עבור לתוכן

אני יכול לשים מאוורר 92 מ"מ על חור של מאוורר 80 מ"מ?

Featured Replies

פורסם

אני הולך לעשות מודינג שלם למארז (צביעה וכו').

אני כמובן הולך גם להוסיף 3 חורים (קדימה, בדלת, בגג) למאווררים 92 מ"מ.

עכשיו אני נאלץ לשים בחור האחורי של המארז מאוורר 80 מ"מ, כי החור הזה היה כבר עשוי עם המארז.

שמעתי שמאווררים 80 מ"מ עושים המון רעש, ושמאוורר 92 מ"מ עושה פחות רעש. אז רציתי לדעת אם אני אוכל לשים מאוורר בגודל 92 מ"מ על החור שמיועד למאוורר 80 מ"מ?

זה יתאים מבחינת מיקום מברגים וכו'?

ודבר נוסף: בדרך כלל כשעושים חור מקדימה למאוורר אז צריכים גם לעשות חור בפנל הקדמי של המארז (ולשים עליו גריל) כדי שהמאוורר הקדמי יוכל לשאוב אוויר.

אז אני לא יכול לעשות חור גדול בפנל הקדמי כדי שהמאוורר ישאב ממנו אוויר ורציתי לדעת אם אני אעשה במקום חור גדול, כאלה חורים מאוד קטנים המאוורר יעבוד בצורה נורמלית?

פורסם

א. לא

ב. גם אם תקמבן את זה, לא תרוויח כלום. מאווררי 92 לא "שקטים יותר מטבעם", פשוט מסוגלים לדחוף יותר אוויר באותה כמות של רעש. מכיוון שהחור של המאורר הוא עדיין בקוטר של 80מ"מ, דחיפת האוויר תהיה בהתאם, כלומר כמו מאורר 80. הפיתרון הוא להרחיב את החור, ואני באופן כללי הייתי נמנע מזה, יותר מידי עבודה בשביל פחות מידי תועלת

פורסם
  • מחבר

טוב, תודה אחי

אני לא ארחיב את החור, כי זה באמת יותר מדי עבודה ולפי מה שאמרת גם אין הבדל ברעשים בין מאוורר 80 ל-92 MM.

דרך אגב, מה דעתך על שיטת הקירור הזאת:

מאוורר אחד על הגג 92MM

מאוורר אחד מקדימה 92MM

מאוורר אחד על הדלת 92MM

מאוורר אחד מאחורה 80MM

איפה כדאי לי להוסיף מאוורר נוסף? יש לי אפשרות להוסיף מאוורר אחד 80 MM בשני מקומות של הצורבים והסי די רום, כי חסרים לי שני חלקים שחוסמים את הפתחים האלה, כדאי לי להוסיף פה מאוורר?

פורסם

כן!!!

שים במקומות הנותרים (מתחת לסידירום והצורב)!

קח פרספקס,תחתוך אותו אצלי חתכתי 9(גובה)X15(רוחב) תעשה חור ואני מקווה שייצא לך מעולה...

שים שם מאוורר של 80 מ"מ,מפני ש92 לא ייכנס...

בהצלחה ואל תשכח לעדכן.... ;)

פורסם

קודם נענה לשאלה העיקרית שלך, ניתן לשים מאווררי 92 על 80 בעזרת מתאמים שנקראים באנגלית DUCT.

על נושא איוורור המארז, אני אישית מעריץ של 120 ולא 92 או 80 אם כבר אז שמים אחד ענק V נמוך עם הרבה CFM.

יש לי הרי את קירור האוויר החזק ביותר השילוב הקטלני ביותר שיש DELTA 120 (190 CFM) + SP97 + AS5

קר מזה באוויר אין , או שאני טועה?

פורסם

אני די בטוח שיש לך dead zone ענקי

פורסם
  • מחבר

טוב, אז אני שם מאוורר נוסף במקום של הצורב והסי די רום

ואני רציתי בהתחלה שכל המאווררים יהיו 120MM, אבל לפי מה שהבנתי אפשר לעשות חור למאוורר 120MM רק עם דרמל, ודרמל עולה 100 ש"ח בערך ואין לי כסף לקנות אותו.

חשבתי על משהו כזה: אם אני אעשה ציור של מאוורר 120MM על המארז (שרטוט אני מתכוון), ואני אעשה חורים עם מקדח על העיגול ואני בסוף אשבור את העיגול, זה יצא לי טוב? מקווה שהבנתם למה אני מתכוון

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים