פורסם 2016 בנובמבר 19 שנים שלום לכל העוזרים/המומחים אני עובר בקרוב לבית חדש והכנתי תשתית של 13 נקודות רשת , 2 בכל חדר ( אחת למחשב ואחת ל smart tv ) + אחת בכל מרפסת + נקודה נוספת הולכת לבקר של מצלמות רשת על איזה ראוטר אתם ממליצים לי לקחת ( מעונין שיעבוד 1 גיגה ) ושיספק גם WIFI האם לקחת שני SWITCH-ים של 8 פורטים או אחד של 16 פורטים ושל איזה חברה ? יש לי דילמה גם לגבי הנקודה שהולכת ל SMART TV , כי אני לקוח של סלקום TV והממיר שלהם מחובר גם כן לנקודת רשת , האם כדאי לפרוס 2 כבלים ( אחד לממיר ואחד ישירות לטלויזיה ) או לרכוש HUB , קחו בחשבון שאין מצב ששתי הנקודות האלה יעבדו במקביל. עמית נערך 2016 בנובמבר 19 שנים על-ידי amitha73
פורסם 2016 בנובמבר 39 שנים השאלה היא כמה מחשבים והתקנים אלחוטיים יהיו מחוברים ופעילים מול הנתב בו זמנית. יש לך תקציב מוגדר? התשתית של HOT או בזק?
פורסם 2016 בנובמבר 69 שנים מחבר התשתית היא של בזק בו-זמנית במקסימום יעבדו 4-5 התקנים חוטיים + 2 אלחוטיים מבחינת תקציב עד 500 ש"ח
פורסם 2016 בנובמבר 79 שנים מודם לבזק יש לך? אם אין לך - שם לב שאתה צריך מודם VDSL ולצערך אין מוצרים כאלה - יש רק נתבים המשולבים עם מודם VDSL שצריך לסרס ולהפוך למודם נטו. אם הכוונה שלך היא בכל מקרה להשתמש בראוטר עצמאי, קנה את המשולב הזול ביותר שניתן להסבה למודם. בארץ מדובר ב-9970 של TP-LINK או ב-G225 של D-LINK. בחו"ל יש ה-DM200 של NETGEAR. תעיין ברשימה הזו - http://www.netcheif.com/Articles/VDSL_Router/VDSL_Router.htm
פורסם 2016 בנובמבר 109 שנים אין ממש הבדל ביניהם - תרכוש SWITCH עם פורטים של 1G בכמות המתאימה לך - יש של 5, 8, 16 או 24. כל חברה בעלת שם מוכר (דלינק, טפלינק, אדימקס, נטגיר וכיוב') תהיה בסדר גמור - אתה בהחלט יכול לבחור לפי המחיר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.