עבור לתוכן

i5-6600 או i7-6700?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר
ציטוט של smalul

הכנתי לך השוואה בין לוחות האם הנ"ל, כאשר לא הכנסתי להשוואה לוחות אם שאינם בגודל ATX.

אם זו הייתה בחירה שלי, הייתי מתלבט בין ה GA-Z170X-UD3, ה GA-Z170X-Gaming 5-EU וה GA-Z170X-UD5 TH, כאשר ה GA-Z170X-UD3 הוא כנראה המשתלם מבין שלושתם. באופן כללי, כל לוחות האם הם סבירים ויתאימו לדרישות שלך (מעבד Core i7, דרישות סטנדרטיות לחיבורים, ללא צורך בתמיכה במערך כרטיסי מסך וללא צורך ביכולת המהרה), אז סביר להניח שגם לוח האם הזול ביותר מבינהם יתאים לך. אני אישית הייתי בוחר בלוח אם בעל כרטיס קול ALC1150, לפחות 7 שלבי ייצוב מתח למעבד וחיבורי USB 3.1, אבל זה כבר תלוי בך.

Motherboard for Gilbk.JPG

וואו תודה רבה! אעבור על זה כמו שצריך ואבחר מה שהכי נראה לי. 

אגב, על איזה מהירות זכרונות היית אומר שכדאי ללכת? על מהירות זכרון יותר גבוהה(נגיד 2400MHZ מול 2133MHZ) או שאין טעם? ראיתי דעות לכאן ולכאן לגבי כמה המהירות של הזכרון באמת משפיעה(ההבדל במחיר לא כזה גדול האמת).

פורסם

מהירות זיכרון יחסית משפיע לא מעט באפליקציות שרעבות לרוחב פס זיכרון.

משחקים לא אחת מושפעים מכך, במיוחד בתעבורת מידע גראפי בין הרכיבים השונים, ולא רק.

אם הפער במחיר הינו קטן אז בוודאי שאין מה להתלבט. אם הפער הוא גדול אז עושים חושבים.

מה הפער בכסף ?

*אגב יש זיכרונות DDR 4 כבר במהירויות גבוהות יותר כדי 2800 ו- 3200mhz ואם אלו אינם יקרים מדי

הייתי הולך עליהם. השיקול הוא שבעתיד (עוד כמה שנים) אתה תודה לעצמך שהצטיידת בביצועים טובים

בעת הרכישה אשר בעטיים המחשב סוחב ביצועית עוד קצת זמן על הכביש ולא מתעייף תחת עומס.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של nec_000

מהירות זיכרון יחסית משפיע לא מעט באפליקציות שרעבות לרוחב פס זיכרון.

משחקים לא אחת מושפעים מכך, במיוחד בתעבורת מידע גראפי בין הרכיבים השונים, ולא רק.

אם הפער במחיר הינו קטן אז בוודאי שאין מה להתלבט. אם הפער הוא גדול אז עושים חושבים.

מה הפער בכסף ?

*אגב יש זיכרונות DDR 4 כבר במהירויות גבוהות יותר כדי 2800 ו- 3200mhz ואם אלו אינם יקרים מדי

הייתי הולך עליהם. השיקול הוא שבעתיד (עוד כמה שנים) אתה תודה לעצמך שהצטיידת בביצועים טובים

בעת הרכישה אשר בעטיים המחשב סוחב ביצועית עוד קצת זמן על הכביש ולא מתעייף תחת עומס.

הפער במחיר בין ה2133 ל2400 ממש לא קיים ככה שאין בעיה לקנות את ה2400.

יותר מ2400 המחירים כבר עולים בצורה קיצונית שאין לי יכולת להרשות כרגע, אז אני מניח שזה כבר יהיה שדרוג עתידי.

תודה רבה על העזרה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים