עבור לתוכן

מחפש נתב ומתג מומלצים

Featured Replies

פורסם

שלום לכל העוזרים/המומחים

אני עובר בקרוב לבית חדש והכנתי תשתית של 13 נקודות רשת  , 2 בכל חדר ( אחת למחשב ואחת ל smart tv )  + אחת בכל מרפסת + נקודה נוספת הולכת לבקר של מצלמות רשת 

על איזה ראוטר אתם ממליצים לי לקחת ( מעונין שיעבוד  1 גיגה ) ושיספק גם WIFI 

האם לקחת שני SWITCH-ים של 8 פורטים או אחד של 16 פורטים ושל איזה חברה ?

יש לי דילמה גם לגבי הנקודה שהולכת ל SMART TV , כי אני לקוח של סלקום TV והממיר שלהם מחובר גם כן לנקודת רשת , האם כדאי לפרוס 2 כבלים ( אחד לממיר ואחד ישירות לטלויזיה ) או לרכוש HUB , קחו בחשבון שאין מצב ששתי הנקודות האלה יעבדו במקביל.

עמית

נערך על-ידי amitha73

פורסם

השאלה היא כמה מחשבים והתקנים אלחוטיים יהיו מחוברים ופעילים מול הנתב בו זמנית.  יש לך תקציב מוגדר?  התשתית של HOT או בזק?

פורסם
  • מחבר

התשתית היא של בזק

בו-זמנית במקסימום יעבדו 4-5 התקנים חוטיים + 2 אלחוטיים

מבחינת תקציב עד 500 ש"ח 

פורסם

מודם לבזק יש לך?   אם אין לך - שם לב שאתה צריך מודם VDSL ולצערך אין מוצרים כאלה - יש רק נתבים המשולבים עם מודם VDSL שצריך לסרס ולהפוך למודם נטו.  אם הכוונה שלך היא בכל מקרה להשתמש בראוטר עצמאי, קנה את המשולב הזול ביותר שניתן להסבה למודם.  בארץ מדובר ב-9970 של TP-LINK או ב-G225 של D-LINK.  בחו"ל יש ה-DM200 של NETGEAR.  תעיין ברשימה הזו - http://www.netcheif.com/Articles/VDSL_Router/VDSL_Router.htm

פורסם
  • מחבר

מה לגבי SWITCH-ים , מה מומלץ ?

פורסם

אין ממש הבדל ביניהם - תרכוש SWITCH עם פורטים של 1G בכמות המתאימה לך - יש של 5, 8, 16 או 24.  כל חברה בעלת שם מוכר (דלינק, טפלינק, אדימקס, נטגיר וכיוב') תהיה בסדר גמור - אתה בהחלט יכול לבחור לפי המחיר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים