פורסם 2004 באפריל 1521 שנים אני מדבר בשמו של חבר שלי שכתב הודעה בפורום לינוקס בקשר לבעיה עם המסךבקצרה: אתמול הוא קיבל מסך מאג (אין לי כח לכתוב את הדגם). היום הוא התקין מנדרייק 9.2 ולאחר זמן מה שהוא השתמש במנדרייק המסך מאג שלו נשרף. הוא החזיר את המסך הקודם והמשיך לעבוד במנדרייק ולאחר כמה זמן המסך התחיל להשתגע וראו מטושטש והוא התחיל לגדול ולקטון כאילו הוא לקח LSD. הוא ניתק ושוב חיבר את המסך והעיוותים חזרו שוב אחרי בערך דקה. אח"כ הוא חזר לאקס פי ואז המסך פשוט נכבה ונדלק בלי סוף. פתאום המסך נכבה לגמרי ואז הוא כיבה את המחשב, הדליק מחדש, ולאחר התמונה של הלוח המחשב הציג מלא מספרים בינאריים. אם מחכים דקה המסך שוב נכבה :\בקיצור עכשיו המחשב לגמרי מת (כל פעם שהמחשב עולה הוא מציג מספרים בינאריים כאלה בלי קשר) והוא לא יודע מה לעשות O_oתודה מראש
פורסם 2004 באפריל 1521 שנים למיטב ידיעתי אין שום מצב בעולם שמערכת ההפעלה תפגע לך במסך, בטח שלא תשרוף אותו. לדעתי הסיכוי הגדול ביותר הוא שיש לך וירוס. תנסה לעלות מדיסקט הפעלה ולחפש וירוסים. חוץ מזה ישנם מספר גורמים אפשריים: יכול להיות שנדפק לך ההארד דיסק. יכול להיות שנדפק הביוס (אם לא תמצא וירוס תנסה לעדכן ביוס). יכול להיות אפילו שמשהו לא בסדר עם הכרטיס מסך אבל אני הייתי הולך על האפשרות של הוירוס.
פורסם 2004 באפריל 1521 שנים אולי מיותר לציין אבל בכל זאת, ניסיתי כמה דבריםניתקתי הרדיסק אחד ניסיתי איתו - עדיין עושה את הבעיה עם המספרים הבינאריםניסיתי הרדיסק אחר - גם אותה בעיההעפתי את כל הכרטיסים מהמחשב השארתי רק תזיכרון ותכרטיס מסךהדלקתי אותו ואז זה מבקש בוט דיסקלאחר מכן ניסיתי שוב לחבר את ההרדיסק - עדיין הופיעו המספריםהחלפתי כרטיס מסך הדלקתי ועדיין אותה בעיה :'( :'(אני לא יודע מה לעשות! :'( :'(
פורסם 2004 באפריל 1621 שנים מאוד לא מיותר לציין.מע' הפעלה עשויה לפגוע במסך (ע"פ האזהרות של חלונות בכל מקרה) אם מכוונים לקצב רענון גבוה מידי, אבל זה לא קשור למספרים בינאריים שרצים על המסך ושיט כזה - המסך מציג מה שהמחשב אומר לו להציג.אתה כבר ביצעת דיאגנוזה שעוזרת, אתה פשוט לא מפרש אותה. תראה, מה אנחנו יודעים?* כשאנחנו במצב חומרה מינימלי (זיכרון מעבד וכרטיס מסך), המחשב עושה POST (Power On Self Test) בהצלחה, כלומר החומרה הזאת נראית למחשב כשירה. השלב הבא הוא שהמחשב מחפש מאיפה לעשות boot, לא מוצא (כי אין), וזהו. הכל בסדר.* כשההארדיסק מחובר, יש בעיה. המחשב עושה POST בהצלחה ("לאחר התמונה של הלוח"), ואז משתגע.יש לך וירוס שיושב ב-boot sector בהארדיסק, 99%.
פורסם 2004 באפריל 1621 שנים מחבר תודה רבה על התגובות.אז בעצם מה שאתה מציע לעשות זה להכניס את הדיסק של האקס פי ודרך ההתקנה למחוק את כל ה-PARTITIONS ולהתקין?
פורסם 2004 באפריל 1621 שנים חשבתי יותר בכיוון של לטהר את הדיסק הקשיח על מחשב אחר (אל תנסה אם אתה לא בטוח, אתה יכול להדביק גם את המחשב ההוא), אבל אם אין מידע חשוב על הדיסק אז כן פשוט להעיף הכל ולהתחיל מחדש.
פורסם 2004 באפריל 1621 שנים מחבר הבעיה היא שיש לו שם אוסף שירים שאין סיכוי שהוא יוותר עליו לפני שהוא יתאבד O_0אני אישית לא מוכן להכניס את אחד הדיסקים האלה למחשב שלי כדי לגבות את השירים במקרה וזה באמת וירוס. יש לי במחשב מידע חשוב מדי.
פורסם 2004 באפריל 1621 שנים אז נסה להעלות את המחשב מדיסקט בוט. אם הוא עולה תנסה להסיר את הווירוס, או לפחות תגבה את אוסף השירים.או תמצא מישהו שאין לו בעיה להכניס הארדיסק נגוע למחשב שלו (הווירוס ישאר "רדום" כל עוד לא עושים boot דרך ההארדיסק הנגוע ולא מפעילים קבצים מאותו דיסק).
פורסם 2004 באפריל 1621 שנים הממ אוקי..אני יעביר את כל הMP3להרדיסק אחר ויפרמט הכלהשאלה זה אם כל הMP3 לא נגוע?
פורסם 2004 באפריל 1821 שנים אני לא יודע אם יש ווירוס שמדביק קבצי אמפי, ולדעתי זה לא אפשרי באופן טכני (מכיוון שמדובר בקובץ מידע ולא בקובץ הפעלה, אבל אני לא מכיר את מבנה ה-mp3 לעומקו אז אני לא בטוח).בכל מקרה הסבירות שקבצי האמפי שלך נגועים היא אפסית, ואין שום בעיה לבדוק אותם בשקט עם אנטיוירוס אחרי שמגבים אותם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.