פורסם 2016 בספטמבר 159 שנים שלום לכולם, אני מעוניין בהמלצה על עכבר לייזר לעבודה מדוייקת בפוטושופ בתקציב של עד 150 ש"ח. העכבר יכול להיות חוטי או אלחוטי, זה לא כל כך משנה. עדיפות לאחיזת כף יד (palm). אם צריך, ניתן למתוח מעט את התקציב. תודה מראש
פורסם 2016 בספטמבר 159 שנים שום עכבר לא יחליף עט ולוח ווקום... הרגישות של עט בריטושים אף עכבר לא יחליף. ממליץ בחום https://www.youtube.com/watch?v=O_aA8RKNVBM אולי תתקשה להתרגל בהתחלה, לא תתחרט זה שווה...
פורסם 2016 בספטמבר 159 שנים מחבר רק הבהרה, לא מדובר בעיצוב בפוטושופ, כי אם בעבודה מדעית ביולוגית של צביעת רקמות ואנליזה שלהן. עבודה זו מצריכה דיוק יותר מאשר בעבודה משרדית רגילה, אך אין צורך בכלים מקצועיים ייעודיים לעיבוד תמונה.
פורסם 2016 באוקטובר 18 שנים ממליץ על MSI GAMING LASER MOUSE DS100 - עלות 160, עם משלוח 200 שח. אני משתמש. עם משטח טוב, מדויק מאוד. נערך 2016 באוקטובר 18 שנים על-ידי פי סי אדמין
פורסם 2016 באוקטובר 28 שנים מחבר לגבי זה אני לא מסכים איתך. בבית יש לי עכבר גיימינג Logitech G500 ואני מאוד מרוצה ממנו. אחת הרכישות הכי טובות שלי. בזמנו קניתי אותו בסביבות 260 ש"ח אם אני לא טועה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.