פורסם 2004 במאי 721 שנים סיימתי את המשחק (הרבה יותר טוב מ 2 במיוחד בגלל השלבים מהראשון)המשחק לא קל כמו קודמיו ואין לי מושג למה כל המשחק נראה כמאט זהה לקודם אולי פשוט לא שיחקתי בו הרבה זמן.בשביל שהוא יעבוד כמו שצריך הדרישות הם COMPUTER: IBM PC or 100% compatible OPERATING SYSTEM: Microsoft Windows 98SE/2000/XP(admin rights required) CPU: Pentium III 800 or Athlon equivalent RAM: 128 Mb Windows 98SE 256 Mb Windows 2000/XP GRAPHICS: 100% DirectX 8-compatible 32Mb 3D Accelerated Card SOUND: Windows -compatible sound card (100% DirectX 8-compatible) CD-ROM: Quad-speed (4x) CD-ROM drive HARD DRIVE: 2Gb free disk space INPUT DEVICES: 100% DirectX 8 -compatible mouse and keyboardלמרות שקשה לי להאמין שהמשחק יכול לפעול טוב עם 256mb ram...הנה המומלצותCPU: Pentium 4 1.6GHz or Athlon XP equivalent RAM: 256 Mb GRAPHICS:64Mb 3D Card -100% DirectX 8-compatible SOUND: Sound Card - Sound Blaster® Audigy® 2 ZS card recommended CD-ROM: Eight-speed (8x) CD-ROM drive or faster HARD DRIVE: 2Gb free disk space
פורסם 2004 במאי 721 שנים פועל מעולה (30 FPS לפעמים יותר על ההגדרות הכי גבוהות) במחשב שלי256RDRAM2GHGF 4 MX עלוביש שלבים שאני מפעיל עם פילטרים נמוכים, סתם לכיף.ד"א משחק באמת טוב ומושקע וקשה.אני מאמין שהשלב השני הוא השלב הכי טוב שנעשה אי פעם למשחק מחשב!
פורסם 2004 במאי 721 שנים מה??? אני מפעיל את המשחק על גרפיקה בינונית ב 1024 רזולוציה איך אתה עם הגיפה הזה משחק עם הכל high???נזכרתי שאין מפרט אז הנה ספונטניradeon 9600pro2ghz768mb ramולי לי יש יותר אפקטים אז זה מנחם אותי
פורסם 2004 במאי 721 שנים אני מעדיף יותר פריימים בגל זה העפתי את התמיכה של DX9 מהכרטיס עכשיו שמתי אותו על DX8.1אם פיקסל שיידר 1.4 וורטקס שיידר 1.1
פורסם 2004 במאי 821 שנים RAVID זה ממש מוזר, אתה אמור להפעיל אותו כמו גדול.ד"א לי יש DX7 אז בטח נראה פיצוץ על DX9 או 8.
פורסם 2004 במאי 821 שנים מתי המשחק יצא לא שמעתי אל זה כלום www.hitmancontracts.com לא כזה חדש,סיפרו עליו כבר לפני כמה חודשיים... יש לי מחשב מוזר שמפעיל משחקים טוב וחלק מהמשחקים חרא,במיוחד את אלו שמופיעה the way its meant to be played בהתחלה שמביא לי את הקריזה.
פורסם 2004 במאי 821 שנים משחק מעולה!אני פשוט מתפעל ממנו כל יום מחדש, רמת קושי גבוה, גרפיקה טובה (האווירה עושה את המשחק), ומלא בחורות חצי ערומות שרוקדות ועושות סטרפטיזים במקומות מוזרים!
פורסם 2004 במאי 921 שנים בהיטמן הזה לא חובה להיות כל כך שקט שיפרו את הביצועים של האקדחים אני הורג את כולם בשלב!!אבל עדיין יש גבול...בשלב 4 תצתרכו להיות שקטים אבל אהבתי את הסטייל של המשחק למשל אני צריך להתקש באיזה זקן אחד אז אפשר לחנוק אותו בכרית שנמצאת על המיטה שלו בזמן שהוא ישן..
פורסם 2004 במאי 921 שנים אתה הורג את כולם בשלב כמו איזה Mass Murder ?! תיתבייש!אני מבין שכדאי שאנשים ישחקו במשחק כמו ש"צריך לשחק"(דה, כל הרעיון של היטמן זה להיות Silent Assassin-רוצח שניכנס ויוצא בלי שמרגישים) צריך להכריח אותם להתגנב- כמו שעשו בספלינטר סל(לא שהוא מתקרב לאחד מכותרי היטמן).בכל מקרה, אני תקוע אם המפרט הכי חלש בפורום(אולי חוץ משל ויקטור, אבל לפי מה שהבנתי, לו זה לא מוזיז) אז זה קצת בעיה בשבילי להפעיל את hitman Contracts. ניסיתי את הדמו, והוא עובד בסדר במקומות סגורים, אבל כשאני יוצא הכל מקרטע(בצורה יחסית סבירה)...לא נורא, אחרי שאני אקנה את הEMU 1212M אני (כניראה) אעשה הפסקה קטנה מציוד אודיו ואשדרג את המחשב שלי(במילים אחרות, אני צריך למצוא דרך להרוויח מזומנים כי בקצב הנוכחי אני לא מתקדם לשום מקום :-\ ).נ.ביש! ההודעה שלי עם רקע לבן, שזה המצב האופטימלי לאווטר שלי (ערכתי קצת את הצבעים כדאי ש"יבלע" ברקע הלבן של הפורום).יצא יפה, לא?
פורסם 2004 במאי 921 שנים בהיטמן הזה לא חובה להיות כל כך שקט שיפרו את הביצועים של האקדחים אני הורג את כולם בשלב!! אבל עדיין יש גבול... בשלב 4 תצתרכו להיות שקטים אבל אהבתי את הסטייל של המשחק למשל אני צריך להתקש באיזה זקן אחד אז אפשר לחנוק אותו בכרית שנמצאת על המיטה שלו בזמן שהוא ישן.. וואי אני חייב להשיג את המשחק!! אבל מה לא ממש שווה לקנות משחקים הדבר היחיד ששוה לקנות זה HL2 ו-DOOM3
פורסם 2004 במאי 921 שנים האמת שברגע הראשון שהיתה לי היתקלות עם כמה שוטרים או מי שהם לא היו, הספקתי להרוג שניים מהם לפני שהם הרגו אותי וזהו... נראה לי משחק מעצבן, אז הסרתי אותו. אתם אומרים ששווה לתת לו עוד הזדמנות?
פורסם 2004 במאי 921 שנים האמת שברגע הראשון שהיתה לי היתקלות עם כמה שוטרים או מי שהם לא היו, הספקתי להרוג שניים מהם לפני שהם הרגו אותי וזהו... נראה לי משחק מעצבן, אז הסרתי אותו. אתם אומרים ששווה לתת לו עוד הזדמנות?לא ולא משחק מגעיל לפי דעתי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.