עבור לתוכן

הורדות בHTTP איטיות

Featured Replies

פורסם

אהלן
אתמול החלה לי תופעה מוזרה,אני מוריד דרך HTTP במהירות איטית בלתי נסבלת,היו אפילו כמה פעם שלא הצלחתי להוריד בכלל ,המהירות על 0.

בדקתי בכמה אתרים,הורדתי כמה דברים שונים ואותה התקלה.

היום התחלתי להוריד על מהירות של כ70KBPS פר הורדה כאשר יש לי אינטרנט של 40 מגה.

בבדיקת מהירות אני מקבל 37 מגה.

דיברתי עם הספק והם טוענים שהכול תקין(טריפל C) תשתית בזק.

עדכון קטן,יש גם אתר ספציפי שלא נטען לי,במכשיר הסלולרי הוא עולה רגיל.

שיניתי בראוטר לDNS של גוגל והאתר עולה חלקית.

עשיתי ריסט לראוטר,למחשב מה לא כלום לא עוזר.

נערך על-ידי Psychedelic

פורסם

תבדוק את תוצאת ה-TRACERT לאתר הזה ותעלה את הפלט לכאן.

פורסם
  • מחבר

טוב,כרגע התקלה הסתדרה מעצמה.

אחזור לעדכן.
תודה.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Cheif

תבדוק את תוצאת ה-TRACERT לאתר הזה ותעלה את הפלט לכאן.

חזרה התקלה ואיתה האיטיות והבעיה בגישה לאתר הנ"ל.

1     2 ms    <1 ms    <1 ms  192.168.1.1
  2     9 ms     8 ms     8 ms  Taylor.ccc.net.il [109.226.1.41]
  3     9 ms     9 ms     8 ms  100.127.255.49
  4     9 ms     9 ms     8 ms  Jessica.ccc.net.il [109.226.1.57]
  5    77 ms    77 ms    77 ms  xe-8-1-2-990.edge5.London1.Level3.net [212.187.137.89]
  6    78 ms    79 ms    77 ms  ldn-b5-link.telia.net [213.248.96.37]
  7    77 ms    77 ms    77 ms  ldn-bb2-link.telia.net [62.115.114.172]
  8    77 ms    77 ms    77 ms  ldn-b5-link.telia.net [80.91.246.115]
  9    77 ms    78 ms    77 ms  cloudflare-ic-306325-ldn-b3.c.telia.net [62.115.42.242]
 10    77 ms    78 ms    77 ms  104.27.210.30
פורסם

נראה לי שהבעיה ב-CCC כיוון שאתה מקבל כתובת CGN ולא כתובת IP אמיתית.  תבקש מ-CCC כתובת IP אמיתית (יכול להיות שזה בתוספת תשלום אצלם) או שתחליף ספק.

פורסם
ציטוט של Cheif

נראה לי שהבעיה ב-CCC כיוון שאתה מקבל כתובת CGN ולא כתובת IP אמיתית.  תבקש מ-CCC כתובת IP אמיתית (יכול להיות שזה בתוספת תשלום אצלם) או שתחליף ספק.

נראה לי שנחסך ממני להעלות הודעה נפרדת .

אותה חברה (טריפל סי) , מזה שבועיים בסופ"שים אין לי תקשורת נורמלית לשרתים בחו"ל (משחק רשת אחת + עבודה) .

משלם על 100 מגה , מקבל במקרה הטוב 50-65 ב-"פריפריה" (רמת גן) בימי חול , ו- 3-15 מגה בערבים בסופ"ש .

לאחר שיחה מעמיקה עם השרות הטכני הבנתי שה-100 מגה שלי בסופ"שים אמורים להיות טובים בשביל פייסבוק וצפייה בסרטוני חתולים ביוטיוב .

לא התעצבנתי (היה לי חבל על הבחור -- וגם אני עבדתי במשרה דומה אז אני מכיר את הצעקות של הלקוחות שאני מבין אותם ולא יכול לעזור להם) -- ולסיכום הוא הציע לי לדבר עם מחלקת המכירות לגבי מסלול "פרו" כלשהו .

נראה .

בנתיים אין לי עניין בלשלם בנוסף על משהו שלפי ההסבר של השרות הטכני + Chief , אני קיבלתי בחינם מהספק הקודם (בזב"ל) .

בנתיים לא יודע אם כתובת IP יסדר את תנודות המהירות הכ"כ מוזרות לשרתים בחו"ל .

נערך על-ידי joelittle

פורסם
  • מחבר

האמת לא שמתי לב מתי זה קורה,אני גולש בעיקר בסופ"ש כי זה הזמן הפנוי שיש לי,וכן זה די זהה למה שאתה מתאר .

אני כבר שעה מנסה להוריד קובץ של 70 ק"ב ורושם לי שגיאת רשת.

כנ"ל אני לא מתכוון לשלם על פתרון תקלה שמעולם לא הייתה לי בשום ספק אחר.

ולכן אני מתכוון לעזוב את CCC במהרה,לא ממליץ לאף אחד להתחבר אליהם.

הם פשוט זוועה מכל בחינה,אני כרגע עם 40 מגה,בימים יפים הורדתי במהירות שהייתי בבזק על 15 מגה.

הקטע המוזר הוא שבבדיקת מהירות ,אני מקבל 38 מגה.

נערך על-ידי Psychedelic

פורסם
ציטוט של Psychedelic

הקטע המוזר הוא שבבדיקת מהירות ,אני מקבל 38 מגה.

אם אתה בודק מול שרת בישראל , אתה תקבל את המובטח לך ... -- רק שרוב ההורדות והאתרים בחו"ל לא פועלים ע"פ המהירות הזאת .

יש הבדל עצום אם אתה בודק מול שרת בפ"ת או בניו יורק .

לכן אם אתה בודק עם האתר speed test , מומלץ לך להרחיב את המפה האזורית (ראה תמונה מצורפת) , ואח"כ "לגרור" את המפה (תקליק על המפה -- לא על נקודת שרת -- ותזיז ימינה עד שיופע לך אירופה ואח"כ ארה"ב) .

תבחר שרת בחו"ל שרחוק מאיתנו (חוף המזרחי או המערבי של ארה"ב למשל) ותריץ את הבדיקה .

כאלטרנטיבה , אני גם מצליב את הנתון עיי בדיקה באתרי בדיקה השונים שיש פה :

http://www.digitaltrends.com/computing/best-internet-speed-tests/

בהצלחה , ואם תמצא מבצע שווה עם גלישה נורמלית , אשמח לדעת ... :)

SPEED.png

נערך על-ידי joelittle

פורסם
  • מחבר

עשיתי בדיקה לחו"ל.

מקבל 5 מגה ומטה, עדיין מוריד על מהירות של פחות מ70 ק"ב בטורנטים ואם בכלל שאני מנסה להוריד מhttp.

קמתי בבוקר לעבודה הרצתי בדיקה קלה, ב5 בבוקר הורדתי בטורנט על 3.6 מגה שזה סביר בהחלט, בעוד שבערב לפני, הורדתי על 50 ק"ב מקסימום.

דיברתי איתם לגבי הnat והם רוצים עוד כסף, אמרתי להם שילכו לחפש והיום בבוקר התחברתי לבזב"ל,89 ש"ח סיטונאי.

מנסיון עבר איתם הם מספקים את המהירות הכי טובה.

Ccc - טריפל c

מגבילים את המהירות בצורה מכוערת, ובנוסף לא טורחים לעדכן שיש לקוחות שהם בעדיפות נמוכה.

אחזור לעדכן.

פורסם
  • מחבר

מעדכן:

עברתי לספק אחר,הכול הסתדר.

פורסם
ציטוט של Psychedelic

מעדכן:

עברתי לספק אחר,הכול הסתדר.

בזב"ל (89 ש"ח סיטונאי) אתה מקבל כתובת IP משלך ?

(כלומר לא כתובת CGN ?)

אגב , אתה הלכת על 40 מגה בבזק , נכון ?

נערך על-ידי joelittle

פורסם
  • מחבר

האמת עוד לא יצא לי לבדוק,לפי מה שאני זוכר מפעם קודמת שהייתי מחובר נותנים ip רגיל.

גם אם לא, זה לא מגביל אותי כרגע, אני מקבל מהירות מקסימלית בטורנטים והורדות אחרות כמעט כל הזמן, גם אפלוד.

לא מרגיש האטה בשום אופן, מה שלא יכלתי להגיד על טריפל סי.

וכן לקחתי באנדל 40 מגה בזק בינלאומי.

פורסם
ציטוט של Psychedelic

האמת עוד לא יצא לי לבדוק,לפי מה שאני זוכר מפעם קודמת שהייתי מחובר נותנים ip רגיל.

גם אם לא, זה לא מגביל אותי כרגע, אני מקבל מהירות מקסימלית בטורנטים והורדות אחרות כמעט כל הזמן, גם אפלוד.

לא מרגיש האטה בשום אופן, מה שלא יכלתי להגיד על טריפל סי.

וכן לקחתי באנדל 40 מגה בזק בינלאומי.

או-קיי , מגניב .

תודה . 

פורסם

לכל ספק יש את הבעיות שלו , כשהבעיה קצת מורכבת הספקים בארץ לא יודעים/רוצים לטפל בהם.

אין ספק שפה הבעיה היתה ב CCC אבל במקרה אני גם מנוי שלהם ולא ניתקלתי בשום בעיות איתם (מצד שני יש לי רק 15 מגה אז אולי אני לא מדד טוב).

בעבר דווקא ניתקלתי בבעיה מאד מעצבנת בבזק בין לאומי שספציפית יוטיוב לא היה זז וזה נפתר רק כשהחלפתי ספק.

פורסם
  • מחבר

שאני התחברתי אליהם,לא נאמר לי שום דבר על זה שהם מגבילים,או על זה שיש מסלולים עם עדיפות.

שאני משלם על 40 מגה אני מצפה לקבל 40 מגה,לא 70kbps במקרה הטוב.

עזוב את העניין הפעוט שהם משתמשים בNAT ואם הייתי יודע על זה לפני בכלל לא הייתי מתחבר,כי אני צריך לפתוח פורטים כאלה ואחרים.

בנוסף יש מסלול 40 מגה רגיל ועוד מסלול בעדיפות,שמן הסתם עולה גם יותר.

אז בכלל לא קיבלתי מהירויות שקרובות להיות 40 מגה,אז בעצם למה אני משלם?

באף ספק שהייתי מלבד טריפל C לא הגבילו אותי בגלישה/טורנטים,ובספק הזה הגבילו אותי והגבילו אותי בגדול.

לטעינה איטית ביוטיוב יש מליון סיבות וגם לי הייתה בעיה כזו שנפתרה לאחר שיטוט קל ברשת,לא זוכר בדיוק מה היה.

אבל פה הייתי נתון לחסדים של טריפל C,שתבין אפילו אתר ספציפי הם חסמו לי,שלא נדבר על זה שבמשך שבועיים שהייתי מחובר אליהם בקושי הצלחתי לגלוש.

וכשפניתי אליהם בבקשה לביטול הNAT רצו עוד כסף ואז כבר התעצבנתי,אני משלם על שירות שאני לא מקבל נקודה.

joelittle עכשיו בדקתי ובבזק בינלאומי יש לי כתובת IP תקינה,הצלחתי גם לפתוח את הפורטים,הכול תותים כרגע. 

עוד דבר קטן,התנתקתי מהם ביום רביעי הקודם,והם חייבו אותי על חודש שלם ולא על חלקי,זה תקין?

נערך על-ידי Psychedelic

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים