עבור לתוכן

ככה נראה סמארטפון ה-Pixel החדש של גוגל (עדכון)

Featured Replies

פורסם

תמונה רשמית למראה של המכשיר החכם המסקרן מגיעה לרשת, ומעניקה הצצה גם לשכבת הממשק התוכנתי הייעודית שלו

לכתבה

פורסם

נראה כמו אייפון סיני. לא מעניין. אם אני ארצה משהו שנראה כמו אייפון - אני כבר אקנה את המקור.

פורסם

קשה להם להבין. הנקסוס 5 המקורי נמכר בהיקפים גדולים בגלל המחיר שלו. אותו הדבר לגבי הנקסוס 7. מאז, כל דור שעובר גוגל מעלים את המחיר ומוכרים פחות. תנו לנו טלפון טוב במחיר ראוי, כל כך קשה? במקום זה הם מוכרים לנו ספסיפיקציות בנות קרוב לחצי שנה במחיר של ספינת דגל בזמן שחברות סיניות למיניהן כבר מוכרות כאלה ב400 דולר. לייצר כזה טלפון עולה בקושי 200 דולר, אתם יכולים להסתפק רק ב100 אחוז רווח.

פורסם

למען האמת, זה בדיוק מה ששילמתי על הנקסוס 6P לפני פחות מחודש. קניתי אותו בחו"ל , חדש כמובן , 400$ . אז כן קניתי אותו כמעט שנה לאחר יציאתו אבל ראבק, אחלה של חומרה , מכשיר מדהים. אז כן אפשר לקנות שניה אחרי ההשקה , או לחכות קצת לירידת המחירים ולקנות מכשיר איכותי במחיר סביר לגמרי.

פורסם

לא מסכים! אני רוצה לקבל מוצר פרימיום מגוגל ברמה של אייפון וגלקסי. לא איזה מכשיר זול כמו הנקסוס 4 ו5 שלא התקרבו באיכות צילום מסך וסאונד למתחרים.

פורסם

אני עדיין עם הנקסוס 5 נהנה מכל רגע, מכשיר שטס עם חיי סוללה לא רגילים על XTRAFACTORY. רוצה לראות מישהו שעדיין עם GALAXY 4S /מה שאפל זרקו מזמן.

פורסם

זה לא שמנה את העובדה שבכל האספקטים הוא לא היה טוב מול המתחרים כמו שאמרתי מסך ומצלמה ואמרול נחות מהמתחרים בזמנו וגם החיי סוללה במערכת הבסיסית לא משהו. אז אתה רוצה מערכת שרק עובדת טוב ולשלם זול שיבושם לך. תדע שיש משתמשי פרו שמחפשים מערכת אנדרואיד חלקה ואיכות ללא פשרות. אני בוודאות אקנה את הפיקסל XL2 שנה הבאה ואחליף את ה6P שלי. אבל רק שישמרו על האיכות הגבוהה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים