פורסם 2016 באוקטובר 319 שנים יש לי בבית מקלדת נגינה ( midi ) וגיטרה. המקלדת מנגנת על ערוץ 1 ( למי שמכיר vst). והגיטרה גם מנגנת על ערוץ 1 ( למי שמכיר amplitube ) בקיצור שניהם תוכנות שמנגנות על אותו ערוץ ואני רוצה להפריד בניהם . חשבתי שאולי כדאי לי לקנות כרטיס קול נוסף כך שכל כלי יעבוד עם כרטיס אחר . מה אתם אומרים אפשר לחבר 2 כרטיסים למחשב אחד ולהפריד בין כלי הנגינה. עריכה: אני אשאל בקיצור- האם אני יכול לחבר למחשב אחד 2 כרטיסי קול. נערך 2016 בנובמבר 19 שנים על-ידי sim
פורסם 2016 בדצמבר 68 שנים המקלדת מידי והגיטרה אודיו, את איזה ערוץ בדיוק הם חולקים? כן ודאי שאפשר לחבר ולעבוד עם כמה כרטיסי קול(השמיים הם הגבול) אבל בשביל מה? לא הבנתי את הבעיה והצורך בכרטיס נוסף. נערך 2016 בדצמבר 68 שנים על-ידי Art Tatum
פורסם 2016 בדצמבר 68 שנים מחבר הבעיה הייתה בעוצמת הווליום, כשהייתי מנמיך אחד זה היה משפיע גם על כלי השני.
פורסם 2016 בדצמבר 68 שנים תקנה כרטיס קול בסיסי של אולפן ביתי עם כניסת אודיו וכניסת מידי ואתה מסודר. תיקון - אני לא בדיוק מבין למה התכוונת. פרט בבקשה מה אתה מנסה לעשות. נערך 2016 בדצמבר 68 שנים על-ידי אביב גפן
פורסם 2016 בדצמבר 68 שנים כרטיס אודיו מקצועי נחוץ בדרך כלל בשביל תגובתיות ללא עיכובים בהקלטות. לגבי השליטה על הווליום נשמע כאילו לא הגדרת נכון דברים בתוכנה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.