עבור לתוכן

מתלבט קשות בין מספר מארזים

Featured Replies

פורסם

המתמודדים:

1. Chenbro Gaming Bomb aka Xpider

PD54_slv.jpg

יתרונות:

- חסר ברגים לחלוטין

- לא כבד מדי (8 קילו)

- נראה מגניב 8)

חסרונות:

- בא עם מאוורר יחיד

- צריך לקנות/לצבוע כוננים שחורים

2. Chieftec AH-01SL

AH-01SL.jpg

יתרונות:

- עשוי מאלומיניוים (לכן קל מאד)

- אין דלת לכוננים

חסרונות:

- אין דלת לכוננים :-P

- אין כניסות USB מקדימה

3. Chieftec Dragon DX-01SLDU

DX01SLDU.jpg

יתרונות:

- מראה סולידי ויציב

- דלת לכוננים (מסתיר כוננים לבנים..)

חסרונות:

- כבד (17 קילו!)

- בא ללא שום מאווררים חוץ מאחד בדלת

4. Raidmax Scorpio 668

668b.jpg

יתרונות:

יש בו בעצם הכל.. מאוררים עם צבעים, חלון, לדים, דלת לכוננים...

והוא עשוי מאלומיניום (מבוסס על הצ'יפטק)

חסרונות:

לא אוהב את המראה. החנות היחידה שמוכרת אותו במחיר סביר - 400 שח בPCH מציעה אותו רק בצבע שחור שלדעתי דוחה, עבור המארז הזה לפחות. ולמרות הדלת לכוננים, הכוננים הלבנים קצת הורסים..

מאד אחד מארזי האלומיניום קורצים אלי כי הם קלים לנשיאה ויש להם יתרון מבחינת זרימת אוויר. מצד שני אני לא באמת צריך לשאת את המארז יותר מדי.. אני לא הולך למסיבות רשת או משהו (בינתיים.. ;D).

בקשר לכניסות הUSB. זה די חשוב לי בהתחשב שיש לי בבית מצלמה דיגיטלית וגם נגן MP3 שאני מעביר מידע לעתים די תכופות אליו וממנו. מה שכן, אני קונה מסך בקרוב שיש בו USB HUB (יענו כניסות USB?) אז זו לא בטוח בעיה רצינית אחרי הכל.. עד שאחליף מסך.

לקנות כונן DVD שחור זו לא בעיה, אבל לצבוע את הצורב וכונן דיסקטים זו אנטי אנושיות מבחינתי (להזיז את התחת כלומר). טוב נו, אם אצטרך אני אעשה זאת :P

לגבי הריידמקס סקורפיו - זה נראה כאילו יש בו את כל מה שאני רוצה, גם אלומיניום, גם בא עם מאווררים עם לדים, גם דלת שתסתיר את הכוננים הלבנים. אבל המראה שלו קצת מפריע לי. כפי שרשמתי רק בחנות אחת הוא נמכר ללא הP/S שכרגע אני לא צריך כזה ובחנות הזו יש רק אופציה שחורה קודם כל, ושנית, נראה לי שיש שם over אפקטים, בעיקר הדלת לכוננים שאני סולד ממנה ביותר.

קיצר, help me here! :'(

פורסם

עושה רושם שאתה יודע יותר טוב מכולם - נתת יתרונות וחסרונות של כל מארז, אתה יודע עליהם כמעט הכל...

מה אתה רוצה לדעת? למה אתה צריך אותנו?

אישית הייתי הולך על ה-Chieftec Dragon DX-01SLDU בגלל המראה (מאווררים אפשר להוסיף).

ההחלטה שלך.

פורסם
  • מחבר

אני צריך אתכם כי אני לא מצליח להחליט!

גם הכיוון הנוכחי שלי זה הדרגון, אבל יש את האלומיניום גם (לא זה של ריידמקס) שקורץ.. אבל הדרגון הזה.. שערות בחזה :P

פורסם

קח בחשבון שהדרגון הוא חתיכת מפלצת פח גם שאין בו כלום (אני מדבר מיניסיון הוא שוקל המון)

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

מדוע משקל המארז הוא שיקול ? לא מפתחים שרירים איתו. הוא נצמא על הרצפה ובמקרה הטוב זז קצת לנודניקים שלפעמים פותחים אותו לראות שלא ברח משם כרטיס.

לעיתים המשקל משחק לטובת המארז, שכן מארז כבד לעיתים אטום יותר ולכן פחות מרעיש.

נכון או לא ? ההא ? הא ? :P

פורסם

לא שמת לב שהדיון בן חודש? למה להקפיץ?

אני מניח שהסוגיה כבר נפתרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים