עבור לתוכן

האם הראוטר של Google WiFi יעבוד בישראל?

Featured Replies

פורסם

שלום חברים. 

מאוד אהבתי את העיצוב של Google WiFi

סופסוף ראוטר שנראה טוב בבית. 

יש לי הזמנה לרכישה מוקדמת, אבל רציתי לדעת אם זה בכלל יעבוד בארץ. 

האם כל ראוטר עובד בכל מקום, או שצריך לבדוק דרישות ספיציפיות?

אני עם בזק + בזק-בינלאומי, במידה וזה רלוונטי. 

תודה תודה!

Capture.PNG

פורסם

צריך לתמוך VDSL/ADSL , אני לא רואה..

פורסם
  • מחבר

תמיד חייבים להתבאס פה בארץ (:

סתם לידע כללי, אם אנחנו ADSL/VDSL, מה בארה"ב?

תודה על התשובה. 

פורסם

נראה לי DSL, כבלים, כמו HOT

פורסם
  • מחבר

מעניין. אני שואל ברצינות: ואם אעבור ל HOT? זה יעבוד? 

פורסם

אין סיבה שהראוטר הזה לא יעבוד בארץ, כמו שכל ראוטר AC אחר עובד פה. פשוט תחבר אותו למודם שלך.

זה ראוטר, לא מודם.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של djelectric

אין סיבה שהראוטר הזה לא יעבוד בארץ, כמו שכל ראוטר AC אחר עובד פה. פשוט תחבר אותו למודם שלך.

זה ראוטר, לא מודם.

ניכר שהבנתי בתחום מוגבלת. אז בעצם יעבוד עם כל ספק, מכיוון שמדובר ב router בלבד (ולא מודם-ראוטר)? 

בעצם אצטרך לרכוש מודם לשימוש עם בזק+בזק-בינלאומי? כרגע יש לי מכשיר אחד בלבד שכנראה הוא גם מודם וגם ראוטר (שאותו קיבלתי מבזק)

עדכון: זה המכשיר שנמצא בביתי: 

D-Link DSL-2760U

http://www.netcheif.com/Reviews/DSL-2760U/DSL-2760U.htm

נערך על-ידי benyben

פורסם

אתה צריך מודם, אכן. פה בארץ המבחר הוא יחסית קטן. אם אתה על VDSL+ משמע אינטרנט מהיר של 40 או 100 מגה-ביט, מכשירים כמו ה-W9980 ו-W9970 של TP-LINK הם מה שתמצא מתאים.

הם משמשים כמודם-ראוטר אבל כמובן שאפשר לחבר להם ראוטר חיצוני. כראוטרים אגב, הם לא רעים בכלל.

אתה נמצא על ADSL, חבר. אנחנו מדברים פה על אינטרנט איטי. כדי שמוצר כזה בכלל יהיה רלוונטי לך אתה צריך שבזק תספק לך קודם אינטרנט מהיר, ולאחר מכן תדאג לציוד המתאים

פורסם
  • מחבר
ציטוט של djelectric

אתה צריך מודם, אכן. פה בארץ המבחר הוא יחסית קטן. אם אתה על VDSL+ משמע אינטרנט מהיר של 40 או 100 מגה-ביט, מכשירים כמו ה-W9980 ו-W9970 של TP-LINK הם מה שתמצא מתאים.

הם משמשים כמודם-ראוטר אבל כמובן שאפשר לחבר להם ראוטר חיצוני. כראוטרים אגב, הם לא רעים בכלל

תודה על התשובות!

אם כך, יצא שכרי בהפסדי. אין טעם לעבור מיחידה אחת לשתי יחידות. עדיף כבר להישאר עם הקיים. חשבתי שה GOOGLE WIFI יכול לספק פתרון כולל, באלגנטיות. 

אגב - ושוב מתוך סקרנות - בארה"ב הם צריכים לרכוש לצד מכשיר זה גם מודם? 

נערך על-ידי benyben

פורסם

במידה ואני מחובר להוט אני אוכל להפעיל את הנתב הזה? מדובר באמת בנתב טוב או שהוא סתם "מותג"?

פשוט להוסיף אותו למודם?

פורסם

כן

פורסם

השבת לי או לפותח התרד?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים