עבור לתוכן

מבקש עזרה לגביי בעייה מוזרה בעליית WINDOWS XP SP1

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם ,

רציתי שתעזרו לי לפתור תעלומה מבחינתי . אח שלי רכש מחשב לא מזמן והתקנתי לו WINDOWS XP גירסה SP1 .

ההרד דיסק הגיע מהמעבדה כבר מפורמט ומוכן להתקנה לכן עשיתי BOOT דרך הCDROM ועשיתי התקנה נקייה כמו שעשיתי כבר כמה פעמים

בשנתיים האחרונות אצלי במחשב ואין שום בעיות. אצלו מרגע שההתקנה מסתיימת לוקח למערכת ההפעלה לעלות יותר מ 2 דקות ! יש את הלוגו

הזה שכתוב WINDOWS XP עם הקו הכחול הזה שטוען אותו ושם הוא כאילו נתקע אבל בסוף הוא מטעין אותו אבל במקום שזה יקח משהו כמו

חצי דקה מקסימום זה לוקח המון זמן. חשבתי שזה אולי בגלל ההתקנה אז ניסיתי שוב אבל כלום לא עוזר זה תמיד חוזר על עצמו.

חשבתי אולי זה קשור לסוג פורמט שהם עשו ( או PARTISION ) אז בהתקנה האחרונה עשיתי גם PARTISION חדש ופירמטתי שוב והבעייה לא נפתרה.

חשוב לציין שיש לו מחשב פנטיום 4 עם מעבד 2.4C ולוח ASUS . המחשב עובד מהר ובסדר גמור בכל הבדיקות שעשיתי לאחר שהמערכת עולה

אבל זה קצת מציק הקטע הזה שצריך לחכות לו יותר מ 2 דקות עד שהוא מאתחל. אם מישהו ניתקל בתופעה כזו ויכול לעזור אני אשמח מאוד.

תודה לכולם.

פורסם

זה קורה מיד אחרי ההתנה החדשה או רק אחרי שאתה מתחיל להתקין דרייברים או תוכנות ?

יש כרטיס רשת ? אם כן תן לו IP סטאטי במקרה שהוא לא מתחבר לשרת DHCP.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על התגובה.

זה קורה מיד לאחר ההתקנה. אין עדיין שום דבר על המחשב מלבד המערכת הפעלה. זה בדיוק מה שמוזר כי אני יודע שקורים מצבים שתוכנות

ודרייוורים למיניהם שמעלים אחרי ההתקנה יכולים לעקב את האיתחול אבל זה לא המצב.

לגבי מה שהצעת עם IP והכרטיס רשת גם את זה ניסיתי. מכיוון שיש לו מודם שמאפשר עבודה גם עם USB וגם דרך רשת ניסיתי בשתי הדרכים

וזה לא פתר את הבעייה. ( אפילו ניתקתי לחלוטין את הכרטיס רשת מהביוס ושמתי אותו על DISABLED )

תודה .

פורסם
  • מחבר

תודה רבה. אני הורדתי את התוכנה ואני מחר אנסה אותה אצלו . מקווה שהיא תעזור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים