עבור לתוכן

פרויקט חיבור slk947u - הסיפור המלא

Featured Replies

פורסם

התעוררתי לי הבוקר, חזרתי לישון..

התעוררתי לי שוב בצהרים ושמעתי את הטלפון מצלצל, הרמתי את השפורפרת ולשמחתי זה היה השליח של הסינק (שהזמנתי לפני 24 שעות)

אוקי הגיע לי עם הסינק כמה אפשרויות לבחירה

AMD\INTEL

92\80\70מ"מ

הרכבה מהירה\הרכבה איטית

בחרתי לי INTEL\80\מהירה

המהירה כדרך אגב זה חיבור ישירות על התושבת פלסטיק הקיימת

אוקי, הרכבתי את הסינק שמתי את התופסנים, נכנסו דיי בקלות אין מה להגיד אבל משהו פה לא נראה לי, היה לי חשד

לא נורא אמרתי זה יעבור.. פירקתי את ההרדיסק בשביל לקחת מאחוריו את המאורר, בווווםםםםם משהו עף לכיווני

ממש בתנוחת THE MATRIX התקופפתי בשניה האחרונה, ממש מילימטר ממני התופסן התעופף לו אל תוך חלל החדר

טוב האמת הוא פשוט עף לידי ולא ממש שמתי לב.. בכל מקרה הסתכלתי על התושבת פלסטיק

פה חשוב לציין שSubX ציין לפני כמה שעות שהתושבת היא לא סתם חלשה אלה תושבת חזקה מאוד שאפשר לסמוך עליה והיא אחלה לגמרי

אני ממשיך.. "הסתכלתי על התושבת פלסטיק.." וראיתי שנשברה עקב הלחץ שהקליפים הפעילו עליה.. (חוזק זה לא הצד החזק שלה.. חח)

פה עברו 10 עד 15 דקות בחיפושים אחרי הקליפס, אחרי שהבנתי שאני לא צריך אותו הפסקתי את החיפושים

עברתי לשלב ב, הרכבה איטית

פירקתי את הלוח, הרכבתי את ה"קונטרה" מאחורה.. סבבה

פה אני מדלג על המון בעיות כי אני פשוט לא זוכר, דברים כמו, אופס היה צריך להיות פה בורג, מפרק הכל ומרכיב מחדש

שם את הסינק, אופס גם פה צריך להיות משהו, מפרק הכל מרכיב מחדש, ככה בערך 4 עד 6 פעמים

לבסוף התוצאה הסופית הסינק מונח מצויין על הסוקט מורכב המאורר.. אוקי פה בעיה קטנה בשביל לשים את התופסים של המאורר הייתי צריך לעשות את זה לפני רבע שעה כי כרגע הברגים חוסמים את הכניסה.. מפרק שוב את הסינק ומרכיב מחדש עם התופסנים, גם פה היו כמה תקלות טכניות קטנות

המשכתי והמשכתי העניין לקח בערך 40 דקות אני חייב לציין שבזמן הזה אפשר להרכיב 3 מחשבים שלמים

תוצאה סופית הסינק יושב במקום המאורר עליו

אופס שחכתי להוריד את המדבקה!!.. חחח סתם אני לא עד כדי כך טמבל הכל סבבה המשחה מרוחה

מדליק את המחשב אני רואה שהטמפרטורה ירדה ב12 מעלות.. שמח אני וטוב לבב ממשיך את התחברותי לאינטרנט ונכנס לפורום זה בגאווה

כן! גם לי יש סינק של טרמלרייט! ;)

רועי.

פורסם

וזה אמור לעניין אותנו?

פורסם
  • מחבר

ברור! ;D

פורסם

סיפור מרגש

:book:

פורסם
  • מחבר

גם לדעתי.. :P

וכל זה בגלל שTR לא נותנים דף קטן מודפס עם הוראות זה היה יכול לחסוך לי חצי שעה בכיף

פורסם

אין הוראות לאיך להרכיב את הסינקים של TR???

כי אני הזמנתי SP94 ולא נראה לי שאני יסתדר לבד..

:-\

פורסם
  • מחבר

אתה יכול להעזר בהוראות באתר האינטרנט שלהם אולי יתמזל מזלך והם בSP החליטו באמת להדריך

אצלי הם סתם מראים תמונות (מתלהבים על הדיגיטלית שקנו או משהו) בלי ממש להגיד מה צריך קודם מה צריך אחרי

גם אני וגם XT הרכבנו את הSLK והתארד הזה ממש יעזור למי שיצטרך להרכיב את הסינק

כי פה אני מראה בעצם מה השלבים הנכונים להרכיב כי בלי זה אפשר בקלות שוב ושוב ושוב ללכת לאיבוד ולהתחיל מחדש

מה שקרה לי שהיה מאוד מאוד מתיש..

פורסם

טוב אני יגיד לכם איך יצא לי (ומה נסרף לי בתהליך)

שיגיע לי הSP94 שזה יצא בסוף החודש

פורסם
  • מחבר

בהצלחה, עם איזה מאורר אתה שם אותו? ENERMAX 92?

פורסם

איזה סיפור עשית מהתקנת סינק :\

יש לי בדיוק אותו סינק , אבל אני התקנתי אותו על AMD . לקח לי בדיוק 10 דקות , בשיטה הארוכה ( לא שאני יודע על שיטה קצרה ל AMD ) .

תתחדש בכל מקרה :P

פורסם

פה חשוב לציין שSubX ציין לפני כמה שעות שהתושבת היא לא סתם חלשה אלה תושבת חזקה מאוד שאפשר לסמוך עליה והיא אחלה לגמרי

היתכוונתי שהוא מחזיק כובד יחסית גבוהה.

וגם היתכוונתי לסוקטים תקינים ;)

פורסם
  • מחבר

חחחח כן לAMD אין את האפשרות להכנס לתושבת

לקח לי זמן בגלל המקרה עם השבירה של התושבת וחיפוש ארוך של התופסן

אחרי זה היו כמה פאשלות של שלבים כמו התופסן ברזל של המאורר שהיה צריך להכניס לחורים לפני הרכבת הברגים

באינטל הברגים מפריעים אני לא יודע איך זה עם הAMD..

צריך לציין שמה שכתבתי בקשר ל SubX היה בצחוק, בעקרון כמו שהוא אמר לא היתה אמורה להיות בעיה אם התושבת היתה תקינה

אני חייב המון המון תודה לבן אדם הזה הוא עזר לי בהמון שאלות והחלטות ועצות ובאמת בלעדיו אני לא חושב שהייתי קונה את הסינק הזה

:-*

פורסם

נשמע טוב, יש תמונות?

פורסם

טוב שראיתי את הספיור הזה עכשיו לפני שקניתי את הZalman CNPS7000A-CU שהוא שוקל המון, 773גרם! כנראה שאם הסוקט נשבר מהSLK947U אז מהזלמן ששוקל יותר היא בטח תישבר.

טוב נראה לי שאני יעבור לגרסת האלומיניום.

אני לא מבין רק למה טרמלרייט שמו בכלל את השיטה הזאת להרכיב בלי הקונטרה מאחורה אם יכול להיווצר מצב של שבירת הסוקט.

טוב אבל אני כנראה כבר לא ייקח מאוורר כבד (773 גרם) על המעבד.

תתחדש וואטוס לוקוס! 8)

HWZONE, פשוט אחלה עיצוב. קבלו ח"ח גדול מאוד על היוזמה והשיפורים כל פעם שלאט לאט הולכים את האתר הזה ליותר גדול ממה שהוא גם ככה!

פורסם
  • מחבר

תודה אחי

אבל תבין זה לא נשבר מהכובד, המארז עוד היה על הגב (על הצד של הלוח)

הוא נשבר בגלל הלחץ של התופסן על התושבת פלסטיק

כמו שאמרתי זה כולה פלסטיייקקקקקק !!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים