עבור לתוכן

i5 vs i7 gaming 1440p

Featured Replies

פורסם

בגדול מעוניין בקניית מחשב בזמן הקרוב על רוב המפרט אני דיי סגור השאלה העיקרית היא האם יש באמת צורך היום במעבד i7 בהנחה שאני לא אמהיר גם לא i5 ולא i7 בעצמי ואעדיף לתת לחנות מקצועית להתעסק בזה במידת הצורך (אין לי באמת יותר מדי זמן לזה) כמובן שהשאלה היא כשאני משתמש במסך ברזולוציית1440P.

דוגמא למשחקים שישוחקו על המחשב: BF1,NFS,MAFIA 3,CALL OF DUTY,FIFA 17, GTA V ועוד..

תודה לעוזרים.

פורסם

מה התדר מסך והכרטיס מסך?

(עדיף שתשים את כל המפרט כאן)

פורסם
  • מחבר

לוח אםGigabyte H170-Gaming 3

זכרון Kingston 16G (2x8G) FURY 2133Mhz DDR4 CL14

Samsung 250G EVO 850 SataIII

דיסק קשיח Seagate 1T 3.5'' SataIII Barracuda 7200RPM

כרטיס מסך Gigabyte Nvidia GeForce GTX1070 8G D5 G1 Gaming

מארז NZXT S340 Black-Red

ספק FSP Hyper 500W Active PFC 85 Plus 

אני יודע שזה לא פורום מפרטים אבל אם יש לכם הערות אשמח לשמוע גם בפרטי

ואני משתמש בטלוויזית סמסונג 'samsung ku7500 43 תדר 100Hz

יהיה עוד מסך dell לצורך בעיקר גלישה באינטנרט ועבודה משרדית. 

פורסם

איך הגעת לרזולוציה 1440P?

אני רואה שהמסך הוא 4K בכל חיפוש בגוגל.

פורסם

תקח ספק יותר איכותי.

טלוויזיה Hz בימנו זה לא כמו מסך מחשב 144Hz, היא לא מקבלת קלט של מעל 50/60 Hz, זה נועד למנגנוני החלקת תנועה וכו' מה שבכל מקרה תכבה כדי להקטין לאג, אם תכבה זה ישפר משהו, כי כל פריים נגיד תהיה מעל 50 ירונדר פעמיים, אבל זה לא כמו מסך מחשב 100Hz.

פורסם
ציטוט של gilbar10

האם יש באמת צורך היום במעבד i7

ציטוט של gilbar10

דוגמא למשחקים שישוחקו על המחשב: BF1,NFS,MAFIA 3,call of duty,fifa 17, GTA V ועוד..

ציטוט של gilbar10

אני משתמש במסך ברזולוציית1440P

פשוט תחפש באינטרנט מבחני ביצועים למשחקים שבהם אתה מתכוון לשחק ותראה האם יש הבדל משמעותי (לפחות מבחינתך) בין מעבד Core i5 ל Core i7 כאשר נעשה שימוש ברזולוציה של 1440p.

אני אישית חושב שאם התקציב מאפשר זאת כדאי להשקיע ב Core i7 פשוט כי זה ישתלם יותר בטווח הארוך (מחשב מודרני כיום אמור להישאר אצלך לפחות כ-5 שנים).

פורסם

@smalul
כמו שציינתי מקודם, אני חושב שהמסך הוא 4K, לא 1440P.
לדעתי עדיף לוותר על I7, ולהשקיע יותר בכרטיס מסך.

פורסם
  • מחבר

לקחתי מחשב אחר והרצתי עליו פיפא 16 ב1440P (כי אין משהו אחר שירוץ) אין לי צורך בכרטיס מסך ''מפלצתי'' וגם אני לא מעוניין להשקיע כלכך בכזה 

פורסם

רוב האנשים (ואני ביניהם) יגידו לך שאין מקום להשוואה בין הרזולוציה הטבעית של המסך, לבין רזולוציה אחרת מבחינת איכות - הבדל של שמים וארץ.

אבל כמובן שהנושא אישי, ואם מתאים לך 1440P אז התמזל מזלך ולא צריך לבזבז כסף :)

אמרת שאתה לא רוצה להוציא הרבה כסף - אם כך I5 יספק את הצרכים שלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים