עבור לתוכן

בעיה בFAR CRY

Featured Replies

פורסם

אהלן!

טוב יש לי מעבד פנטיום 4 2.4 מהישנים........ כרטיס מסך ג'יפה 4 440 MX.............................

התקנתי FAR CRY בגירסא לא של הדי וי די................... שמתי את כל ההגדרות של התצוגה על הכי נמוך כולל רזולוציה והפעלתי את המשחק

אז נהיה מסך שחור הנורה של המסך נהיתה כתומה ויש סאונד של המשחק אבל אין תצוגה אז חזרתי לווינדוס סגרתי את המשחק והעלתי את הרזולוציה ואותו דבר.......................................

מה הבעיה? ???

פורסם

במשחק בטח יש שימוש ברזולוציה שונה מזאת של השולחן עבודה .

וכנראה יש קצב ריענון גבוה מידי למסך שפשוט לא יכל לפעול במצב הזה .

תוריד את ה refresh Rate בכל הרזולוציות ...

פורסם
  • מחבר

שיניתי את הרזולוציה של המשחק לא של השולחן עבודה!!

פורסם

תנסה עם הקונפיגורציה של המשחק (לא במשחק עצמו כי שם לא נדלק לך המסך) לשנות את הרזולוציה ל640 על 480, או מה שהכי נמוך שם.

פורסם

קיים בכלל מישהו שהצליח להפעיל את המשחק הזה עם mx 440?

פורסם

לי יש gf mx 64 mg והמשחק עובד לי חלק!!!!!!!!! על רזולציה 1024*768 שחלק גדול נמצא לי שם על low ועוד קצת נמצא לי על medium

פורסם
  • מחבר

תנסה עם הקונפיגורציה של המשחק (לא במשחק עצמו כי שם לא נדלק לך המסך) לשנות את הרזולוציה ל640 על 480, או מה שהכי נמוך שם.

זה מה שעשיתי וזה לא פועל......................

וזה שאמר שפועל לו חלק........ לא הגיוני כאלה עם כרטיס מסך פי שלוש יותר טוב לא מריצים על מדיום חלק

פורסם

זה מה שעשיתי וזה לא פועל......................

וזה שאמר שפועל לו חלק........ לא הגיוני כאלה עם כרטיס מסך פי שלוש יותר טוב לא מריצים על מדיום חלק

אל תשכח שעם הג'י פורס MX לא מופעל כל מה שקשור לDX9 אז לדוגמא יכול להיות ש Radeon9600SE או Radeon9600 יקרטעו בקונפיגורציה שהכרטיס הזה לא בגלל שהם תומכים ב DX9.

פורסם

תראה הוא טוען לי די הרבה זמן את המשחק.. ובהתחלה ממש בהתחלה יש לי קצת תקיעות.. אבל אחרי כמה שניות זה מסתדר ועובד חלק לגמרי אני אמרתי שרוב האפשראיות על low וחלק על מדיום!! חלק קטן יחסית...

פורסם

חזרה לנושא של הת'רד.

המסך שלך מותקן? או שרק מותקן לך מסך Plug & Play (שזה בעצם אומר שוינדוז לא זיהה את המסך והתקין דרייבר שהוא חושב שיתאים לכולם). אם לא מותקן, תנסה למצוא את הדרייברים ולהתקין אותו.

פורסם

תבדוק את הדרייבר שלך ואת גרסת הDirect X

הכל בסדר?

...תנסה אולי לעשות Fix למשחק... (מתפריט add/remove)

פורסם
  • מחבר

חזרה לנושא של הת'רד.

המסך שלך מותקן? או שרק מותקן לך מסך Plug & Play (שזה בעצם אומר שוינדוז לא זיהה את המסך והתקין דרייבר שהוא חושב שיתאים לכולם). אם לא מותקן, תנסה למצוא את הדרייברים ולהתקין אותו.

הוא מותקן

פורסם
  • מחבר

תבדוק את הדרייבר שלך ואת גרסת הDirect X

הכל בסדר?

...תנסה אולי לעשות Fix למשחק... (מתפריט add/remove)

יש לי שמונה נקודה משהו

לא התקנתי 9 כי הכרטיס מסך שלי לא תומך בו!!

פורסם
  • מחבר

עשיתי לזה ריפר (מהתפריט AD REMOVE)................................

אותו דבר

המסך שחור נורה כתומה

יש סאונד...........................

המסך מותקן..................................................................................

כל ההגדרות של המשחק הכי נמוך כולל רזולוציה...............................................................

מה זה כבר יכול להיות?

פורסם
  • מחבר

אוקיי התקנתי DIRECTX 9 עדיין אותה בעיה

לאדע כבר מה לעשות

ד"א-

סליחה על ההצפה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים