עבור לתוכן

צורב DVD ומסך דק.

Featured Replies

פורסם

איזה צורב DVD מומלץ לקנות? לא כ"כ הבנתי למה יש התקנים שונים של צריבות DVD.

אמשח להמלצות.

מסך דק - אני רוצה מסך דק טוב ולא במחיר יקר מדי. אפשר להסתפק ב17" נכון? מה חשוב שיהיה טוב במפרט הטכני - זמן תגובה מהיר כמו 16ms, גודל נקודה 0.26 ומה עוד?

אשמח ללמוד על החומרה הזאת כי זה חדש לי.

תודה.

פורסם

צורבי די וי די - אז ככה ירדו המחירים בצורה משמעותית אבל לא ללא סיבה. היום אתה יכול לקנות צורב די וי די שכבר כולם (כל דור ה x8) תומך בכל הפורמטים בסביבות ה 600-800 ש"ח זה מאד נחמד אבל אין מדיות עדיין ל מהירות הזאת. אבל הקאטצ' הוא שיצאו צורבי דואל לייר זאת אומרת שכותבים על דיסקים 9 ג'יגה שזה כבר יותר רציני אז אם זה לא דחוף אני הייתי מחכה עוד מספר חודשים (2-3 ) ואז קונה משהו מוצלח יותר או אפילו בלו ריי :).

מסכים - 17 נורמאלי יעלה לך בין 2500-3000 שקל אני קניתי iiyama 430 ואני מבסוט ממנו לאללה. כל אחד יכול להמליץ לך על משהו שלא נראה יותר טוב פשוט תלך לחנות נורמאלית וסביר להניח שיש להם הכל בתצוגה שם ותראה מה נראה לך יותר טוב כמובן שתחפש את הנתונים הבסיסים ותדאג שבנוסף לזה שהוא נראה טוב הוא עומד בסטנדרט.

פורסם

Anatal - אי אפשר סתם ככה להגיד מה לקנות צריך קודם תקציב

לדעתי סתם בזבוז כסף מסך LCD

אפשר לקנות במקום מסך CRT 19/17 שטוח איכותי וכרטיס מסך פצצה

Blackend - אני מניח שהתכוונת ל LCD במסך נורמלי

כי מסך 17 CRT עולה בין 800-1500

בדרך כלל שאומרים מסך נורמלי מתכוונים ל CRT

פורסם

הוא שאל על lcd אז אמרתי lcd נורמאלי ולא משהו מעפן....

זו הייתה הכוונה... חוץ מזה אז אתה לא יודע על מה אתה מדבר לשבת מול lcd זה הרבה יותר נוח והרבה פחות מאמץ את העיניים ...אני רק מבסוט מאז שעברתי ..

פורסם

המאמץ של העיניים זה כבר עניין של איכות המסך

יש גם מסכי CRT איכותיים

פורסם
  • מחבר

מסכימה בקשר למסך CRT אך יש לי שולחן צר ואני זקוקה למסך דק לפנות הרבה מקום.

חקרתי ויש מסכים שיש להם RT 16ms שזה טוב למשחקים. גודל נקודה 0.26

ותוכלו להסביר לי מה הפירוש לבהירות וניגודיות? יש כאלה 1:400 ו1:250. לא ברור לי.

לפי מה שמצאתי, המליצו על HYUNDAI וBENQ למשחקים. הדגמים החדשים שלהם מגיעים למחיר כ2600-2700. זה סביר בעיניי והBENQ יפהפייה שהוא בשחור וכסוף בצדדים - אבל חושבת שהרמקולים מיותרים. הייתי בחנות וראיתי דוגמה שלו בגירסה של 15" ויצאתי מרוצה.

אשמח לשמוע על עוד מסכים לדוגמה.

אבל שיהיה LCD. כי אני קונה כזה.

בקשר לצורב DVD אולי גם אני אחכה, ולמחשב החדש שאקנה, אוסיף צורב רגיל שיהיה לי משהו שיקרא דיסקים.

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים