פורסם 2002 באפריל 423 שנים כרגע אני בבעיה קטנההביצועים של המחשב חד וחלק לא מספקים אותי בכלל ואפילו "מעליבים אותי"אני ירשום מפרט מלא של המחשב והחלקים שאני הולך למכור איתו:pentium 3 1000 mhzshuttle spacewalker av 11256 mb sdrammaxtor 40 gb 7200 rpmwd 1.6 gb 5400 (בתוך מגירה נשלפת)vodoo 4 4500 32 mbcd 56 btccreative vibra 128zoltryx 56 kמארז שעבר מודינג בצד, יש לו חלון..ונראה לי זהו....(יש עוד רכיבים, פשוט זה כל מה שאני ימכור ממנו)אז אני שואל כמה לדעתכם אני צריך לדרוש בעבורו...?או שאולי כדאי לי להשאיר את הכל ורק לשדרג כמה חלקים? במקרה הזה אני רוצה לשדרג את המעבד לamd עם יותר מ1600 מה"ץ , ואת הזיכרון ל512 לא משנה לי אם הוא יהיה 266 או 333... וגם את הלוח אם למשהו שיתאים...אני צריך להחליף מארז גם בשביל amd ?בבקשה עזרו לי....תודה מראש
פורסם 2002 באפריל 423 שנים מחבר הכרטיס מסך זה בין הדברים האחרונים שאקנה.....אתה כנראה הסתכלת על המפרט וראית שהכרטיס שלי זבל אז אמרת להחליףאבל התחילת ההודעה רשמתי שהמחשב איטי ולא מספק אותי בכללאז לדעתי אין קשר בין הכרטיס מסך והביצועים של המחשב..........(לא הגרפיים)
פורסם 2002 באפריל 423 שנים לפני שאתה ממהר למכור אותו...ניסית לבצע תחזוקה שוטפת על המחשב(איחוי דיסק, סריקת דיסק וכו')?לפני כמה זמן פירמטת את המחשב שלך?אם עבר זמן רב, אז אני מציע לך לפרמט אותו שוב, זה ייתן מעין BOOST למערכת.תנסה אפילו להוסיף קצת זיכרון. צ'יפ אחד של 64 מגה אמור להספיק לך..
פורסם 2002 באפריל 423 שנים כל כך "איטי" לך?אתה משחק? (אם אתה משחק, ושם המחשב מעצבן, אז צועק כרטיס מסך חדש.)אם אתה עובד על תוכנות ממש כבדות, אז אתה יכול לנסות פלטפורמת נורטווד, שתוכל להמהיר בטירוף.או שתיקח AMD 1800, פלוס לוח KT333 עם 512 מגה זיכרון.
פורסם 2002 באפריל 423 שנים זרוק לפח את ההרדיסק הניידתעשה פירמוט להרד דיסק הנוכחיתתחיל הכל מההתחלהותשמור נפשך מכל מיני ADWARE'sהמחשב לא אמור להיות איטי ולא מספק.
פורסם 2002 באפריל 423 שנים מחבר פירמטתי לפני חודשיים שלושה בערךאני עושה סריקת דיסק וכאלה ואיחויאני לא מריץ משחקים כל כך הרבה, פעם בשבועיים שלוש אני משחק וגם ככה יש לי רק 2 משחקים מותקנים כל השאר על דיסקים ולא מותקניםתוכנות כבדות אני בכלל לא מריץ ובכלל אין ליוזיכרון אני חושב ש256 מספיק לי לא? אם לא אני יוסיף עוד 256 כאילו אני יחליף את ה2 של 128 ל2 של 256יש לי שאלות נוספות שלא עניתם עליהםאני יצטרך להחליף מארז?ואני רוצה המלצה לזיכרונות (512) וללוחעל מעבד אני לא סגור: amd xp 1600 עד amd xp 2000לדעתכם כדי לי לקחת 2000 או שאני לא ירגיש בהבדל בינו לבין 1800 או 1700?
פורסם 2002 באפריל 423 שנים מחבר רוב הזמן אני מחובר לאינטרנט,גולש באקספלורר, אייסיקיו קצת ווינאמפ וזהו בעיקרוןוהתקציב ללוח אם זיכרון ומעבד הוא בסביבות ה2000-3000~ +-
פורסם 2002 באפריל 423 שנים אתה נורמאלי?בשביל זה להחליף???תנסה אולי להפעילDMA וכונדמה לי שללא הWD הנייד המחשב שלך יעבוד מהר יותר
פורסם 2002 באפריל 423 שנים מחבר אולי זה מיותר לשדרג אבל זה פועל לי לאט.....ואני ינסה להוציא ת'נייד....מזה DMA?
פורסם 2002 באפריל 423 שנים direct memory access , משפר פלאים את ביצועי המחשב, תסמן אותו בדרייברים של הבקר של ההארדיסקים, ותעיף את הנייד.
פורסם 2002 באפריל 423 שנים רוב הזמן אני מחובר לאינטרנט,גולש באקספלורר, אייסיקיו קצת ווינאמפ וזהו בעיקרוןוהתקציב ללוח אם זיכרון ומעבד הוא בסביבות ה2000-3000~ +-מה?!ופנטיום 3 גיגה לא מספיק לך לכזאלה עבודות? קשה לי להאמין. אולי משהו דפוק אצלך עכשיו.אני עובד על כאלה דברים, וגם על אפליקציות יותר מסובכות.עם האנרנט והאופיס, וינאמפ והמון שטויות, אני מסתדר עם פנטיום 3 600, עם הישומים היותר כבדים, קצת פחות סוחב.אבל עדין, אין לימ מושג, למה לגלישה באנטרנט צריך DDR 333 512 מגה.וזה עוד בלי שקראתי את כל הדף השני של התארד.אני אומר עוד פעם, יכול להיות שיש משהו ממש דפוק במחשב שלך, שיש לו איזה דפיקה בלוח או משהו כזה, לדוגמא,אם יש זמן תגובה של המחשב, גבוה יחיסת.תעבוד על מערכות מבוססות מעבד גיגהרץ, ותראה, אולי המערכת שלך יוצאת דופן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.