה ? וכן שאני נותן לדיסק להיות ראשון בהפעלה הוא מעלה לי הודעה וחוזר לביוס 

תודה רבה 

20161102_083206.jpg

נערך על-ידי nitz23

פורסם

תשתמד ב דוק  USB2  שמחובר לכניסת USB2 בלוח אם.

פורסם
ציטוט של nitz23

בהתחלה הusb לא עלה בכלל עד שמצאתי איזה הדרכה באינטרנט לכבות את האבטחה של ה boot בביוס ועוד משהו עם קובץ ההתקנה

לא עדיף לך להתקין כבר וינדוס 10? גם לא תצטרך לכבות את האבטחה של הבוט בביוס, וגם לא תהיה לך בעייה להתקין מה-DOK כי בוינדוס 10 יש תמיכה ב-USB 3. הלוח שלך חדיש ווינדוס 7 היא כבר מערכת הפעלה בת 7 שנים ולדעתי עדיף להתקין גם מערכת הפעלה עדכנית

פורסם
  • מחבר

את האמת שיש לי גם התקנה של ווינדוס 10 אני לא בטוח מה מהם יותר טוב מצד אחד כמו שאתה אומר התמיכה ב 7 בכמה שנים הקרובות תעלם כמו ויסטה ו xp מצד שני 7 יותר נוח ?

פורסם
  • מחבר

*עדכון* המרצה שלי לטכנאות מחשבים המליץ לי להתקין 10 וזה מה שעשיתי ולא היו שום תקלות , ואם אני רוצה להתקין 7 בכל מקרה מה שאני צריך זה להוריד דרייבר מהאתר של יצרנית הדיסק הקשיח 

במידה והמידע הזה יועיל בעתיד למישהו

תודה רבה בכל אופן על העזרה פה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים