עבור לתוכן

דרוש מפרט 4.5-5K

Featured Replies

פורסם

אהלן,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5K (כרגע לא סגור סופית ויכול להיות שהתקציב יעלה או ירד.)

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים נטו

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא משחקים כבדים מדי, אבל המטרה היא שהחדשים יהיו בmax

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Mafia 3, Overwatch

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1080p

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא בטוח שאצטרך, אבל אם ישנה הנחה למקלדת ועכבר טובים לא אתנגד.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?כונן אופטי

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?8

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא, חולון/בת ים/ראשון לציון

9. מתי מתוכננת קניית המחשב?עד סוף אוקטובר

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).לא

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?לא בעתיד הקרוב

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: אני לא כל כך מבין בלוחות אם מתאימים ומעבדים, אבל הכיוון הוא בערך GTX 1070, 16Ram, ssd 128 max

תודה רבה לעוזרים!!!!!!!!!!

פורסם

המפרט :

lrg16014.jpg

דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel

מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core I5 6500 3.2Ghz 6MB Cache s1151 - Tray 1
      מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 20 PLUS CO 1
      לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-H110M-DS2 DDR4 LGA1151, Intel H110, DDR4, PCI-E, VGA 1
      זכרונות: זכרון למחשב HyperX FURY 16GB DDR4 2400MHz CL15 1
      כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX 1070 G1 GAMING 8GB GDDR5 DVI HDMI 3xDP PCI-E 1
      כונני SSD: כונן קשיח Samsung 850 Pro Series MZ-7KE128BW 128GB SSD SATA III 1
  הרכבה: הרכבת מחשב שלם - מחלקים של קיי.אס.פי

מחיר החבילה: 4709 שקל
עמוד מוצר

קי.אס.פי מתחייבים למחיר הזול ביותר
שימו לב! אם תמצאו מחשב או חלק זהה/ים (במלאי של חנות ממשית) במחיר נמוך מהמחירון שלנו באינטרנט ובאותם תנאי אספקה ואחריות, תוכלו לרכוש את המוצר במחיר הנמוך יותר ובהנחה נוספת, או תקבלו תשלום של 50% מההפרש בהצגת חשבונית והמוצר שנרכש לאחר רכישתו.

לזה תוסיף ספק 500~550 W + מארז(בKSP זה יקר) ממליץ על זה :http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=GX500-500

שים לב:

*יש חריגה של 200 שח מהתקציב

*לא כללתי במפרט דיסק קשיח

אני אוכל להביא לך כרטיס מסך יותר זול ובכך להוזיל את המחיר(רק שתדע שדרשת פה SSD , GTX1070 וכו ... הם רכיבים יקרים. שתדע ש1070 מתחיל במחיר 2400 שח ורק עולה...)

נערך על-ידי ddarba

פורסם
ציטוט של ddarba

המפרט :

lrg16014.jpg

דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel

מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core I5 6500 3.2Ghz 6MB Cache s1151 - Tray 1
      מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 20 PLUS CO 1
      לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-H110M-DS2 DDR4 LGA1151, Intel H110, DDR4, PCI-E, VGA 1
      זכרונות: זכרון למחשב HyperX FURY 16GB DDR4 2400MHz CL15 1
      כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX 1070 G1 GAMING 8GB GDDR5 DVI HDMI 3xDP PCI-E 1
      כונני SSD: כונן קשיח Samsung 850 Pro Series MZ-7KE128BW 128GB SSD SATA III 1
  הרכבה: הרכבת מחשב שלם - מחלקים של קיי.אס.פי

מחיר החבילה: 4709 שקל
עמוד מוצר

קי.אס.פי מתחייבים למחיר הזול ביותר
שימו לב! אם תמצאו מחשב או חלק זהה/ים (במלאי של חנות ממשית) במחיר נמוך מהמחירון שלנו באינטרנט ובאותם תנאי אספקה ואחריות, תוכלו לרכוש את המוצר במחיר הנמוך יותר ובהנחה נוספת, או תקבלו תשלום של 50% מההפרש בהצגת חשבונית והמוצר שנרכש לאחר רכישתו.

לזה תוסיף ספק 500~550 W + מארז(בKSP זה יקר) ממליץ על זה :http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=GX500-500

שים לב:

*יש חריגה של 200 שח מהתקציב

*לא כללתי במפרט דיסק קשיח

אני אוכל להביא לך כרטיס מסך יותר זול ובכך להוזיל את המחיר(רק שתדע שדרשת פה SSD , GTX1070 וכו ... הם רכיבים יקרים. שתדע ש1070 מתחיל במחיר 2400 שח ורק עולה...)

אני פותח הדיון,

ראיתי שיש כרטיסי 1070 של palit שמתחילים עוד בסביבות 1900-2000, למה לא התייחסת אליהם?

פורסם
ציטוט של Kurichar

אני פותח הדיון,

ראיתי שיש כרטיסי 1070 של palit שמתחילים עוד בסביבות 1900-2000, למה לא התייחסת אליהם?

אני לא מכיר את החבררה ופוחד להמליץ עליה ...

יש לך ניסיון עם כרטיסי מסך של החברה הזאת??

פורסם

תגובה - DDBARA

"אני אוכל להביא לך כרטיס מסך יותר זול ובכך להוזיל את המחיר(רק שתדע שדרשת פה SSD , GTX1070 וכו ... הם רכיבים יקרים. שתדע ש1070 מתחיל במחיר 2400 שח ורק עולה...)"

אני פוחד להקשיב לשקרים שלך, אחד החברים כאן הציע לרכוש כרטיס 1070 של PILAT ב-1700 ש"ח, ואתה ענית לו "לא מכיר את החברה הזאת אני פוחד להמליץ עליה".

על מה פוחד, אינך מניח שום מוניטין בצד. בסה"כ הינך סוכן מכירות שבעבור חופן שקלים ישקר מול במה זאת. חוץ מכך ע"פ חוקי הפורום אסור לנהל מכירות בפלטפורמה זאת.

לידיעתך, PILAT הינה חברה ככול החברות. והינה די ותיקה בשוק  אישי אני זוכר אותה משנת 2000 לפחות.

כל הכרטיסים מתקלקלים ואמינות שלהם לא משהו, אז לפחות לקנות את הזול ביותר

פורסם

^ חוץ מזה שכללת קירור שלא מתאים למעבד גם חרגת בטירוף עם רכיבים לא משתלמים. 

PALIT זו חברה גדולה שמייצרת כ. מסך משתלמים ולא רעים ביכלל ו Gainward שמוכרת יותר בשוק הישראלי למעשה ניכללת בקבוצת PALIT ושייכת לה.

מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים
אודים | חיפה | תל-אביב | אשדוד | קריית מלאכי

מעבד: 1220 ₪ - * באנדל עם לוח אם במבצע * - Quad Core i5 6500 3.2Ghz + Gigabyte B150M-D3H DDR4
זכרון: 315 ₪ - * מבצע * - 16GB (2x8GB) Kingston DDR4 2133Mhz CL15
כרטיס מסך: 2029 ₪ - * מבצע * - Gainward GeForce GTX1070 8G D5 1506MHz-1683MHz Dual Fan
דיסק קשיח: 235 ₪ - * מבצע * - SSD Samsung 750 EVO 120GB SATA III
דיסק קשיח: 225 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 7200RPM 2 Years Warranty
באנדל (מארז + ספק): 510 ₪ - * מבצע * - Antec VSP-5000 + ANTEC 650W 80+ MODULAR
קירור אוויר למעבד: 119 ₪ - * מבצע * - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2

מחיר סופי: 4653 ₪ למזומן  
 4746 ₪ לאשראי עד 10 תשלומים

פורסם
ציטוט של Syszone

^ חוץ מזה שכללת קירור שלא מתאים למעבד גם חרגת בטירוף עם רכיבים לא משתלמים. 

PALIT זו חברה גדולה שמייצרת כ. מסך משתלמים ולא רעים ביכלל ו Gainward שמוכרת יותר בשוק הישראלי למעשה ניכללת בקבוצת PALIT ושייכת לה.

מעבד: 1220 ₪ - * באנדל עם לוח אם במבצע * - Quad Core i5 6500 3.2Ghz + Gigabyte B150M-D3H DDR4
זכרון: 315 ₪ - * מבצע * - 16GB (2x8GB) Kingston DDR4 2133Mhz CL15
כרטיס מסך: 2029 ₪ - * מבצע * - Gainward Geforce GTX1070 8G D5 1506MHz-1683MHz Dual Fan
דיסק קשיח: 235 ₪ - * מבצע * - SSD Samsung 750 EVO 120GB SATA III
באנדל (מארז + ספק): 510 ₪ - * מבצע * - Antec VSP-5000 + Antec 650W 80+ MODULAR

מחיר סופי: 4653 ₪ למזומן  
 4746 ₪ לאשראי עד 10 תשלומים

אני באמת לא מבין את כל הבדלי המחירים האלה, יש הבדל של בערך 300 ש"ח על אותו צ'יפ בכרטיס.

למה לא בחרת בבאנדל הזה?: Quad Core i5 6500 3.2Ghz + ASUS H110M-K DDR4.

מה לא טוב בלוח האם הזה?

בגלל המחירים הדומים בקרב הכרטיסים, האפשרות שאקח Palit GTX1070 8G D5 1632MHz-1835MHz SUPER JETSTREAM ב 2139ש"ח תהיה לא טובה?

נערך על-ידי Kurichar
הוספה

פורסם

^ אני לא אומר שהבאנדל הזה לא טוב, אבל המפרט וכל החלקים שבו מותאמים לפי שלושה פרמטרים עיקריים - יעוד, תקציב ודרישות.. 

ולפי זה אפשר להתאים את החלקים הטובים והמשתלמים עד כמה שניתן.

ביגלל זה המציאו את השאלון הזה וממליצים לענות עליו בפירוט מקסימלי על מנת שפותח הדיון יקבל את המפרט שהכי מתאים לו אישית ולא יהפוך את הדיון ליירי באפלה.

ד''א זה מה שהרבה מחברי הפורום לא מבינים ומדלגים על השלב הזה כי חושבים שזה מיותר.

בקשר ללוח אם ASUS H110M-K - זהו לוח בסיסי מאוד וזול אבל לא רע בכלל שמתאים למערכות זולות כאשר רוצים לחסוך עד כמה שניתן עם וויתור על חיבורים מהירים M.2 ו SATA EXPRESS, הגבלה על 32 גיגה זיכרון עם 2 סלוטים בלבד, מערכת ייצוב מתח בסיסית מאוד שמתאימה יותר למעבדים זולים כמו i3 וסדרת ה G מה שיכול לפגוע בייציבות המערכת במאמץ והתחממות ייתר.

Palit GTX1070 SUPER JETSTREAM הוא כ. מסך טוב מאוד אבל אם אתה לא הולך על הדגמים הזולים ביותר ללא אוברקלוק וקירור 2 מאווררים כמו זה שהצעתי אז עדיף כבר להוסיף 30 שקלים ולקחת את הדגם הזה של גיגהבייט:

2170 ₪ - * מבצע חג  * - Gigabyte GeForce GTX1070 8G D5 1594Mhz G1 Gaming

מדובר בכרטיס מייצרנית עדיפה ומומלצת מסדרת הגיימינג עם קירור 3 מאווררים יעיל שעוצר את המאווררים במנוחה או במאמץ מתון ושומר על שקט וייציבות.

פורסם
ציטוט של Syszone

^ אני לא אומר שהבאנדל הזה לא טוב, אבל המפרט וכל החלקים שבו מותאמים לפי שלושה פרמטרים עיקריים - יעוד, תקציב ודרישות.. 

ולפי זה אפשר להתאים את החלקים הטובים והמשתלמים עד כמה שניתן.

ביגלל זה המציאו את השאלון הזה וממליצים לענות עליו בפירוט מקסימלי על מנת שפותח הדיון יקבל את המפרט שהכי מתאים לו אישית ולא יהפוך את הדיון ליירי באפלה.

ד''א זה מה שהרבה מחברי הפורום לא מבינים ומדלגים על השלב הזה כי חושבים שזה מיותר.

בקשר ללוח אם ASUS H110M-K - זהו לוח בסיסי מאוד וזול אבל לא רע בכלל שמתאים למערכות זולות כאשר רוצים לחסוך עד כמה שניתן עם וויתור על חיבורים מהירים M.2 ו SATA EXPRESS, הגבלה על 32 גיגה זיכרון עם 2 סלוטים בלבד, מערכת ייצוב מתח בסיסית מאוד שמתאימה יותר למעבדים זולים כמו i3 וסדרת ה G מה שיכול לפגוע בייציבות המערכת במאמץ והתחממות ייתר.

Palit GTX1070 SUPER JETSTREAM הוא כ. מסך טוב מאוד אבל אם אתה לא הולך על הדגמים הזולים ביותר ללא אוברקלוק וקירור 2 מאווררים כמו זה שהצעתי אז עדיף כבר להוסיף 30 שקלים ולקחת את הדגם הזה של גיגהבייט:

2170 ₪ - * מבצע חג  * - Gigabyte Geforce GTX1070 8G D5 1594Mhz G1 Gaming

מדובר בכרטיס מייצרנית עדיפה ומומלצת מסדרת הגיימינג עם קירור 3 מאווררים יעיל שעוצר את המאווררים במנוחה או במאמץ מתון ושומר על שקט וייציבות.

סליחה על הבורות, אבל אני מנסה ליישר אצלי קו בראש, בהסבר פשוט הלוח אם שהצעתי הוא לא טוב כל כך במעבדים, ויכול לפגוע במערכת כשיש התחממות יתר?

ולגבי הכרטיס מסך שהצעתי, הוא לא מומלץ אם אני לא עושה Overclock? אני עדיין לא סגור לגבי הנושא הזה, פשוט אני פוחד שאהרוס את החומרה בטעות אחת קטנה.

אם אני ארצה לעשות overclock בעתיד, אז יהיה עדיף לי לקחת את הsuper jetstream?

פורסם

הלוח שהצעת בעל מערכת ייצוב מתח וקירור בסיסיים מאוד מה שיכול לגרום לאי ייציבות של המערכת ויכול גם לא לגרום, זה לא חד משמעי. בגלל זה כשהתקציב לא לגמרי לחוץ עד הסוף לא לוקחים סיכון ומשקיעים עוד 100 - 150 שקלים עבור לוח מתקדם יותר. זה לא חובה אבל מומלץ.

בקשר לכ. מסך - יש כרטיסים שמגיעים עם אוברקלוק מובנה שהייצרן מספק ואין ממש צורך להמהיר אותם עוד. כאלה כמו G1 של גיגהבייט ופאליט ג'אטסטרים . בד''כ כרטיסים כאלה מגיעים עם תוכנה יעודית שבאמצעותה אתה שולט על האוברקלוק.

הכרטיסים הזולים יותר כמו Gainward Dual Fan מגיעים ללא אוברקלוק של הייצרן. עבור כרטיס כזה אתה יכול להוריד תוכנת המהרה ולהמהיר אותו בעצמך, זה לא מסובך.

חוץ מזה שכל העסק הזה לא ממש גורם לשיפור דרסטי בביצועים וזה די מיותר, במיוחד עבור כרטיס כמו GTX1070 שהוא גם ככה מעל ומעבר ב 1080P.

מנגד ייצור איכותי וקירור שקט יכולים להשפיע יותר.

פורסם
ציטוט של Syszone

הלוח שהצעת בעל מערכת ייצוב מתח וקירור בסיסיים מאוד מה שיכול לגרום לאי ייציבות של המערכת ויכול גם לא לגרום, זה לא חד משמעי. בגלל זה כשהתקציב לא לגמרי לחוץ עד הסוף לא לוקחים סיכון ומשקיעים עוד 100 - 150 שקלים עבור לוח מתקדם יותר. זה לא חובה אבל מומלץ.

בקשר לכ. מסך - יש כרטיסים שמגיעים עם אוברקלוק מובנה שהייצרן מספק ואין ממש צורך להמהיר אותם עוד. כאלה כמו G1 של גיגהבייט ופאליט ג'אטסטרים . בד''כ כרטיסים כאלה מגיעים עם תוכנה יעודית שבאמצעותה אתה שולט על האוברקלוק.

הכרטיסים הזולים יותר כמו Gainward Dual Fan מגיעים ללא אוברקלוק של הייצרן. עבור כרטיס כזה אתה יכול להוריד תוכנת המהרה ולהמהיר אותו בעצמך, זה לא מסובך.

חוץ מזה שכל העסק הזה לא ממש גורם לשיפור דרסטי בביצועים וזה די מיותר, במיוחד עבור כרטיס כמו GTX1070 שהוא גם ככה מעל ומעבר ב 1080P.

מנגד ייצור איכותי וקירור שקט יכולים להשפיע יותר.

אוקיי, אני חושב שבניתי מחשב נחמד.

logo-dark.png

מעבד: 1650 ₪ - * באנדל עם לוח אם במבצע * - Quad Core i5 6600K 3.5Ghz + Gigabyte Z170-Gaming K3
זכרון: 329 ₪ - * חדש במבצע * - 16GB (2x8G) Crucial DDR4 2400Mhz CL16
כרטיס מסך: 2139 ₪ - * חדש במבצע * - Palit GTX1070 8G D5 1632MHz-1835MHz SUPER JETSTREAM
דיסק קשיח: 349 ₪ - * מבצע * - SSD Samsung 750 EVO 250GB SATA III
באנדל (מארז + ספק): 530 ₪ - * מבצע * - ZALMAN R1 Window + ANTEC 650W 80+ MODULAR

מחיר סופי: 5341 ₪ למזומן
 5447 ₪ לאשראי עד 10 תשלומים

מה אתה אומר? אני צריך להוסיף עוד מסך נחמד שלא כלול בתקציב הזה, על מה תוכל להמליץ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים