עבור לתוכן

למה לאתר כמו HWZONE אין דף YOUTUBE?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

@Sargon אבל בכל זאת יש בו פרסומות, אז חשבתי שאולי יש קצת רווחים (לא אמרתי שהוא מכניס בוודאות, פשוט תיארתי לעצמי שיש איזה משהו)

@Tsachi E לגמרי :D

נערך על-ידי comcent

פורסם

שלום,

כרגע אין לנו כוונה ליצור תכני וידאו. כמובן שהרצון תמיד קיים (וגם התשתית - כפי שראיתם יש לנו ערוץ שרק מחכה שיכנס אליו תוכן חדש :)), אבל יש משאבים מוגבלים, סדרי עדיפויות, וצרכים שונים.

אם בעתיד זה ישתנה אתם תדעו :)

תודה.

פורסם

חשבתם על לעשות משהו כמו חברי VIP באתר בתשלום חודשי או שנתי?

יכול להיות מעולה.

פורסם

יש לנו המון רעיונות שחלקם יושבים על השולחן כבר מספר שנים.... בקרוב יהיו קצת עדכונים והרבה דברים חדשים שיגיעו :)

פורסם
ציטוט של shapin

חשבתם על לעשות משהו כמו חברי VIP באתר בתשלום חודשי או שנתי?

יכול להיות מעולה.

בבקשה לא. רק לא זה.

ציטוט של Milford Cubicle

יש לנו המון רעיונות שחלקם יושבים על השולחן כבר מספר שנים.... בקרוב יהיו קצת עדכונים והרבה דברים חדשים שיגיעו :)

מעניין... אתר שלא מחדש את עצמו הוא אתר מת, אז אני בטוח שהכנתם לנו פינוקים כאלו ואחרים ;)

בנוגע לערוץ ביוטיוב - לדעתי זה יהיה נחמד אם תאפשרו למשתמשים פשוטים (כמוני, לדוגמא) שלא מקושרים לאתר, להציע ולשלוח סרטונים שיצרו בעצמם למנהל - כדי שיפרסם אותם ביוטיוב - כמו קטגוריית "ביקורות גולשים" בפורומים לדוגמא.

זה מן הסתם לא רלוונטי אם אין כוונה לפתח את ערוץ היוטיוב - אבל זו הצעה מעניינת אשר תפתור את בעיית התוכן והתקציב. רק הצעה...

פורסם

אם אתם מתי שהוא תחליטו ללכת על הכיוון של יוטיוב.

נראה לי שאתם יכולים להציג את עצמכם לחברות מחשבים ולהציע להם לתת חסות ברגע שיהיה לכם מספיק רישומים לערוץ.

אני אהיה הראשון להרשם לערוץ ברגע שיהיה חומר רציני.

אני מאוד אוהב את האתר ואין לי בעיה עם הפרסומות(whitelist on AB) אבל יש הרגשה שמתחילים להרדם פה ורוב הכתבות הם של צרכנות ולא של תוכן איכותי.

פורסם

הנה בחור בן 16 שעושה סירטונים על אייפונים.

אם הוא יכול, האתר בוודאי יכול.

נערך על-ידי yw1971

פורסם

אם בסרטונים כאלו אתה מעוניין, אני מעדיף שהאתר יישאר במתכונת שלו.

פורסם

רעיון מעולה, הלוואי וזה יצא לפועל.

מותר לדעת מי הם בכלל בעלי האתר?

האם יש להם פה משתמשים פעילים?

פורסם
ציטוט של bjnhv

אם אתם מתי שהוא תחליטו ללכת על הכיוון של יוטיוב.

נראה לי שאתם יכולים להציג את עצמכם לחברות מחשבים ולהציע להם לתת חסות ברגע שיהיה לכם מספיק רישומים לערוץ.

אני אהיה הראשון להרשם לערוץ ברגע שיהיה חומר רציני.

אני מאוד אוהב את האתר ואין לי בעיה עם הפרסומות(whitelist on AB) אבל יש הרגשה שמתחילים להרדם פה ורוב הכתבות הם של צרכנות ולא של תוכן איכותי.

אני לא יודע אם אתה שמת לב אבל באתר יש פרסומות חסות מאייבורי אינטל וקולרמסטר ואנטק 

Untitled.png

פורסם

היי שוב,

אתם סתם חורשים על הנושא :)

כמו שציינתי בתגובה הקודמת, כרגע אין לנו תוכניות ליצור תכני וידאו מלאים בעתיד הקרוב, בעיקר מכיוון שאנחנו פועלים על משאבים מוגבלים וסדרי עדיפויות שונים.

אבל בהחלט יש לנו ערוץ יוטיוב עם מעל 100 סרטונים קיימים שרק מחכה שיכנס אליו תוכן חדש, וזה משהו שבהחלט ייתכן שיקרה בהמשך.

תודה על ההערות והרעיונות :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים