פורסם 2016 בספטמבר 299 שנים גם אני מתעניין. אשמח לדעת את המחיר. טעות בגודל. נערך 2016 בספטמבר 299 שנים על-ידי haimovichi
פורסם 2016 באוקטובר 39 שנים זה הפחד שלי... אבל יש לי הזדמנות מצויינת לרכוש את הX34...מחיר שקשה לדמיין אפילו
פורסם 2016 באוקטובר 39 שנים ציטוט של leahd3 זה הפחד שלי... אבל יש לי הזדמנות מצויינת לרכוש את הX34...מחיר שקשה לדמיין אפילו יש הרבה יותר תמיכה ב 21:9 מאשר עד כלפני שנה. מחירים של פאנלים התחלתיים ירדו משמעותית, והרבה יותר אנשים עוברים לפורמט. גם יותר מקום עבודה כאשר אתה עורך וידאו. תאמת אני מעדיף קצת יותר את העיצוב של ה pg348q, אבל המחירים שלו בארץ פשוט מגוחכים. במיוחד שזה מסך באותו מחיר כמו ה x34 בחול, אבל בארץ בקלות עוד 1500שח.
פורסם 2016 באוקטובר 39 שנים בארץ המחירא שלו גבוה רק בגלל הביקוש... ועצם העובדה שכל חנות יכולה למכור אותו
פורסם 2016 באוקטובר 109 שנים אני לא יכול לתת פרטים לגבי רכישות מאחר ואני עובד חברה וזה עובר על החוקים....
פורסם 2016 באוקטובר 139 שנים אתה יכול להגיד מה מחירו אצלכם בחנות? Sent from my SM-G935F using Tapatalk
פורסם 2016 באוקטובר 179 שנים לצערי חוקי הפורום לא מאפשרים... הייתי אומר לך להיכנס לאתר אבל המסך עדיין לא בארץ ככה שעדיין לא יודע בוודאות מה יהיה המחיר. לקנייה הקבוצתית הזאת יש מחיר כבר אצל האחראי של הפוסט הזה ואתה מוזמן לפנות אליו.( שוב חוקי הפורום). מה שאני כן יכול לומר זה שאנשים אהבו את מה שארגנתי להם עם ה-X34 ( ראה תרד לגבי המסך הזה בפורום מסכים ).
פורסם 2016 באוקטובר 179 שנים הזמנתי אותו כבר מאמזון תודה בכל אופן. Sent from my SM-G935F using Tapatalk
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.