פורסם 2004 באפריל 1521 שנים אהלן!טוב יש לי מעבד פנטיום 4 2.4 מהישנים........ כרטיס מסך ג'יפה 4 440 MX.............................התקנתי FAR CRY בגירסא לא של הדי וי די................... שמתי את כל ההגדרות של התצוגה על הכי נמוך כולל רזולוציה והפעלתי את המשחקאז נהיה מסך שחור הנורה של המסך נהיתה כתומה ויש סאונד של המשחק אבל אין תצוגה אז חזרתי לווינדוס סגרתי את המשחק והעלתי את הרזולוציה ואותו דבר.......................................מה הבעיה? ???
פורסם 2004 באפריל 1521 שנים במשחק בטח יש שימוש ברזולוציה שונה מזאת של השולחן עבודה .וכנראה יש קצב ריענון גבוה מידי למסך שפשוט לא יכל לפעול במצב הזה .תוריד את ה refresh Rate בכל הרזולוציות ...
פורסם 2004 באפריל 1521 שנים תנסה עם הקונפיגורציה של המשחק (לא במשחק עצמו כי שם לא נדלק לך המסך) לשנות את הרזולוציה ל640 על 480, או מה שהכי נמוך שם.
פורסם 2004 באפריל 1521 שנים לי יש gf mx 64 mg והמשחק עובד לי חלק!!!!!!!!! על רזולציה 1024*768 שחלק גדול נמצא לי שם על low ועוד קצת נמצא לי על medium
פורסם 2004 באפריל 1521 שנים מחבר תנסה עם הקונפיגורציה של המשחק (לא במשחק עצמו כי שם לא נדלק לך המסך) לשנות את הרזולוציה ל640 על 480, או מה שהכי נמוך שם.זה מה שעשיתי וזה לא פועל......................וזה שאמר שפועל לו חלק........ לא הגיוני כאלה עם כרטיס מסך פי שלוש יותר טוב לא מריצים על מדיום חלק
פורסם 2004 באפריל 1521 שנים זה מה שעשיתי וזה לא פועל......................וזה שאמר שפועל לו חלק........ לא הגיוני כאלה עם כרטיס מסך פי שלוש יותר טוב לא מריצים על מדיום חלקאל תשכח שעם הג'י פורס MX לא מופעל כל מה שקשור לDX9 אז לדוגמא יכול להיות ש Radeon9600SE או Radeon9600 יקרטעו בקונפיגורציה שהכרטיס הזה לא בגלל שהם תומכים ב DX9.
פורסם 2004 באפריל 1521 שנים תראה הוא טוען לי די הרבה זמן את המשחק.. ובהתחלה ממש בהתחלה יש לי קצת תקיעות.. אבל אחרי כמה שניות זה מסתדר ועובד חלק לגמרי אני אמרתי שרוב האפשראיות על low וחלק על מדיום!! חלק קטן יחסית...
פורסם 2004 באפריל 1521 שנים חזרה לנושא של הת'רד.המסך שלך מותקן? או שרק מותקן לך מסך Plug & Play (שזה בעצם אומר שוינדוז לא זיהה את המסך והתקין דרייבר שהוא חושב שיתאים לכולם). אם לא מותקן, תנסה למצוא את הדרייברים ולהתקין אותו.
פורסם 2004 באפריל 1521 שנים תבדוק את הדרייבר שלך ואת גרסת הDirect Xהכל בסדר?...תנסה אולי לעשות Fix למשחק... (מתפריט add/remove)
פורסם 2004 באפריל 1521 שנים מחבר חזרה לנושא של הת'רד.המסך שלך מותקן? או שרק מותקן לך מסך Plug & Play (שזה בעצם אומר שוינדוז לא זיהה את המסך והתקין דרייבר שהוא חושב שיתאים לכולם). אם לא מותקן, תנסה למצוא את הדרייברים ולהתקין אותו.הוא מותקן
פורסם 2004 באפריל 1521 שנים מחבר תבדוק את הדרייבר שלך ואת גרסת הDirect Xהכל בסדר?...תנסה אולי לעשות Fix למשחק... (מתפריט add/remove)יש לי שמונה נקודה משהולא התקנתי 9 כי הכרטיס מסך שלי לא תומך בו!!
פורסם 2004 באפריל 1521 שנים מחבר עשיתי לזה ריפר (מהתפריט AD REMOVE)................................ אותו דברהמסך שחור נורה כתומהיש סאונד...........................המסך מותקן..................................................................................כל ההגדרות של המשחק הכי נמוך כולל רזולוציה...............................................................מה זה כבר יכול להיות?
פורסם 2004 באפריל 1521 שנים מחבר אוקיי התקנתי DIRECTX 9 עדיין אותה בעיהלאדע כבר מה לעשותד"א-סליחה על ההצפה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.