עבור לתוכן

מישהו יודע מה הם הדרישות של היטמן החדש?

Featured Replies

פורסם

תן למשחק הזדמנות...

ואם אתה מדבר על הסווטים האלה זה לא בעיה שלוף את השני אקדחים ותזיין להם תצורה זה קל!!

ובקשר למי שאמר שכל הקטע במשחק זה להיכנס בשקט הוא מאוד מאוד צודק אבל זה בלתי אפשרי כל הזמן מגלים אותך...

אני בא יורה עם המשתיק קול לוקח לו את הבגדים ואז מנסה לחדור אבל אם הם מסתכלים לך ממש בפנים הם מזהים אותך לא משנה מה תלבש ומה תעשה אז זה קשה!!

ויש אפשרות גרפית במשחק שעושה אותו מאוד כבד יכול להיות שהיא פועלת אצלכם אם כן תורידו אותה לDISABLE

לאפשרות קוראים POST FILTER

החא עושה את הגרפיקה של המשחק כמו בסרט מה זה יפה אבל לא זז!!!

ועוד יש לי

2.66 P4 533 FSB 512 KB GHZ

512 PC 3200

TI 4200 128 DDR

• תגובות 38
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

האמת שברגע הראשון שהיתה לי היתקלות עם כמה שוטרים או מי שהם לא היו, הספקתי להרוג שניים מהם לפני שהם הרגו אותי וזהו... נראה לי משחק מעצבן, אז הסרתי אותו. אתם אומרים ששווה לתת לו עוד הזדמנות?

שאני אבין, אתה ההית רוצה שלא יהיה אוייבים בכלל?

כל הרעיון בהיטמן , זה שהוא נשלח בתור רוצח שכיר מקצועי לעשות משימות מאוד מסוכנות(כמובן גם עם תשלום גבוהה מאוד) בלי שירגשו שהוא נכנס ויצא.

אני לא שיחקתי בהיטמן החדש, אבל שיחקתי בדמו(ש*קצת* קירטע בחלקים מסויימים), ואני אומר לך, שאם אתה עם תחפושת טובה ואם אתה מתנהג כמו מי שהיתחפשת אליו רוב הסיכויים שלא יגלו אותך, או אפילו יחשדו בך.

בכל מקרה, אם משתמשים במפה(או מה שזה לא יהיה) וחושבים קצת, אפשר לעבור את רוב השלבים ב SilentAssassin (אני את hitman 2 סיימתי כשברוב השלבים עברתי בדירוג הכי גבוהה).

אולי בתור התחלה אפשר אפשר ליראות כמה מדריכים באינטרנט איך לעבור שלב, ואז אולי להבין יותר טוב איך לחשוב על טקטיקה בעצמך.

ומה לעשות, לא כולם אוהבים את הסיגנון משחק הזה, אני לא מכריח אף אחד לשחק בhitman, אבל לדעתי צריך לתת למשחק היזדמנות.

פורסם

בהיטמן 3 אתה לא מרוויח כסף..

בכלל העלילה לא ברורה יש סירטונים לא מובנים..

פורסם

HITMAN משחק שולט!

אני בשלב 5 אני חושב זה עם המלון ובנתיים הרגתי בערך רק 5 אנשים במשך 5 שלבים (רמה אחת מעל נורמאל), צריך לחשוב ולנסות כמה פעמים עד שמצליחים.

הרעיון הוא להרוג כמה שפחות ולהתגלות כמה שפחות פעמים, זה כל הכיף במשחק, ברור שיש שלבים שזאת לא בעיה להרוג את כולם ולרוץ למטרה כמו בספלינטר סל.

מה שיפה שלא כמו בספלינטר סל, זה שיש המון דרכים לפתור כל בעיה אפילו הקטנה ביותר, כמו להיכנס לביניין או להגיע למקומות בשלב, הדרך הכי טובה כמובן היא זאת עם הכי פחות התגלות והכי הרב סטייל 47 כזה 8).

3 חסרונות של המשחק:

-רק 2 שמירות, צריך 3 בערך כי כל הזמן חוזרים על אותו קטע וזה מוריד מערכו של המשחק.

-אי אפשר להשתמש בסביבה כמו שבספלינטר סל היה אפשר, פה חוץ מלטפס על סולם אין שימוש בסביבה

-צל ואור, אני לא יודע אם הם משפיעים כמו בספלינטר, אני חושב שלא וחבל.

פורסם

אח שלייייייייייייייי תעזור לי

אני צריך עזרה בשלב הרביעי בהיטמן 3 אני צריך להרוג איזה דוכס ואת הבן שלו שגרים בתוך טירה עתיקה ויוקרתית כזאת...

ולהציל עוד איזה מישהו שנמצא בתוך מרתף יין ואני יודע איך להגיע אליו יש גדר שחוסמת את הדרך לדלת שלו !!!

מה עושים?

ניסיתי הכל!!!

פורסם

אתה טועה יש 7 שמירות כל שלב וזה הרבה לדעתי!

אבל לך בטח יש 3 כי אתה משחק רמה עלי..

פורסם

ספוילר, למי שלא רוצה לדעת שיקרא רק את השורות של ה "-" ולא ה "+"

-אף אחד לא נמצא במרתף של היין חוץ מהיין והוויסקי כיד להגיע לשם אתה נכנס לטירה ומחפש מדרגות סיפרלות כאלה (זה במפה),

+את וויסקי אתה מרעיל כדי להרוג את הבן של הדוקס (או משהו לא יהיה), הוא מזמין כל כמה דקות כוס.

+את הרעל משיגים דרך חדר שאפשר להיכנס אילו מהחצר דרך סולם (מפה) ואז לחלון,שם הרעל.

-הדוקס ישן למעלה עם אשתו.

+תהרוגו אותו או עם הרעל בחלב או שתחנוק אותו בשרותים או שתחנוק אותו עם הכרית.

-ההוא שצריך להציל נמצא בחווה של הסוסים מחוץ לבנין (ראה מפה), זה קל להוציא אותו.

REDTI, שבע שמירות!?! זה מטורף!

צודק יש לי שלוש אבל אחת היא אוטומאטית בתחילת השלב.

פורסם

אתה הורג את כולם בשלב כמו איזה Mass Murder ?! תיתבייש!

אני מבין שכדאי שאנשים ישחקו במשחק כמו ש"צריך לשחק"(דה, כל הרעיון של היטמן זה להיות Silent Assassin-רוצח שניכנס ויוצא בלי שמרגישים) צריך להכריח אותם להתגנב- כמו שעשו בספלינטר סל(לא שהוא מתקרב לאחד מכותרי היטמן).

קודם מנקים את השטח ואחרי זה מבצעים בבטחה את המשימות ;D

פורסם

הצלחתי את כל המשימות לעשות בשקט אבל רק אחת יצאה לי בסילנט מלא וקיבלתי נשק חדש

ואני משחק ברמה של הנורמל אז מה ההבדל בין הרמות?

פורסם

ספוילר, למי שלא רוצה לדעת שיקרא רק את השורות של ה "-" ולא ה "+"

-אף אחד לא נמצא במרתף של היין חוץ מהיין והוויסקי כיד להגיע לשם אתה נכנס לטירה ומחפש מדרגות סיפרלות כאלה (זה במפה),

+את וויסקי אתה מרעיל כדי להרוג את הבן של הדוקס (או משהו לא יהיה), הוא מזמין כל כמה דקות כוס.

+את הרעל משיגים דרך חדר שאפשר להיכנס אילו מהחצר דרך סולם (מפה) ואז לחלון,שם הרעל.

-הדוקס ישן למעלה עם אשתו.

+תהרוגו אותו או עם הרעל בחלב או שתחנוק אותו בשרותים או שתחנוק אותו עם הכרית.

-ההוא שצריך להציל נמצא בחווה של הסוסים מחוץ לבנין (ראה מפה), זה קל להוציא אותו.

REDTI, שבע שמירות!?! זה מטורף!

צודק יש לי שלוש אבל אחת היא אוטומאטית בתחילת השלב.

אחי אתה פשוט תותח אבל אני לא צריך שום חלב ושום ויסקי יש דבר כזה קוראים לו אקדח !

אני שם לכולם כדור בראש עזוב אותי עכשיו להתעסק עם משקאות...

הייתי באורווה אבל על הרדר לא רואים שהוא מוחבא באורווה ...

שאני יורד למרתף יין יש ברדר כמה מטרים לידי את הסמל של המשימה !

אבל גדר חוסמת ....

טוב תודה רבה בכל מקרה אני הולך לבדוק מה שלום הסוסים ;D

פורסם

הדלת נעולה ....

איפה אני עכשיו ימצא מפתח?!?!

פורסם

תגיד אתה בסדר  ???

דבר ראשון- למה אתה יורה בהם? כל כדור וכל פעם שאתה מקפיץ את השומרים זה הכל נשמר ונכנס לסטיטסטיקה של השלב ובסוף המשחק גם הניקוד שלך, למה לירות זה סתם יותר קשה עושה יותר בלגן ואיפה הכיף בזה.

דבר שני- המפתח נמצא בחד של השומרים באסם, אני לא יגלה לך איך להשיג אותו, זה ממש קל קצת לתחשוב.

והסימון של הסימן קריאה הצהוב (!) זה לא למשימה זה מקומות שאתה יכל למצא בהם דברים שיעזרו לך להשלים את המשימה (כמו- רעל, בגדים, פתחים סודיים וכאלה).

RaViD:

גם אני הצלחתי לעשות משימה בשקט מוחלט ואמרו לי שאני יקבל נשק חדש (משתיק קול או משהו) אבל בחיים לא ראיתי אותו, איך אני מקבל את זה?

פורסם

מה אכפת לי מניקוד!??!

עברתי את השלב הזה עכשיו אני תקוע בשלב הבא אני לא מוצא את הקירח הזה עם הקעקועים קוראים לו TELLER משהו כזה.....

את החבר השני שלו הרגתי !!

ואני לא מוצא את המספר לכספת :-\ עם התמונות!

תעזור לי בקשה...

ניסיתי הפעם להיות שקט אבל אי אפשר כי איך שנכנסים לחדר עם החשפניות על הבמה עולים עליך תוך שניה וישר יורים ??? אז אני עושה את השיטה הישנה והטובה !

Rock And Load

פורסם

בקיצור:

1 לוקח את הבגדים של הכתב

2 תחפש את ההוא שילווה אותך אל החדר של הבוס (בבאר)

3 נכנס לחדר של הבוס הורג אותו לוקח ממנו את הקוד פותח את הכספת לוקח תמונות

4 יורד למרטף חותך את הבחור שמחובר לחשמל ובורח משם, אפשר לעשות את כל זה בלי להרוג אף אחד, אני הצלחתי.

ד"א אם לא תרוץ אף אחד לא ירה בך ותנסה להתרחק כמה שיותר מאנשים ולא להסתובב במקומות בשלב עם הבגדים של הכתב.

למה אתה משחק בשביל לגמור את המשחק או בשביל להנות ממנו?

פורסם

איך נראה האיש הזה (זה שמוביל אותי לבאר)

יכול להיות שיריתי בו ;D

אני יכול להגיע לשם מבלי שהוא ילווה אותי ??

האיש הזה יש לו חליפה ומעטפה עם כסף עליו?

כי אם זה הוא ....

הוא לא רוצה לדבר הוא כל הזמן בורח!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים