עבור לתוכן

מתחרה חדש בבית: השואב הרובוטי המתקדם מבית Xiaomi זמין לרכישה במחיר תחרותי

Featured Replies

פורסם

היצרנית הסינית הפופולרית ממשיכה להרחיב את אופקיה עם מוצר ראשון בקטגוריה הצומחת שינסה לתת קרב הן למכשירי ה-iLife הזולים, ואף למכשירי ה-iRobot היקרים יותר

לכתבה

פורסם

טכנולוגיה ועוד טכנולוגיה אבל בסוף המברשות יאבדו את הצורה שלהן לאחר החודש הראשון.

פורסם

Yedidia Manshari בוא נקשור לצ'יקו מטאטא!!

פורסם

כמה עולה סט מברשות חדשות ? כל כמה זמן מחליפים סט מברשות ?

פורסם

אני תמיד מברך על כל כתבה אבל באנו פה לעזור בידע הלא כך? יש כל מיני חברות ודגמים לפני שממהרים לקנות תעשו סקר יש רובוטים לא פחות טובים באי ביי לדוגמא אומנם זה לא עם אפליקציה אבל עדין מנקה... שורה תחתונה תבדקו מה יש לאומת מה אתם צריכים ואז תעשו קנייה ,תהנו(:

פורסם

גרושים תבדוק באי ביי החלפתי פעם אחת אחרי שנתיים שהמברשות כמעט נשארו בלי שיערות חחח בקשר למחיר לא יותר מ100 שקל בלחץ לכל החלקים מברשות מסננים הכל...

פורסם
ציטוט של 80EA

גרושים תבדוק באי ביי החלפתי פעם אחת אחרי שנתיים שהמברשות כמעט נשארו בלי שיערות חחח בקשר למחיר לא יותר מ100 שקל בלחץ לכל החלקים מברשות מסננים הכל...

ממש לא נכון 
מברשות מיוחדות לדגם הספציפי הזה 

פורסם

80EA למקרה שפספסת אנחנו כתבנו גם לא מעט על שואבים רובוטיים של חברות אחרות וזולות יותר משמעותית (כמו ilife), בטווח המחירים שציינת. אז יש מי שמחפש שואבים ב-100$ ויש מי שמחפש משהו מתקדם יותר (ועדיין בחצי מחיר מהדגמים היקרים של השואבים מהמותגים הגדולים) - כל אחד ומה שמעניין אותו ומתאים לו.

פורסם

חבל"ז בית בלי שואב בית מלוכלך אין פעם שלא מרים לכלוך לא יכול לתאר להיות בלי איירובוט רומבה

פורסם

צודק , לא הבהרתי שהכוונה לirobot אני מאמין שעם הזמן יבואו התחליפים הזולים והלא פחות גרועים גם לרובוט שבכתבה

פורסם

אתם עושים אחלה עבודה תמשיכו ואני לא ציני או משהו כזה ,כפי שהכותבים פה בטח רואים (:

פורסם

יש לי את השואב הזה! שואב מצויין, חכם בטירוף, איכותי מאוד! ברמה הכי גבוהה ויותר מ i Robot הכי מתקדם

פורסם

יש לי פלאפון שלהם שקניתי באליאקספרס. מאוד מרוצה!

פורסם

רכשתי לפני שבוע עם קופון XIAOMIVAC דרך גירבסט, תבדקו אם עדיין רלונטי. נתן לי 15$ הנחה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים