פורסם 2004 באפריל 1821 שנים שלום אני מוכן לתרום את הכרטיס שלי למישהו שמבין או לאתר עצמו (כמובן לאנשים שמבינים ) שתוכלו לתעלל בו ולעשות לו הרדמוד... עם תירצו תוכלו גם לעשות על זה כתבה. אבל מי שיקח על עצמו את המשימה שיהיה בן אדם שיודע מה הוא עושה... ושאולי עשה זאת בעבר. ושנסכם על איזה משהו עם הוא הורס את הכרטיס))) ועם הוא לא הורס אני מוכן לשלם לו קצת הכרטיס הוא powercolor 9500 np 256bit 128mb L shape memory.
פורסם 2004 באפריל 1821 שנים מחבר אנשים שמבינים בזה כבר יודעים מה לעשות... (בגלל זה בקשתי מבינים בלבד).
פורסם 2004 באפריל 1821 שנים לא חושב שמישהו פה יסכים לעשות זאת וגם לא שמעתי שהרבה עושים את זהזאת נראית עבודה קשה וכרוכה בתכינון רב כמו איך להוציא את הזיכרונות ולהחליפם לחדשים או לחילופין שינוי כל מיני רכיביםשנמצאים על הכרטיס עצמו.קראתי כתבה ממזמן שמישהו הצליח לעשות זאת.
פורסם 2004 באפריל 1821 שנים בוא נגיד ככה , לבצע את זה זאת לא בעיה(פשוט להוריד את הקירור , ולשנות את מצב הנגדים מ3-2(לפי הכתבה...) ל1-2, פשוט צריך להלחים נגד של 6.8 למקום אחר על הליבה...זה ביצוע דיי קל , רק אני לא ממש מוכן לקחת אחריות על זה , למרות שנראה לי שזה יצליח...
פורסם 2004 באפריל 1821 שנים מחבר עם אתם רוצים לארגן איזה קבוצה ולנסות לעשות את זה זה יכול להיות מאתגר וכייף... זה תלוי בכם אני מוכן לתרום את הכרטיס למורות שאני מאוד מפחד
פורסם 2004 במאי 721 שנים Stinger במקומך היתי יושב בשקט... קודם כל הנגד הזה מאוד מאוד קטן, זה דורש מיומנות רבה בהלחמת רכיבים קטנים כאלה וגם מלחם בהתאם. למה להגיד סתם ? "ביצוע קל" :. קיצר אתה רק חושב שאתה יכול לעשות את זה.
פורסם 2004 במאי 721 שנים נכון בשביל מה להלחים כשאפשר עם תוכנה פשוטה לעשות את זה???יש גם דבר כזה ל9600pro אני מוכן לבצע בו מעט ניסויים.
פורסם 2004 ביולי 2421 שנים בוא נגיד ככה , לבצע את זה זאת לא בעיה(פשוט להוריד את הקירור , ולשנות את מצב הנגדים מ3-2(לפי הכתבה...) ל1-2, פשוט צריך להלחים נגד של 6.8 למקום אחר על הליבה...זה ביצוע דיי קל , רק אני לא ממש מוכן לקחת אחריות על זה , למרות שנראה לי שזה יצליח...אם אתה מדבר מניסיון, לך על זה
פורסם 2004 ביולי 2421 שנים Stinger במקומך היתי יושב בשקט... קודם כל הנגד הזה מאוד מאוד קטן, זה דורש מיומנות רבה בהלחמת רכיבים קטנים כאלה וגם מלחם בהתאם. למה להגיד סתם ? "ביצוע קל" :. קיצר אתה רק חושב שאתה יכול לעשות את זה. מי אתה שתגיד לו לשבת בשקט? אתה מכיר אותו? אולי הוא באמת מסוגל לעשות את זה? אולי יש לו מיומנות רבה? מספיק לזרוק סתם שטויות באוויר! הבנאדם חושב שהוא מסוגל לעשות את זה ומי אתה שתסתור אותו?
פורסם 2004 ביולי 2421 שנים זה לא פשוט אבל גם לא קשה , כבר עשיתי הרדמוד לFX5200 שלי , ועשיתי הרדמוד למעבד של אח שלי מטורטון לבארטון(קישור גשרים על המעבד בהלחמה , הגשרים האלו בגודל של מילימטר אולי אפילו פחות!)אין סיבה שאני לא יצליח בזה , אבל אני לא מוכן לקחת אחריות כי זה אף פעם לא בטוח.זה אתגר , ואם אתה מוכן לתרום את הכרטיס וממש "לתרום" אז אני מוכן לעשות את זה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.