עבור לתוכן

ה-Galaxy Note 7 מת באופן רשמי, יחי ה-Galaxy S8

Featured Replies

פורסם

תגובה רשמית של חברת הענק מודיעה על הפסקת הייצור של הפאבלט אחרי רצף בלתי נגמר של תקלות בטיחותיות חמורות

לכתבה

פורסם

חחח לא מבין מה אנשים רצים לקנות את הטלפון הכי חדש. השיפורים כבר כל כך מינוריים שלא שווה לקנות ב-3000 שקל. תמיד כדאי לקנות 2 דורות אחורה.

פורסם

לעומת LG, הם לקחו אחריות.

פורסם

נו באמת... מי מאמין ש S A M S U N G בסכנה? אז הפסידו כסף.... (אם אפשר לקורא לזה להפסיד..) המנוסים ירכשו צרור נאה של מניות ברגע השפל.... ויסמיקו בכל פעם שהמניה תעלה.

פורסם

אם אתה קונה 2 דורות אחורה זה אומר שיש לך לפני קנייה 4 דורות אחורה ... ? , אני אומר תעבור למכשיר נייח וזהו.

פורסם

תארו לכם שהפלאפון שלהם יתפוצץ כשמישהו ישחק עם זה בVR. "ואוו האפקטים של האש כל כך אמיתיים! יש לדמות שלי עיוורון כתוצאה מהאש! איזה מדהים!"

פורסם

בעולם של ההייטק זה לא מספיק להיות גדול, צריך גם להמשיך ליגדול כמה שאפשר. כשסמסונג יורדת באותו הזמן המתחרות שלהם גדלות. כמו שקורה לכרטיסי המסך של AMD שהם על סף גסיסה לעומת NVIDIA. זה תחרות שצריך כל הזמן להתקדם קדימה ורצוי בקצב מואץ. אגב, הספד של 8% זה הפסד אדיר, אבל מי שישקיע במנייה עכשיו... כמה רווחים הוא כבר יעשה? 10% לטווח הארוך? זה יותר טוב מהריבית אבל לא משהו מדהים...

פורסם

מעניין מה הפנבויז של סמסונג יגידו עכשיו על הS8.... "מערך מצלמות כפול": מה???? מי צריך את השטות הזאת??? "בלי כפתור פיזי": מה זה החרטא הזה?? חוסכים עלינו בכפתורים, איזה קמצנים האפל האלה. עוד כמה חודשים ידליפו שגם שקע אוזניות לא יהיה לו..... אנשים מסרבים לקבל את העובדה שאפל מכניסה דברים חדשניים במוצרים שלהם. מסכים אם העובדה ששאר החומרה שלה נחותה בעוצמה משאר השוק אבל לפי המצב הקיים אני רואה את זה כיתרון הנדסי כי אם הם מגיעים לאותה רמת ביצועים (ואפילו יותר) עם חומרה פחות עוצמתית אז זה הישג גדול.

פורסם

סטירת לחי רצינית לסמסונג. הגיעה לה ממזמן. מעבר לכסף והיוהרה/יוקרה. גם הפיצוי לפראיירים שכבר קנו ונכוו, לא משהו, שזה מסורת בסמסונג. אם יצרניות סמרטפונים בגודל בינוני יבינו את ההזדמנות שנקרתה בדרכם וינצלו אותה, זה יהיה כמו שהיה עם נוקיה, HTC ומוטורולה. האמת די נמאס מסמסונג. משעממת יותר מאפל אפילו. הלוואי ויבוא משהו באמת מסעיר וחדשני ולא כל הבולשיט של "המעבד יותר חזק ב-2% והמסך יותר.. ב-4%.. וכו'

פורסם

דור אחד אחורה מספיק .. שתי דורות זה מוגזם

פורסם

לדעתי צריך להמתין עכשיו ולא לקנות מכשיר חדש עד שיצא הנקסוס החדש שמיוצר הפעם עי HTC . זה הולך להיות מעניין..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים