עבור לתוכן

נדפק המאוורר של הכרטיס מסך, יש רעש נורא - מה עושים ?

Featured Replies

פורסם

בקיצור, לפני כחודשיים המחשב התחיל לעשות רעש נוראי.

פתחתי אותו כדי לבדוק מאיפה הגיע הרעש ומתסבר שזה בא מהמאוורר של הכרטיס מסך (geforce4mx).

הרעש הזה הוא בלתי נסבל ורציתי לדעת מה אני עושה כדי להיפטר ממנו ?

אני מבין שניתוק המאוורר בלי תחלופה הוא לא בגדר אפשרות (?) אם כך, מה אני צריך לקנות במקום המאוורר הנוכחי ?

ואם יש כמה אפשרויות עדיף שזה יהיה משהו שאפשר לקנות בksp (קרוב לבית ^^)

תודה רבה מראש :]

פורסם

הכרטיס הזה כמעט לא מתחמם כל עוד אתה לא בOC

אתה יכול לנתק את המאוורר ולשאיר אותו במקומו על הכרטיס...

פורסם

אם תמצא קריסטל אורב (בהנחה שזאת התצורה של המאורר שלך) סבבה או כל קירור מעפן שיתאים לכרטיס מסך שלך ....... אם לא אז או שתשאיר את זה ככה ורק תנתק כי הכרטיס לא ממש מתחמם או שפשוט תשיג איזה גוף קירור קטן פאסיבי ותדביק אותו אם כ"כ חשוב לך ....

פורסם
  • מחבר

תודה, יש לי נטייה לסמוך על התשובה שלך בגלל ה5000 הודעות שיש לך כאן :)

אבל הייתי רוצה להיות בטוח שאפשר לנתק את המאוורר והכל יעבוד כרגיל, לא עשיתי שום OC , המחשב נשאר כמו שקיבלתי אותו מksp, אבל אני כן משתמש בו הרבה (משחקי מחשב וכו')

אז בטוח שאני יכול לנתק את המאוורר ?

פורסם

אפשר פשוט לשמן אותו עם WD40 (צריך לקלף את המדבקה ולהגיע לציר).

פורסם

א. אם הכרטיס באחריות - לך לחנות ושיתקנו לך את זה.

ב. אם לא, תשמן את המאוורר עם WD40 - תחפש קצת בפורומים ותראה שיש הודעות איך לעשות את זה.

ג. אם אתה רוצה לקנות משהו אחר- יש בKSP את הוונטק אייסברג נדמה לי. הוא דיי זול וטוב. אבל לא שווה לדעתי לקנות משהו לכרטיס כזה - תשמן

פורסם

אם המאורר רק עושה רעש, תפרק אותו ותשמן עם WD. זה יחזיק לך לעוד תקופה.

פורסם

שלום לך.

לי היתה את אותה הבעיה ,(כרטיס מסך GEFORCE TI 4400) במידה ושימון בציר המאוורר לא יפתור את הבעיה אז יש לך אפשרות לעשות את מה שאני עשיתי - פשוט פירקתי בעזרת מברג את הכיסוי העליון שבו יושב המאוורר הוצאתי את המאוורר הקיים והחלפתי אותו במאוורר קטן כמו שהיו למעבדים הישנים(מחשבים ישנים) וזה פתר לי את הבעיה או אם אתה מוכן קצת להשקיע

יש ב-KSP מתקן קירור מיוחד לכרטיס המסך שמגיע ללא מאורר וכך אין בלאי כל שהוא .

המוצר נקרא - ZM80A-HP ?Zalman VGA Cooling Kit? כ-150 ש"ח (הנה הקישור - http://www.ksp.co.il/hmain.php)

וזה שווה את זה.

שיהיה בהצלחה...... ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים