עבור לתוכן

קונפיגורציה של מחשב לעריכת וידאו

Featured Replies

פורסם

הנני מבקש לקבל המלצה של קונפיגורציית מחשב כאשר עיקר העבודה תהיה בעריכת וידאו.

הנני משתמש בתוכנת עריכה :  PINNACLE STUDIO 9 .

הנני מבקש לדעת בעיקר על לוח אם , זכרון , כרטיס גרפי , איזה מעבד של אינטל , סוגי דיסק .

תודה עבור עזרתכם.

פורסם

שלום,

אם המחשב מיועד אך ורק לעריכת וידיאו אתה זקוק ל:

כמות זיכרון גדולה ומהירה. מינימום 512MB DDR במהירות של 400MHz כמובן שמומלץ 1GB.

כמות גדולה מאוד של זיכרון חיצוני ( כונן קשיח ) 120GB 8M SATA מומלץ אפילו 2 כוננים כאלו ( מומלץ Seagate or Maxtor ) וזאת משום

שאם אתה רוצה ליצור סרטים באיכות טובה מאוד אז האיכות הכי טובה היא סרט שהוא איננו דחוס והוא לוקח המון המון מקום בכונן הקשיח.

מומלץ מאוד שמערכת הקבצים תהיה NTFS בכדי שתוכל ליצור קבצים הגדולים בנפחם מ 4GB ( המגבלה של FAT32 ).

אני עובד עם מעבד Intel Petium 4 3.0GHz HT FSB-800MHz פונקציית ה HT חשובה לנו משהו שהיא נוצרה בעיקר בשביל עריכת וידיאו והיא

נותנת תוצאות יפות לעומת המעבדים ללא HT. אני חושב שאותו מעבד בעל מהירות של 2.8GHz יעשה את העבודה באופן דומה וטוב.

לכרטיס הגרפי אין שימוש רב בתוכנה Pinnacle Studio ולכן חבל להשקיע בו הרבה כסף שניתן לנתב לדברים אחרים.

מניגוד לכרטיס גרפי יש לך אופציה לרכוש כרטיס עריכה אשר מעמיס פחות על המעבד משום שהוא מבצע את מרבית הפעולות והחישובים של

התוכנה. מומלץ לראות באתר של Pinnacle System איזה כרטיס מומלץ לשימוש על Pinnacle Studio 9 משום שלא כל כרטיס עריכה עובד עם התוכנה.

ישנם סוגים רבים של לוחות אם כידוע אני אישית אוהב את הלוחות של Abit או Gigabyte הן בגלל הפיצ'רים שלהם והן בגלל האמינות היציבות

והאיכות שלהם. כמובן גם Asus טובים אך הם יותר יקרים ואתה יכל לקבל לוח של חברה מתחרה המציע ביצועים שווים ואף טובים יותר במחיר

זול בהרבה משום שעל לוח של Asus אתה משלם גם על זה שרשום עליו Asus.

אתה יכל לשקול לעבוד עם תוכנות עריכה אחרות חוץ מ Pinnacle Sutdio 9 משום שהיא לא הכי יציבה.

יש תוכנות מקצועיות יותר כמו פרימיר של Adobe ו Vegas של Sonic אך אם אתה מתחיל בתחום תתקדם לאט לאט ו Ps9 זו דרך נחמדה וידידותית

להתחלה.

מקווה שעזרתי לך ונתתי לך כיוון להמשך.

שיהיה לך יום טוב והמשך עריכה פורה ומהנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים