עבור לתוכן

איך אני חוסם אתרים?

Featured Replies

פורסם

אהלן חברים,

יש לי חבר עם בעיה, אולי תוכלו לעזור לו.
הוא מכור קשות לאתרי חדשות\אקטואליה\דפי פייסבוק הזויים וזה הורס לו את החיים- והוא רוצה להתנתק מזה, לתמיד.

ניסינו את שיטת החסימה דרך
hosts
אבל הוא פשוט נכנס לקובץ ומוחק את החסימות. כמו נרקומן.

אני צריך למצוא דרך שבה אוכל לחסום את האתרים\דפי פייסבוק ואולי אפילו ערוצי יוטיוב כדי שרק לי תהיה גישה אליהם ולו לא תהיה שום דרך להיכנס אליהם.

יש הצעות?

פורסם

יש אנטי וירוסים שיש בהם אופציה של parental control - אישית אין לי ממש נסיון עם זה, אבל אולי אפשר להכניס שם אתרים ידנית ולהגן עם זה עם סיסמא שרק אתה תכיר.

פורסם

הדרך הנוחה ביותר לחסום זאת היא ברמה של הנתב (PARENTAL CONTROL) תוך זה שאתה מגן על תפריטי הנתב בסיסמא שרק אתה יודע, כך שהחבר שלך לא יוכל לבטל את החסימה.  את החסימה תבצע ברמת ה-MAC של כרטיס הרשת של החבר שלך, מה שעוד יקשה על השינוי.  רק קח בחשבון שכל חסימה ניתן בסופו של דבר לעקוף, אם ממש רוצים.

פורסם

כל אדם סובל בחיים.

זה חלק מלהיות אנושי.

יש דרכים להקל על הסבל שלנו.

חמלה.

התבוננות.

כשאנחנו לומדים להבין מה גורם לנו סבל, ואיך בדיוק זה בא לידי ביטוי.

כשאנחנו מבינים את המוח שלנו, ומתבוננים בו מהצד, מבלי לנסות להכריח או ליצור שום דבר.

רק להתבונן.

זה שלעצמו, משולב בתחושת חמלה שיש לנו לעצמנו כשאנחנו רואים את עצמנו סובלים, מספיק כדי לגרום למוח(ללא התערבות שלנו) להוביל לפיתרון.

(כמובן שאנחנו נשלה את עצמנו שאנחנו אלו ש"חשבנו" וביצענו את הפיתרון, אך זה נובע באופן עצמאי מהמוח כתוצאה משינוי התודעה)

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

הוא גר בחו"ל, בדירות שהן לא בבעלותו כך שהאופציה של הראוטר לא רלוונטית.

פורסם

חסימה ברמת המחשב - תוכנה שחוסמת כגון ANTI VIRUS וכו'

חסימה ברמת הרשת - נתב וכו'

השאלה היא אם נדרשת חסימה ברמת אתר או נושא  (  כמו שציינת חדשות , ואז זה יותר קשה)

אולי יותר כדאי ללמדו להתגבר על היצר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים