פורסם 2004 במאי 1221 שנים בשביל נשקים חדשים שלא מופעיםכשתסיים את המשחק ותעשה בחירת שלב אתה בטוח תראה אותו...
פורסם 2004 במאי 1221 שנים בשביל נשקים חדשים שלא מופעים כשתסיים את המשחק ותעשה בחירת שלב אתה בטוח תראה אותו... לא הבנתי איך אני משתשמש בנשק בשלב הבא אחרי שסימתי את השלב הקודם ב"סילנס". ו- Posted -האיש שמלווה אותך נמצא בבאר לא הבוס, לך לבאר מן תדבר איתו ואיזה איש ילווה אותך מהבר עד לחדר של הבוס. -בקשר להיכנס לבד- אני לא חושב שאפשר, בעצם אתה כן, אתה יכל לירות בשומר שלפני החדר ולהיכנס ;D -למי יש חליפה עם כסף? לכתב שמחוץ לבניין? פתאום החלטת לדבר ??? פשוט תדחוף לו מזרק לצוור ותקח לו את הבגדים והמעטפה. ד"א סימתי את השלב עם המלון עם 2 הרוגים בלבד! (נחמד בהתחשב שיש לי רובה צלפים וששלחו לי שוט גאן ענקי כדי לסיים את השלב)
פורסם 2004 במאי 1221 שנים פיייי אתה גנוב חשבתי אתה מדבר על באר איפה שמוציאים מים עם דלי... תגיד בר!! זה טיפה בעיה זיינתי את כל מי שהיה בבר...
פורסם 2004 במאי 1221 שנים ואי איזה כיף זה לשחק בשקט זה הכי סבבה בעולם!!!!!!!!נכנסתי עם החליפה של האיש עם המעטפה של הכסף לא חושדים בך בכלל עשיתי את המשימה ואי איזה כיף זה...הרגתי רק את מי שצריך להרוג!!!
פורסם 2004 במאי 1221 שנים סליחה על הטעות- באר...בר ;D אז הבנת שזה משחק התגנבות סוף סוף! אתה רואה שזה יותר כיף 8) ד"א שלב 6-7 הם העתיקו מהשלבים במשמחק הראשון זה ממש מפגר, הם בנו הכל מחדש שונה אבל עשו את זה בכוונה שיראה אותו דבר. ואת שלב 6 עברתי תוך 2 דקות בדויק! אני חושב שהם ציפו שאני יעשה משהו מסובך שבאמת חשבתי לעשות בהתחלה, אבל במקום הוצאתי את הרובה צלפים חיקיתי שהמטרה תהיה מולי יריתי בה וברחתי משם, אני חושב שזה בעיה בעיצוב של השלב.
פורסם 2004 במאי 1321 שנים תגיד מה זה עוזר לי שאני משתיל את המכשיר שעוקב אחריו באוטו של הקירח ההוא..?איפה משיגים רובה צלפים?והמטרה נמצאת על הספינה??
פורסם 2004 במאי 1321 שנים אין לי מוסג מה זה עוזר, זה באמת טיפשי.גם אני ניסיתי להשיג רובה צלפים כי כך ביריה אחת בלי לעלות לספינה היתי מוריד את המטרה (כן היא על הספינה).אבל במקום לקחתי רובה רגיל ויריתי בו מהנמל (בין המכולות הגדולות) כשהוא יצא למרפסת של התא של הקפטן (למעלה) לקח לי 10 יריות אבל בסוף הוא מת, אף אחד גם לא שם לב משום מה.
פורסם 2004 במאי 1421 שנים אבל הזוית ראייה לתא של המרפסת זה רק מהצד שהסווטים תוקפים את הספינה... ואם הם רואים אותך הם יורים גם בך!!השתמשת ברובה בלי משתיק קול??ואיך אתה רואה למרחק כזה עם רובה רגיל??
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.