עבור לתוכן

רוצה לפרמט אבל לשמור דברים

Featured Replies

פורסם

מה קורה חבר'ה,

המחשב שלי כבר מקרטע ברמה אחרת, אני חייב לפרמט אבל יש דברים שקשה להיפרד מהם.

יש לי המון תמונות נוסטלגיה, סרטים, שירים וסרטונים במחשב שאני רוצה לשמר, אבל הנפח שלהם ביחד גדול מידי ולכן חשבתי על כמה אופציות.

1. לקנות כונן, ולשים את הכונן הזה בצד (השיטה הישנה).

2. להעלות את כל הקבצים לאנשהו (הפחות מועדפת עליי).

3. לקנות איזה דיסק און קי או כמה, להעביר לשם הכל ולקנות כונן חדש (מה שאני חושב שעדיף).

מה דעתכם? יש עצות לפתרונות?

פורסם

תדאג לגיבוי בלי קשר לכלום.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של none77

תדאג לגיבוי בלי קשר לכלום.

אוקי ואיך אני עושה את זה ?

פורסם

מה שהצעת.

גיבוי לדיסק חיצוני או לענן, אישית לענן אני מעדיף בנוסף לדיסק, כל אחד מה שנראה לו.

העניין שתמיד יהיה לך חומר חשוב ב2 מקומות לפחות.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של none77

מה שהצעת.

גיבוי לדיסק חיצוני או לענן, אישית לענן אני מעדיף בנוסף לדיסק, כל אחד מה שנראה לו.

העניין שתמיד יהיה לך חומר חשוב ב2 מקומות לפחות.

גם אני חושב.

אבל איך אני יכול לשמר כמות גדולה של חומר, שמפוזר במקומות שונים במחשב, גם בענן וגם בדיסק פיזי? 

ואיזה ענן יכול לקלוט כלכך הרבה?

פורסם
  • מחבר

החלטתי לקנות דיסק און קי 128 ג'יגה ולהעביר אליו דברים שאני רוצה לשמור ולקנות כונן חדש.

אשמח להמלצות טובות וחסכוניות לכונן של 1-2TB.

משהו שיתאים לכיס של חייל P:

תודה רבה מראש חברים :)

פורסם
  • מחבר

הקפצה

פורסם

לדעתי לקנות מספר דיסק און קיז זה ממש מיותר. עדיף לך לקנות כונן חיצוני בגודל שמספיק לך (יש בן חצי טרה ועד 16 טרה), לגבות הכל ולהעביר חזרה למחשב החדש. מספר רב של דיסק און קיז יבזבז לך המון זמן.

בנוסף, לכונן חיצוני יש USB 3 - מה שיתן לך מהירות העברה גבוה מאוד במחשב החדש!

בהצלחה!

פורסם
  • מחבר
ציטוט של almog1620

לדעתי לקנות מספר דיסק און קיז זה ממש מיותר. עדיף לך לקנות כונן חיצוני בגודל שמספיק לך (יש בן חצי טרה ועד 16 טרה), לגבות הכל ולהעביר חזרה למחשב החדש. מספר רב של דיסק און קיז יבזבז לך המון זמן.

בנוסף, לכונן חיצוני יש USB 3 - מה שיתן לך מהירות העברה גבוה מאוד במחשב החדש!

בהצלחה!

לא רוצה להעביר דברים למחשב החדש, רוצה כונן חדש לגמרי, המחשב מקרטע לחלוטין.

פשוט יש דברים שאני רוצה לשמור, דברים עם ערך רגשי בשבילי, ולכן חשבתי על דיסק און קי.

אבל בסדר אני כנראה אקנה פשוט כונן חדש ואגבה עם דיסק און קי.

פורסם

אם אתה רוצה לקנות כונן חדש אז הכי פשוט זה לנתק את הכונן הישן ולחבר את החדש, תתקין מערכת הפעלה ואז תחבר את הכונן הישן בנוסף או עם מארז חיצוני, תעתיק מה שצריך ותעיף את הכונן הישן.

תלוי בכונן הישן (נפח, אם עדיין קורא/כותב במהירות נורמלית בלי שגיאות), אבל אחרי העברת החומר לכונן החדש אני הייתי מפרמט אותו ומחבר אותו ככונן משני (והאמת שזה בדיוק מה שעשיתי בפעם האחרונה שיצא לי לקנות כונן חדש, חיברתי SSD חדש בתור כונן מערכת הפעלה ואת הכונן הישן פירמטתי ועליו אני שם את התכנים הפחות חיוניים שלא דורשים מהירות כתיבה/קריאה גבוהה)

פורסם
  • מחבר
ציטוט של IlanF

אם אתה רוצה לקנות כונן חדש אז הכי פשוט זה לנתק את הכונן הישן ולחבר את החדש, תתקין מערכת הפעלה ואז תחבר את הכונן הישן בנוסף או עם מארז חיצוני, תעתיק מה שצריך ותעיף את הכונן הישן.

תלוי בכונן הישן (נפח, אם עדיין קורא/כותב במהירות נורמלית בלי שגיאות), אבל אחרי העברת החומר לכונן החדש אני הייתי מפרמט אותו ומחבר אותו ככונן משני (והאמת שזה בדיוק מה שעשיתי בפעם האחרונה שיצא לי לקנות כונן חדש, חיברתי SSD חדש בתור כונן מערכת הפעלה ואת הכונן הישן פירמטתי ועליו אני שם את התכנים הפחות חיוניים שלא דורשים מהירות כתיבה/קריאה גבוהה)

אז זהו אני רוצה כונן חדש לגמרי פשוט לגבה דברים שחשובים לי מפה, שלא ימחקו.
אני עכשיו צריך המלצה לכונן חדש של 1-2TB, משהו לא יקר אבל לא להתפשר על איכות.

פורסם

סיגייט ברקודה 1 גיגה יעשה את  העבודה

תשאיר את הדיסק הישן מחובר - ותגדיר את החדש כדיסק הראשי תתקין עליו וינדוס והכול - ותעתיק מהישן לחדש מה שבא לך.

זהו הבעיה פתורה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים