עבור לתוכן

רוצה להמליץ על עכבר גיימינג ממש זול!

Featured Replies

פורסם

היי לכולם.

השבוע הגיע אליי מאיביי עכבר גיימינג שעלה לי 19 ש"ח בלבד.

אני חייב להגיד שהוא ממש שווה. איכות הבנייה שלו טובה מאוד והוא גדול, כך שמתאים לבעלי ידיים גדולות. בעל 8 כפתורים שפועלים באופן מיידי ללא דרייברים ובעל תאורת לד.

יתרונות: זול, גדול, מואר וללא דרייברים

חסרונות: כבל קצר ואי אפשר לשלוט על הצבעים המתחלפים.

גם בסרטונים שראיתי עליו ביוטיוב אומרים שהוא מרגיש כמו עכבר ב-50 דולר ולא ב-5.

20160930_124443.jpg

פורסם

יש לך מושג באיזה חיישן הוא משתמש? משקל של העכבר ללא הכבל? מתגים שהשתמשו מתחת ל2 הכפתורים הראשיים? 

תוכל לתאר את הכיסוי? אם זה פלסטיק או גומי? 

יש בעיות כל שהן שמשתמשים אחרים מדברים עליהם, כמו תוחלת החיים של העבר לפני שהוא מתפרק/מפסיק לעבוד?

ביצעת איזו שהי בדיקה לגבי תפקוד העכבר במשחקים? באיזה משחקים אתה משחק?

לפי המראה, זה אותו מודל עכבר זול שרץ בebay בין חברה לחברה (שנפתחות ונסגרות כל שנה או כמה חודשים)

פורסם
  • מחבר

אז ככה: הוא משתמש בחיישן לייזר (שזה הסוג חיישן היותר טוב)

משקל העכבר הוא לא קל כלכך... מרגיש טוב על המשטח.

כיסוי פלסטיק מט ומחוספס, ופס פלסטיק חלק ומבריק באמצע.

הביקורות באיביי חיוביות כמעט ב-100 אחוז. לא נתקלתי בביקורת שלילית.

אני לא גיימר.... קניתי את העכבר כי הוא מגניב וזול מאוד. אם הוא היה עולה 50 ש"ח לא הייתי קונה כי אני לא משחק במשחקים.

הנה קישור לסרטון ביוטיוב בו רואים מישהו שמשחק עם העכבר במשחק והוא אומר שהעכבר מצויין:

אני עדיין משתמש רק בו ואני ממש נהנה מהעיצוב ומהכפתורים הנוספים שמשפרים לי את השימוש במחשב (קדימה, אחורה ודאבל קליק)

פורסם

אין דבר כזה חיישן ליזר. החיישן זהה פשוט יש הארה ע"י ליזר, במקום LED עם אור ללא ממוקד

פורסם
  • מחבר

בויקיפדיה רשום שיש דבר כזה עכבר לייזר, וגם זה ידוע שעכבר אופטי הוא בעל חיישן שמאיר אור אדום, ואילו חיישן לייזר לא מאיר אור הנראה לעין (וכך זה בעכבר המדובר). 

פורסם

חיישנים אופטיים מודרניים לא משדרים אור נראה לעיין.. 

פורסם

חיישן עכבר הינו מצלמת CCD פשוטה, הרזולוציה של החיישן קובעת את הרגישות. שיטות ההארה ליזר/IR/LED

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים