עבור לתוכן

מישהו יודע מה הם הדרישות של היטמן החדש?

Featured Replies

פורסם

בשביל נשקים חדשים שלא מופעים

כשתסיים את המשחק ותעשה בחירת שלב אתה בטוח תראה אותו...

• תגובות 38
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בשביל נשקים חדשים שלא מופעים

כשתסיים את המשחק ותעשה בחירת שלב אתה בטוח תראה אותו...

לא הבנתי  :( איך אני משתשמש בנשק בשלב הבא אחרי שסימתי את השלב הקודם ב"סילנס".

ו- Posted

-האיש שמלווה אותך נמצא בבאר לא הבוס, לך לבאר מן תדבר איתו ואיזה איש ילווה אותך מהבר עד לחדר של הבוס.

-בקשר להיכנס לבד- אני לא חושב שאפשר, בעצם אתה כן, אתה יכל לירות בשומר שלפני החדר ולהיכנס  ;D

-למי יש חליפה עם כסף? לכתב שמחוץ לבניין? פתאום החלטת לדבר  ??? פשוט תדחוף לו מזרק לצוור ותקח לו את הבגדים והמעטפה.

ד"א סימתי את השלב עם המלון עם 2 הרוגים בלבד! (נחמד בהתחשב שיש לי רובה צלפים וששלחו לי שוט גאן ענקי כדי לסיים את השלב)

פורסם

פיייי אתה גנוב חשבתי אתה מדבר על באר :o איפה שמוציאים מים עם דלי...

תגיד בר!!

זה טיפה בעיה זיינתי את כל מי שהיה בבר...

פורסם

ואי איזה כיף זה לשחק בשקט זה הכי סבבה בעולם!!!!!!!!

נכנסתי עם החליפה של האיש עם המעטפה של הכסף לא חושדים בך בכלל עשיתי את המשימה ואי איזה כיף זה...

הרגתי רק את מי שצריך להרוג!!!

פורסם

סליחה על הטעות- באר...בר :P ;D

אז הבנת שזה משחק התגנבות סוף סוף! אתה רואה שזה יותר כיף 8)

ד"א שלב 6-7 הם העתיקו מהשלבים במשמחק הראשון זה ממש מפגר, הם בנו הכל מחדש שונה אבל עשו את זה בכוונה שיראה אותו דבר.

ואת שלב 6 עברתי תוך 2 דקות בדויק! אני חושב שהם ציפו שאני יעשה משהו מסובך שבאמת חשבתי לעשות בהתחלה, אבל במקום הוצאתי את הרובה צלפים חיקיתי שהמטרה תהיה מולי יריתי בה וברחתי משם, אני חושב שזה בעיה בעיצוב של השלב.

פורסם

תגיד מה זה עוזר לי שאני משתיל את המכשיר שעוקב אחריו באוטו של הקירח ההוא..?

איפה משיגים רובה צלפים?

והמטרה נמצאת על הספינה??

פורסם

אין לי מוסג מה זה עוזר, זה באמת טיפשי.

גם אני ניסיתי להשיג רובה צלפים כי כך ביריה אחת בלי לעלות לספינה היתי מוריד את המטרה (כן היא על הספינה).

אבל במקום לקחתי רובה רגיל ויריתי בו מהנמל (בין המכולות הגדולות) כשהוא יצא למרפסת של התא של הקפטן (למעלה) לקח לי 10 יריות אבל בסוף הוא מת, אף אחד גם לא שם לב משום מה.

פורסם

והגיהנום לא השתחרר עליך במקרה??

יש אטום באוטו הזה... והוא מחובר אליו.

פורסם

אבל הזוית ראייה לתא של המרפסת זה רק מהצד שהסווטים תוקפים את הספינה... ואם הם רואים אותך הם יורים גם בך!!

השתמשת ברובה בלי משתיק קול??

ואיך אתה רואה למרחק כזה עם רובה רגיל??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים