עבור לתוכן

למה הכרטיס מסך זיכרון לא יוצא?איך להרכיב מחשב

Featured Replies

פורסם

אני חדש

עם זה לא קשור לפרום אז תימחקו..

אני רוצה ליקנות מחשב חדש ולהרכיב לבד כי כול התכנאים לא אמינים אמרו לי שזה קל! קראיתי מלא מדריכים..

עכשיו רציתי להוציא את הכרטיס מסך? אוצתי*הוצתי את הבורג מי המארז שמחובר לכרטיס מסך..

וזה זז אבל זה לא יוצא עם אני יוצא חזק זה לא הישבר?

ואיפה המעבד? ראיתי שייש שם מאורר בטוח הלוח אז אחרי אמאורר המעבד שם?

והחומר טרמי זה קשה לעשים?

יש כאן משהו שלא היצליח להרכיב בפעם הראישונה?

פורסם

ההאאא... יש לך עוד הרבה הרבה מה לילמוד... כולל את היסודי בחזרה... תישמע, במקומך לא הייתי רוצה להרוס את המחשב של עצמי למרות שאני לא כל כך יודע איך להרכיב אותו, עדיף שתבזבז את ה70 או 120 שקל או אפילו 150 שקל על ההרכבה... עדיף שתשלם רק מקסימום מקסימום 150 שקל מאשר שתשלם על מחשב חדש... עזוב אל תתעסק עם זה יותר מידי כי סתם יכאב לך הראש... והגב

פורסם

צודק,אם אתה לא יודע להוציא כרטיס מסך,עדיף שתיתן למישהו מוסמך.

פורסם

קודם כל זה שקראת הרבה מדריכים לא אומר כלום וככל הנראה אתה לא יודע בכלל את הבסיס אז תתחיל לנסות ללמוד עוד הרבה... תעשה ניוסיים על המחשב הנוכחי שלך או על הקודם או על סתם אחד...

ואל תקשיב להם! תרכיב את המחשב זה באמת לא בעיה! המשחה טרמית זה לא כזה רציני יש הרבה שפשוט שמים גוש ונותנים לזה להמרח עם הסינק...

תאמין לי כמה שאלות כאן בפורום אתה מצליח להרכיב לבד!

וכן אם הוצאת את בורג אז תמשוך חזק

פורסם

אני הצלחתי בפעם הראשונה.. אחרי זה כל פעם שניסיתי הרסתי את הלוח אם/כרטיס מסך איזה 5 פעמים, ואז עבר לי ועכשיו אני מרכיב מצויין.

אחרי שאתה מוציא את הבורג את צריך להוציא את הנעילה שיש בלוח אם, ואז אתה יכול להוציא.

פורסם

Tipx-Bomb מדבר על התפסן מול החריץ AGP

צריך ביד אחת להזיז אותו וביד אחרת להוציא תכרטיס מסך

פורסם
  • מחבר

אני הצלחתי בפעם הראשונה.. אחרי זה כל פעם שניסיתי הרסתי את הלוח אם/כרטיס מסך איזה 5 פעמים, ואז עבר לי ועכשיו אני מרכיב מצויין.

אחרי שאתה מוציא את הבורג את צריך להוציא את הנעילה שיש בלוח אם, ואז אתה יכול להוציא.

איך הרסתה?שאני לא יעשה מה שעשיתה?

ואני יודע בערך איך להרכיב את המחשב.

אני לא רוצה ללכת לתכנאי בגלל שאף אחד לא אמין..

עם הייה משהו אמין אז הייתי הולך לתכנאי...

תגידו שאני מרכיב את המחשב

מה לא לעשות?שאני מרכיב את המחשב זה הכי יעזור..

1-

2-

3-

4-

...

תירשמו מה לא לעשות  :-[

בבקשה !

אני ינסה להוציא את הכרטיס מסך עוד פעם...

פורסם

תקשיב , אני לא יודע , אני תמיד הלכתי לפי ההגיון(גם בפעם הראשונה) , לאט לאט עד שהבנתי איך הדברים יוצאים(לא שלא ניסיתי וכאלו), וכל דבר שעשיתי ראיתי לפני מישהו עושה את אותו הדבר , וככה למדתי , מאנשים שעשו , ואם תעשה ככה , יהיה לך הכי קל שבעולם , עכשיו , איך תעשה את זה , אין לי מושג.

פורסם

יש כל מני פטנטים שמחזיקים את הכ.מסך, צריך לפתוח את העינים ןלהשתמש בהיגיון בריא ואז זה לא מסובך מדי.

העיקר לא בכוח, חבל לעשות נזק שיעלה הרבה כסף.

0,3363,sz=1&i=27342,00.jpg

thumb320x240-images630029.jpg

Picture%201419%20copy.jpg

פורסם

יש גם את זה של גיגהבייט שצריך למשוך אותו למטה....(לא בטוח שזה רק בגיגהבייט , אבל ראיתי את זה בינתיים רק בלוחות גיגהבייט)

פורסם
  • מחבר

אני לא עושה בכוח...

היכנסתי לא בכוח את הכרטיס מסך לא פעל ניסיתי איזה חצי שעה כי עשיתי לא בכוח. פחדתי שזה הישבר.. בסוף עשיתי כצת כוח.. וזה הכרטיס מסך פעל עשיתי גם בזיכרון..

ויש מלא חותים יהיה קשה לחבר את כול החוץים שאני קונה מחשב חדש?

יש איזה מדריך איך לחבר את כול החותים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים