עבור לתוכן

איך ניתן לחסום פרסומת דרך סרטון שרץ קבוע?

Featured Replies

פורסם

היי,

אני פעיל במס' פורומים בתפוז.

בחודשים האחרונים הפרסומות שם הפכו לבלתי נסבלות.

כל פעם שנכנסים לעמוד / עושים רענון / אחורה / קדימה: זה מפעיל סרטון "Flix" (מן יוטיוב שלהם).

זה רק פרסומות ולא שום דבר אחר.

ולא פופאפ.

איך ניתן למנוע מהדבר הזה להישמע? (מניח שלא ניתן לחסום זאת)

תודה רבה.

פורסם

ADBLOCK PLUS

NOSCRIPT

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

תפוז מכרו נשמתם והפכו לפורום פרסומות לא נסבל! אתם נכנסים וישר סרטונים מופעלים אוטומטית! פתאום דפדפן מתחיל להראיש כל החדר.

אני לא ממש רואה הרבה דיונים חוץ מזה כמובן על אנשים מתלוננים. מה, רק אנחנו פה ששמו לב לזה? אני נסיתי לחסום פרסומות אבל תפוז רואים את זה ואומרים לכבות הרכב שחוסם פרסומות!

פורסם

תכבה פלאש לאתר או בכלל. רוב הסירטונים שבאתרים האלו, עדיין עושים שימוש ב-Adobe Flash Player. לחילופין, השתמש בחוסם פרסומות אחר כמו uBlock Origin, אשר לא מזוהה ע"י רוב האתרים בארץ, שחוסמים כניסה למשתמשים שיש להם Adblock.

פורסם
ציטוט של Milford Cubicle

אני חושב שפשוט אף אחד כבר לא נכנס יותר לתפוז...

אז לאיזה אתר אנשים נכנסים?

ציטוט של dor123

תכבה פלאש לאתר או בכלל. רוב הסירטונים שבאתרים האלו, עדיין עושים שימוש ב-Adobe Flash Player. לחילופין, השתמש בחוסם פרסומות אחר כמו uBlock Origin, אשר לא מזוהה ע"י רוב האתרים בארץ, שחוסמים כניסה למשתמשים שיש להם adblock.

יש לי UBLOCK ORIGIN. אני מפעיל חוסם אבל פרסומות לא נחסמות. יכול להיות צריך "ללמד" UBLOCK לחסום אותם בתפוז...

פורסם

לאחר התקנת Ublock Origin, יש צורך לשנות כמה דברים. אני לא זוכר מה שיניתי ברשימת מסנני הצד 3 בשביל שהוא יחסום פרסומות באמת מטרידות, ואני לא זוכר איך הרשימה הזו נראית במצב ברירת מחדל, אך תוודא שהאופציה לעדכון המסננים באופן אוטומטי, מסומנת. מה שאני בטוח, זה שאתה צריך לסמן את ISR: EasyList Hebrew‎ על מנת שחסימת הפירסומות באתרים ישראליים תהייה אפקטיבית. לפי דעתי הוא לא מסומן כברירת מחדל. אם אתה לא בטוח בנוגע לעדכניותם של המסננים, לחץ על "עדכן כעת", כדי לעדכנם ידנית.

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
ציטוט של בולי איש השלג

היי,

אני פעיל במס' פורומים בתפוז.

בחודשים האחרונים הפרסומות שם הפכו לבלתי נסבלות.

כל פעם שנכנסים לעמוד / עושים רענון / אחורה / קדימה: זה מפעיל סרטון "Flix" (מן יוטיוב שלהם).

זה רק פרסומות ולא שום דבר אחר.

ולא פופאפ.

איך ניתן למנוע מהדבר הזה להישמע? (מניח שלא ניתן לחסום זאת)

תודה רבה.

http://www.tapuz.co.il/forums/viewmsg/71/182152650/מחשבים/תמיכה_טכנית

פורסם

זה באמת מצדיק הקפצה של דיון מלפני 8 חודשים?

פורסם

צודק, לא הייתי מקפיץ אם הייתי שם לב לתאריך.

על כל מקרה אולי יועיל למי שיחפש בעתיד.:)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים