פורסם 2016 בספטמבר 129 שנים שלום יש לי כרטיס 128 גיגה של PNY שאני רוצה לפרמט אך משום מה הוא פתאום ננעל על מצב קריאה בלבד ואני לא מצליח לשנות את זה.. ניסיתי הכל, דרך מק ודרך וידוס, דיסקפארט וכל דבר שעלה על דעתי כולל מה שמצאתי באינטרנט. הכרטיס מפורמט ל-exFAT אם זה משנה.. אשמח לעזרה! תודה רבה!
פורסם 2016 בספטמבר 129 שנים אפשר יותר פרטים ? דגם מדויק ? קישור כלשהו ? נערך 2016 בספטמבר 129 שנים על-ידי askme
פורסם 2016 בספטמבר 129 שנים תראה את העמוד הזה. הייתה לי בדיוק הבעיה הזו לפני כמה ימים והשיטה הראשונה בעמוד שהבאתי פתרה אותה First, make sure the little switch on the card or card reader isn't set to Lock. --============+++~~~›»^^~~+++==============--- Next Open a command prompt by typing "cmd" into the run or search box in the start menu. "type "diskpart "type "listvolume type "select volume #" (# = number for bad drive) "type "attributes disk clear readonly "type "exit נערך 2016 בספטמבר 129 שנים על-ידי ariel007
פורסם 2016 בספטמבר 159 שנים מחבר http://www.pny.com/128gb-high-performance-microsdxc-40mbs?sku=P-SDUX128U160G-GE
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.