פורסם 2016 בספטמבר 179 שנים שבוע טוב אני מנסה להתקין ווינדוס7 64 ביט על מחשב נייד של לנובו ללא כונן דיסקים ואני מקבל שגיאה כזאת: לחץ בשביל לבחור קבצים
פורסם 2016 בספטמבר 179 שנים נראה כאילו ההתקנה לא מזהה את הכונן הקשיח של המחשב אז או שתוריד את הדרייבר שלו או שתמצא התקנה מלאה יותר שיש לה גם דרייבר שמזהה את הכונן
פורסם 2016 בספטמבר 179 שנים מחבר נסיתי שלשה מערכות הפעלה, בכולם אותה הודעה. גם אם אני ימצא דרייבר איך אני מתקין אותו ?
פורסם 2016 בספטמבר 179 שנים מחבר מצאתי דרייבר אבל שאני לוחץ עיון זה לא מזהה את הדיסק און קי, אני מצרף עוד תמונות מBOIS .
פורסם 2016 בספטמבר 179 שנים במצב כזה תצטרך ממש להוסיף את הדרייבר להתקנה של WINDOWS בתקווה שזה יעזור פה מוסבר איך לעשות את זה http://superuser.com/questions/63773/how-to-add-drivers-to-windows-7-installation-dvd
פורסם 2016 בספטמבר 179 שנים נסה אתץ הפעולות הבאות בהדלקת המחשב לחץ על הכפתור שליד כפתור ההדלקה - כפתור זה נקרא - NOVO button - כפתור עם סמל סיבוב פרסה שמאלה. בלחיצה על כפתור זה אתה אמור לקבל תפריט. בתפריט זה בחר בשורה השלישית - Boot Menu. צלם את התפריט והעלה לפורום.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.