פורסם 2016 באוקטובר 189 שנים יצא לי באמזון גרמניה 3689 ש"ח כולל הכל Sent from my HUAWEI VNS-DL00 using Tapatalk
פורסם 2016 באוקטובר 189 שנים האמת לא בדקתי פרטים על האחריות תיכנס לאמזון גרמניה ותחפש את הדגם של המסך זה צריך להיות הראשון עכשיו בדקתי והמחיר עלה קצת. Sent from my SM-G935F using Tapatalk
פורסם 2016 בנובמבר 49 שנים רק מעדכן שכבר קיבלתי את המסך שלי למרות שהחברה הנהדרים בסטארט מחשבים אמרו שיקח 45 ימים... הם הפתיעו אותי בטלפון 3 ימים אחרי שהזמנתי את המסך ביקורת מלאה לאחר שאצבור איתו קצת נסיון.
פורסם 2016 בנובמבר 149 שנים פפפפ..... סיימתי לסקר ולערוך את הסרטון עם המסך הזה..... במילה אחת: מדהים!!!!! חבל לי להחזיר אותו ל-ACER ...ביי ביי פרדטור....
פורסם 2016 בנובמבר 149 שנים ציטוט של leahd3 פפפפ..... סיימתי לסקר ולערוך את הסרטון עם המסך הזה..... במילה אחת: מדהים!!!!! חבל לי להחזיר אותו ל-Acer ...ביי ביי פרדטור.... אופציה מס 2 שלי. מסך שיש בו הכל. הייתי חצי שנה עם pg279q, המתחרה הישיר שלו, ולאזוס יש זליגות אור ממש מעצבנות ביחס לגודל הפאנל. ה אייסר הזה היה review sample?
פורסם 2016 בנובמבר 149 שנים לא הוא היה ריטייל רגיל....פתחתי אחד חדש לחלוטין..הוא פשוט עובר הלאה לסקירות נוספות
פורסם 2016 בנובמבר 149 שנים ציטוט של leahd3 @Eugeny העלתי את הסקירה ראיתי! חד משמעית יותר עדיף מאזוס. רפרש רייט דווקא עוזר בדוטא עם last hitting. תגמל מהמשחק הזה! רק עצבים ממנו חחחח... נערך 2016 בנובמבר 149 שנים על-ידי Eugeny
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.