עבור לתוכן

מתעניין ב IRiver - IMP550, ניתן להשיגו בארץ?

Featured Replies

פורסם

מדובר בנגן תקליטורי MP3 נייד.

http://www.irivernordic.com/products.php?pid=14

im1055330111.jpg

מהו טווח המחירים של המכשיר הזה והאם הוא בכלל זמין בארצינו?

פורסם

עוד מנפלאות ה-Zap: Iriver IMP550

;)

פורסם

אני היחיד שחושב שלא משתלם לקנות אותו, במיוחד לא במחירו ?

פורסם
  • מחבר

יחס של עלות vs. ביצועים... תראה לי נגן טוב יותר, ואל תקריץ לי נגן עם יכולת ניגון VCD, ממש לא יעיל ובטח שלא רלוונטי.

אורך חיי סוללה מכובד ביותר ודי תואם את הנקוב בשטח, מקלט רדיו, תמיכה בעברית ועוד שפות, יכולת לנגן מגוון רחב של פורמטים כולל OGG VORBIS עם קושחת בטא עדכנית, איקולייזר מפורט ועוד מלא שטויות... שלא לדבר על עיצוב מדהים.

עדיף לשלם 2500 ש"ח בשביל כונן קשיח בנפח של עשרה ג'יגהבייט עם אמינות בסימן שאלה?

פורסם

יחס של עלות vs. ביצועים... תראה לי נגן טוב יותר, ואל תקריץ לי נגן עם יכולת ניגון VCD, ממש לא יעיל ובטח שלא רלוונטי.

אורך חיי סוללה מכובד ביותר ודי תואם את הנקוב בשטח, מקלט רדיו, תמיכה בעברית ועוד שפות, יכולת לנגן מגוון רחב של פורמטים כולל OGG VORBIS עם קושחת בטא עדכנית, איקולייזר מפורט ועוד מלא שטויות... שלא לדבר על עיצוב מדהים.

עדיף לשלם 2500 ש"ח בשביל כונן קשיח בנפח של עשרה ג'יגהבייט עם אמינות בסימן שאלה?

דבר ראשון... כן כדאי! דבר שני למה 2500? מי ששפוי קונה בחו"ל בחצי מחיר... [כמוני] IPOD OWNZ! ;D

פורסם
  • מחבר

כן...

ואז מגיע המוצר עם הארדיסק מנותץ, ואין אחריות, מה עשינו בזה?

אין לי, נכון לעכשיו, בנאדם שאני מכיר ואני יכול לסמוך עליו אשר יוכל לתת לי את המכשיר ישירות לידיים ברגע שינחת בארץ, בלי טלטלות מיותרות.

פורסם

iPod is gay...

יאפ...

נגן הדיסק שהצגת כאן הוא בין הטובים שבנמצא, אם אתה החלטת עם עצמך שזה מה שאתה הולך עליו זה בהחלט הטופ בתחומו.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

תודה רבה, ככל הנראה שאסגור עליו סופית בתחילת שבוע. 8)

פורסם

אין אין אין כמו במבה(IRIVER H20)!!!

ואגב ביחס לעמידות יומאחד הוא נפל לי (מגובה 25-30 ס"מ) ו...

STILL WORKING...!!!

פורסם

רוקי, מצאת בסוף מקום בארץ שניתן לרכוש את הנגן הזה?

פורסם

אין אין אין כמו במבה(IRIVER H20)!!!

ואגב ביחס לעמידות יומאחד הוא נפל לי (מגובה 25-30 ס"מ) ו...

STILL WORKING...!!!

גם הפנסוניק המעאפן שלי פעם נפל לי מגובה של שולחן. אומנם הציר שלו יצא ו2 הפלטות הופרדו אבל אחרי שכל העסק חזר למקום זה פעל כרגיל ;D

אני גם תומך בדיעה שזה לא משתלם לקנות דיסקמן MP3 במחיר הזה אבל אתה לא שואל אותי...

פורסם

נכון, הוא לא שואל ;D

רוק, מתי אתה קונה את הדבר הנחמד ? אתה נסגרת עליו ?

פורסם
  • מחבר

2500 ש"ח להארדיסק הזול ביותר של IRiver זה עוד פחות משתלם.

אם היה מדובר ב1500 ש"ח (שזה מה שהוא שווה, לדעתי), הייתי דואג לו לגלגל הצלה ושתי כריות אוויר - אחת מכל צד.

הארדיסק נייד זה דבר רע, דיסאיכותי, הדבר הכי טפשי שהאנושות אינוונטה (למתקשים - aka המציאה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים