עבור לתוכן

המפתחים נוטשים את משקפי המציאות המדומה של Oculus

Featured Replies

פורסם

לפניכם דוגמה נוספת לכך שעירוב בין גיימינג ופוליטיקה הוא לא צעד חכם, ברוב המקרים

לכתבה

פורסם

אדיוט רציני

פורסם

מאמר שמאלני, "פוליטיקלי קורקט", אופייני. זה כמו לאמר שהמכשיר הוא "יהודי", או שהוא מסריח כי הומו תכנן אותו. זה שהמייסד ניסה ליצור מציאות מדומה על קלינטון לא שייך לענין.

פורסם

זכותו להיות פעיל פוליטי. אותם "מפתחים" שמדובר עליהם אלה מפתחי INDIE הידועים בשמאלנות שלהם... לא מדבור על מפתחים גדולים אלא רק על מפתחי האינדי הפלצנים שהמשחקים שלהם ברובם מיותר בכל מקרה. ואגב הם לא מפיצים מידע מוטעה על הילראי... זה כמו שתגיד שזה לא בסדר לעשות קומקיס סאטירי על פוליטיקה, זה אותו הדבר.

פורסם

נכון מאוד, גם מאמר שלהם שיוצר דעה שלילית אצל אנשים שלא מבינים עניין כלפי אוקולוס ומציג עכבר כאילו היה פיל. זה גם שטות להגיד שזה יגרום לחברה לקרוס כי ה"חברה" היא סך הכל תת-חברה של פייסבוק עם כל הגב של פייסבוק מאחוריה וקריסה זה הדבר האחרון שיקרה פה אפילו אם המנכל היה יורק אישית בפרצוף של כל אחד ואחד מאותם "מפתתחים".

פורסם

אז אתה אומר שhwzone מטעים אותנו?

פורסם

ממה שידוע לי פאלמר תרם כסף לקבוצה שעושה SHITPOSTING נגד הילארלי, כל מיני סאטירות אינטרנט כאלה ואחרות... זה לכאורה קבוצה שנוייה במחלוקת אבל אין הבדל בין מה שהם עושים לבין מה שעיתון מכובד עושה עם הקומיקס הפוליטי שלו... וכן יש פה סוג של הטעיה או כתבה מאוד חובבנית בין אם בזדון או מתוך עצלנות\טימטום. באמת, זה כתבה שנוגעת בנושא פוליטי טעון אז אל תצפה למידע להיות 100% אמין ואובייקטיבי :P אגב ממה שקראתי ה"מפתחים" הם פשוט מפתחי אינדי שידועים בשמאלנותם ובקיצוניות שלהם... לא מדובר על מפתחים של חברות גדולות.

פורסם

מה שהכי מצחיק זה שלמרות שפאלמר תומך בטארמפ, פייסבוק תומכת בהילארי, ומי שמפסיד פה מהחרם זה בעיקר פייסבוק.

פורסם

הקטע הזה הופך את כל המקרה לממש אירוני...

פורסם

מסכים הכתבה הזה דיי מוטה ומגזימה בחשיבות של העזיבה של כמה מפתחים :/

פורסם

אני חייב להיות קטנוני לגבי העברית בכתבה הזו. "לחילופין הצהירו על כך שלא יפעלו _להבאת התכנים_ אותם הם מפתחים" זה כתוב נוראי, ממש מתורגם. בעברית תמיד עדיף להשתמש בסגנון כתיבה פעיל ולא סביל, מספיק שבמקום המשפט הזה היה כתוב "להביא את התכנים" זה כבר נקרא אחרת, טבעי יותר. לגבי התוכן - אני בעד ההשלכות האלה, אולי ככה יפחיתו את העשייה הפוליטית מאחורי הקלעים ואנחנו נרוויח קיוצץ במחיר בעקבות הבהלה והנטישה ההמונית :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים