פורסם 2004 באפריל 1721 שנים איך אתם לא מתביישים ? מה עם ניסיונות לגשר בן העמים? מה עם אווחה ורעות ? מאיפה אתם מקבלים את החינוך הזה ?דרושים ישראלים להגן בגופם על מנהיגי החמאס בעתיד.רצוי נשים מפותחות בדעתן, עם שמות ארוכים בד"כ. נשים שיצהירו בגלוי כי הן מגינות בגופם על רוצחי העם היהודי.למי שרצה דוגמא, היה כתבה בערוץ 2 עם אחת כזו במחנה הפליטים בג'נין.
פורסם 2004 באפריל 1721 שנים they should have done it three weeks ago right after the assassination of yasin.did you see his corpse?
פורסם 2004 באפריל 1721 שנים הוא ביקש את זה הוא קיבל את זה, אחרי ההתנקשות ביסין שאלו אותו איך הוא מעדיף למות הוא אמר בחשש, מאפצ'י והנה הוא קיבל צה"ל הגשים לו את המשאלה, תודה לך צה"ל, ועל זה אומרים פתח פה לשטן תרתי משמע עכשיו הוא יוכל להיות עם השטן ועם יאסין ולהחיות סצנה מסאוט פארק
פורסם 2004 באפריל 1721 שנים איך אתם לא מתביישים ? מה עם ניסיונות לגשר בן העמים? מה עם אווחה ורעות ? מאיפה אתם מקבלים את החינוך הזה ? דרושים ישראלים להגן בגופם על מנהיגי החמאס בעתיד. רצוי נשים מפותחות בדעתן, עם שמות ארוכים בד"כ. נשים שיצהירו בגלוי כי הן מגינות בגופם על רוצחי העם היהודי. למי שרצה דוגמא, היה כתבה בערוץ 2 עם אחת כזו במחנה הפליטים בג'נין. האם אני מריח פה ציניות קרירה? האם אתה צוחק על השמאלנים הכל כך הומניים? (אין חיה כזאת, או לפחות טהורת כוונות ) או שאתה צוחק על רודפי הכיסא והכוח ולא משנה כמה ישראלים ימותו בדרך בשביל להשיג את זה?(רשימה ארוכה.) אני גם לא מאמין שהתכוונת למסיתים נגדנו בחו'ל, ולסרבנים למינהם מהשמאל הקיצוני והבוגדני. ואין מצב שאתה מלגלג על אותם טיפשים שמאמינים שיהיה שלום וכולנו נאכל חומוס בפיתה בעזה. לעותרי הבג''צ נגד הגדר? לאנרכיסטים נגד הגדר? למי ??? ואם כן, להבא תתבייש, אתה גזען!
פורסם 2004 באפריל 1821 שנים they should have done it three weeks ago right after the assassination of yasin.אמרו בחדשות שרק עכשיו יכלו לחסל אותו, כי עד אתמול הוא היה נוסע רק על טוסטוסים וכאלה, שהיו גורמים לנזק סביבתי גדול....ד"א-עומרי, LOL.... הסרטון פשוט ע-נ-ק.....אבל למה תבל?.... :-X
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.