פורסם 2016 באוקטובר 109 שנים שלום. יש לי מחשב נייד עם וינדוס 10 הוא לא עולה - ואני מקבל מסך כחוך שכתוב בו windos ran a problem... הוא נותן לי כל מיני אפשרויות בחרתי ב reset my pc עם אפשרות לשמור על הקבצים - (עשיתי את זה כבר פעם) אבל הפעם, הוא עושה את תהליך ה reset, עושה ריסטרט כנראה בשביל לעשות את ההתקנה ואז הוא עושה תהליך שכתוב בו undoing changes וחוזר למסך הכחול הרגיל גם ה safe mode לא עובד לי כל הזמן רק למסך הכחול עם האפשרויות אני חייב עזרה, אודה לכל מי שיעזור לי תודה.
פורסם 2016 באוקטובר 119 שנים מחבר שלום תודה העליתי כמה תמונות של המסך הכחול לפי סדר הופעה כל פעם יש לי אפשרות ללחוץ על משהו אחר ההודעה שהוא למעשה נותן היא Critical process died אם זה אומר לכם משהו תודה לעוזרים
פורסם 2016 באוקטובר 119 שנים מחבר לא משנה במה אני בוחר (אפילו ריסט PC) בסוף התהליך זה חוזר לתמונה הראשונה.
פורסם 2016 באוקטובר 119 שנים מחבר שלום תודה הדגם הוא asus s200e ככה רשום בתחתית המחשב - אני מקווה שלזה התכוונת
פורסם 2016 באוקטובר 119 שנים @aavichai ראשית בדוק ותקן את הדיסק הקשיח - בתמונה האחרונה שצרפת יש Command prompt תפעיל בחלון שיפתח chkdsk c: /r ובסיום נסה שוב להפעיל את המערכת.
פורסם 2016 באוקטובר 119 שנים מחבר אני עכשיו עושה את הבדיקה של הדיסק הקשיח כשזה יסיים, אני אעדכן ובהנחה שזה לא יעזור, אני אמשיך לפי ההוראות של פיסי אדמין, ואעדכן. תודה לכם על העזרה
פורסם 2016 באוקטובר 119 שנים מחבר שלום עשיתי את הבדיקה - כשזה סיים, עשיתי ריסטרט וחזר למסך הכחול כרגיל נכסתי לקישור שאמר לי פיסי אדמין עשיתי ריסטרט ולחצתי F9 כפי שכתוב זה פתח לי מסך כחול קצת שונה עם 3 אפשרויות 1. REFRESH PC 2. RESET PC שמוחק את כל הקבצים - ואני לא רוצה כי יש לי דברים חשובים שם כשלחצתי REFRESH PC הוא כותב שהוא צריך אישור של רדמיניסטרטור אבל הוא לא מוצא שום חשבון אדמינסטטור במחשב משהו מוזר אין לי CD במחשב אבל אולי אני יכול פשוט להוריד מאינטרנט (מהמחשב הנייח) התקנה של וינדוס חדש ולהתקין דרך דיסק-או-ןקי? אני פשוט לא יודע איך. אני מצרף את התמונות שתראו
פורסם 2016 באוקטובר 119 שנים כפרה גם לא בטוח שהדיסק שלך תקין ולא בטוח ש RESET PC שמוחק את כל הקבצים יעבוד. קודם תפרק את הדיסק תחבר למחשב אחרי, תגבה את הקבצים, ואז תנסה לאפס.
פורסם 2016 באוקטובר 119 שנים מחבר אוקיי תודה אני אנסה את זה רק שאלה קטנה לפני בהנחה שהדיסק תקין לא כדאי אולי שאנסה להתקין וינדוס חדש מתוך דיסק און קי?? (לפני שאני מפרק את המחשב) אני רק צריך לדעת האם אני שם בדיסק און קי את הקובץ ISO כמו שהוא או שאני צריך לפתוח אותו לתיקייה או את הקבצים פזורים ללא תיקייה כלל וגם מה הפקודה בביוס שאני צריך לעשות כדי שהוא יאתחל מתוך הדיסק און קי תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.