פורסם 2016 באוקטובר 129 שנים יש לי GTA V פרוץ של nostem וגם פרצתי לפני אני צריך עזרה דוחוף אני לא מבין מה הבעייה של הGTAV כל הזמן שאני הולך או זז לא שהוא נתק רק זז לבד בלי שאני אפילו בבקשה תודה אני יודע להם מאוד כי אני משתגע מזה כל היום אני חושב על המשחק הזה
פורסם 2016 באוקטובר 129 שנים תקנה את המשחק "דחוף" ואז הכל יעבוד לך כמו שצריך. בדרך תקרא את חוקי הפורום, זה שאתה משתמש חדש לא פותר אותך מזה (אפילו להיפך!)
פורסם 2016 באוקטובר 129 שנים מחבר ציטוט של IlanF תקנה את המשחק "דחוף" ואז הכל יעבוד לך כמו שצריך. בדרך תקרא את חוקי הפורום, זה שאתה משתמש חדש לא פותר אותך מזה (אפילו להיפך!) מה הכוונה למה מה זה קשור אני לא ידעתי שאסור לדבר על פרוצים אז זה לא שווה הפרום הזה תודה בכל מקרה נערך 2016 באוקטובר 129 שנים על-ידי Daniel Smadja
פורסם 2016 באוקטובר 129 שנים בפורומים לא מתעסקים עם תוכנות לא חוקיות. אם תרכוש את המשחק קרוב לוודאי שלט יהיו לך בעיות.
פורסם 2016 באוקטובר 129 שנים מחבר לא אמרתי משהו חס וחלילה סבבה אם הפורום הזה סבבה שזה חוקי אני בעד אני שונא משהו לא חוקי אבל מה אני יעשה המשחק הזה יקר אני בעד לקנות אבל סכומים כאלה כמו gta v שעולה 400 אז אין לי ברירה זה סכום שאני יכול להוסיף לxbox יד שניה נערך 2016 באוקטובר 129 שנים על-ידי Daniel Smadja
פורסם 2016 באוקטובר 129 שנים מחבר ציטוט של zelig192 בפורומים לא מתעסקים עם תוכנות לא חוקיות. אם תרכוש את המשחק קרוב לוודאי שלט יהיו לך בעיות. לא אמרתי משהו חס וחלילה סבבה אם הפורום הזה סבבה שזה חוקי אני בעד אני שונא משהו לא חוקי אבל מה אני יעשה המשחק הזה יקר אני בעד לקנות אבל סכומים כאלה כמו GTA v שעולה 400 אז אין לי ברירה זה סכום שאני יכול להוסיף לxbox ולקבל מתנה את המשחק הזה נערך 2016 באוקטובר 129 שנים על-ידי Daniel Smadja
פורסם 2016 באוקטובר 129 שנים מבלי להיכנס לדיון על נושא חוקיות, הפורום הזה הוא לא המקום לשאול את השאלה ששאלת.
פורסם 2016 באוקטובר 129 שנים מחבר ציטוט של zelig192 מבלי להיכנס לדיון על נושא חוקיות, הפורום הזה הוא לא המקום לשאול את השאלה ששאלת. לא שאלתי בכלל אני רק אמרתי
פורסם 2016 באוקטובר 169 שנים בוא תראה לי איפה מוכרים את זה ב400 שקל ואני אשלח לך400 שקל עכשיו בהעברה בנקאית
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.