פורסם 2016 בספטמבר 49 שנים אני מעוניין לשים לשרת משחק גישת FTP שהם יוכלו לשים שם את הקבצים שלהם לפני כל משחק(מפות custom) ניסתי לשים Filezilla server אבל יש שגיאה עם הממשק ניהול משהו "ספריות TLS" יש המלצה אחרת חוץ מהמונה של ווינדוס סרבר 2008 R2?
פורסם 2016 בספטמבר 59 שנים שרתי FTP טובים עולים כסף, החינמי/קוד פתוח המומלצת לדעתי היא אכן Filezilla. השגיאה זה אתה מקבל זה בגלל שאתה מנסה להתחבר עם SFTP או פקרוטוקל מאובטח אחר. זה יעבוד לך עם תתחבר עם Encryption של Plain FTP. אני לא ממליץ לך לעבוד ככה, אתה צריך ללמוד לקנפג את השרת כמו שצריך שיעבוד בצורה מאובטחת עם SFTP. תיכנס ל WIKI של Filezilla או שתחפור בהגדרות של השרת תחפש איך מאפשרים חיבור של SFTP. נערך 2016 בספטמבר 59 שנים על-ידי lompy
פורסם 2016 בספטמבר 59 שנים האם אתה מעדכן את השרת שלך? חיפוש פשוט בגוגל היה מראה לך שכנראה חסר לך העידכון הזה https://support.microsoft.com/en-us/kb/2533623
פורסם 2016 בספטמבר 129 שנים מה?! איך זה יכול לפגוע באקטיבציה של שרת שלא עשית לו אקטיבציה. העידכון כנראה יתקן את מה שהוא אמור לתקן.
פורסם 2016 בספטמבר 129 שנים מחבר השאלה אם זה פתאום יחסום את השימוש בווינדוס? בגלל העדכון הוא יזהה שזה לא מאוקטב
פורסם 2016 בספטמבר 129 שנים אני לא יודע לענות לך על דבר כזה , בחיים לא ראיתי מישהו שמריץ שרת בלי אקטיבציה. חוץ מזה שזה לא חוקי אני מתפלא איך אף אחד עדין לא פרץ לך לשרת הזה אם אתה לא דואג לעדכן אותו. בכל מקרה הסיכוי שהעידכון הזה יעשה משהו חוץ ממה שהוא אמור לעשות נמוך.
פורסם 2016 בספטמבר 229 שנים בקיצור, תריץ Windows Update מלא ותתקין את כל העדכונים. אז זה אמור לעבוד לך. באופן כללי מאוד לא מומלץ לעבוד עם שרת לא מעודכן, במיוחד אם יש אליו גישה מהאינטרנט... Batnun .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.